aria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zatenBi ara Aycell yokmuydu yaww.
Zaten Türk telekomun deelmiydi onlar
Evet aria vardı.Belki düzeltirler çekim gücünüaria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten
bu lanet çekmiyor arkadaş çekmiyor. vericem parasını turkcell alıcam diyorum onuda yapamıyorumşu çekim gücünü bi arttırsalar tamamdır ben ömür billah tt li olurum
O çözülür artik .aria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten
bu lanet çekmiyor arkadaş çekmiyor. vericem parasını turkcell alıcam diyorum onuda yapamıyorumşu çekim gücünü bi arttırsalar tamamdır ben ömür billah tt li olurum
Zaten hattını taşınaya veya yeni hat alana yazıyordu galiba dev fırsat kampanyası diye bak görürsünBizim internet TT benim üstüme hem de. Numaramı taşıyamazlar mı ki?
Biz şimdiye kadar hiç çekim sorunu yaşamadık şaşırıyorum böyle okuyunca kendimi bildim bileli avealıyım taa aria ayycelden beriaria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten
eski avealılardan kim kaldı bibiBiz şimdiye kadar hiç çekim sorunu yaşamadık şaşırıyorum böyle okuyunca kendimi bildim bileli avealıyım taa aria ayycelden beri
Bende eski avealı yım.Aycell zamanından.Turkcell vardı,ozaman numara taşıma yokdu,onu bırakdık kapandı.Aycell almışdık.Evde (evin orta yerlerince)zor çekiyor biraz.eski avealılardan kim kaldı bibi
ya vallahi evin içinde yer beğeniyorum çeksin diye, azıcık şehir merkezinden uzakta zaten mümkün değil çekmiyo.
Benim tarifem 35 lira35 liralik tarifeyi 86 ya cikaricaz dediler bana dun.Kufur edip kapatcaktim
Aycell zamanından değil ama bende çok uzun süredir avea kullanıyorum abla. Tarifeleri çok uygun ama çekmiyor işte. İnşallah düzelir artıkBende eski avealı yım.Aycell zamanından.Turkcell vardı,ozaman numara taşıma yokdu,onu bırakdık kapandı.Aycell almışdık.Evde (evin orta yerlerince)zor çekiyor biraz.
Beneski avealılardan kim kaldı bibi
ya vallahi evin içinde yer beğeniyorum çeksin diye, azıcık şehir merkezinden uzakta zaten mümkün değil çekmiyo.
Benim yaşadığım bölgede çok iyi çekiyoraria ve aycell in birleşmesinden avea çıkmıştı zaten
Bende varımBennebileyim hiç çekmeme sorunu yaşamıyoruz biz tarifelerde değişmiyor kim çıkardı bunu yahu 500 arayınca söylüyor zaten
Aynen bizee canımBende varım12 yıldır ailece avealıyız
Bibi fakir olduğumuz yine çıktı ortayaAynen bizee canımizmirde hiç çekme sorunu yaşamıyoruz biz vodafonun çekmediği yerler var turkcellde zengin işi en iyisi avea
Hemende belli ediyorum hiç saklıyamıyorum fakirliğimiBibi fakir olduğumuz yine çıktı ortaya
2 yıl önce falan bazı bölgelerde çekmiyorduUzun zamandır hiç sorun yok Evimde merkeze uzak
Hadi gidelimHemende belli ediyorum hiç saklıyamıyorum fakirliğimişimdi türkcell kullanan zenginler gelir bizi ezikler hadi gidek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?