• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVEA herkese koşulsuz şartsız 2000 dakika veriyor %100 çalışıyo denedim :) kaçırmayın

eda_deu

evli mutlu kız annesi adayı
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
431
14
118
kızlarrrr bu fısrat kaçmazz facebook hesabınızdan avea'nın resmi sayfasını beğenin vee çıkan sayfadaki kodu msjla gönderin gelen şifreyi yazın ve hattınıza 2000 dakika avea içi 30 dakika heryöne bedavaaa konuşma süresi yüklensiiinnnn güle güleee kullanınn :9::9::9::9:

öyle bişey yok ben müşteri hizmetlerini aradım içiniz rahat olsun facebook sayfasına üye kazandırmak için yapılan bi kampanya :)

bu işlemden sonra kız kardeşimin 9 tl si yok oldu bizde musteri hizmetlerini aradıgımızda bu bilgi verildi ondan paylasmak istedim umarım sizin dusmez

Bu kampanya ilk başladığı zaman bende faydalanmıştım. Bu başlığa yazarken facebook sayfasından kontrol ettim kampanya hala devam ediyor. Gelecek ay kontor düşmesi gibi bir durum söz konusu değil. Tamamen facebook sayfasına üye çekmek amacıyla yapılmış bir kampanya. Facebook hesabınızdan avea sayfasını beğenip konuşturan sayfa bölümünden adımları takip etmeniz gerekiyor. 2 3 gün içerisindede mesajla bilgilendirme geliyor ve 2000 dakikanız hattınıza yüklenmiş oluyor. Bu kampanyadan faydalanmayanlar varsa hiç kaçırmayın derim.

Back