Kimse yokmu
Her serde vardirbi hayir cogu kisiden duydum 12 gaftadan once iyi degilmis diye tmm dedimMedicana beylikdüzüne gıttım,dinlettıler
Cok onemlı değil duymak yazmıştı bırıleri hatta bebegı yorabılıyormuş yazıyordu forumda..,
Ultrasonda radyasyon yok,ses dalgaları sadece,Sağlık ocağında istediğin zaman dinletiyolar üstelik hastanedeki ultrason gibi radyasyon da almıyo küçücük bi cihaz
Benim ondan bilgim yoktu ? Sadece kan aldilar baska kontrola falan cagirmadilar ama ?Sağlık ocağında istediğin zaman dinletiyolar üstelik hastanedeki ultrason gibi radyasyon da almıyo küçücük bi cihaz
Ses dalgalarında da radyasyon vardır bütün cihazlarda olduğu gibi. Bebeği görüntülemek için daha az radyasyonlu bir cihaz henüz Bulunamadığı için mecbur kalıyoruz. Hamile bayanlara sadece röntgen yasak ülkemizde çünkü çok fazla radyasyon var. Elindeki telefondan çamaşır makinesine kadar her cihazda radyasyon var malesef ama hamileyken en aza indirgememiz gerekiyorUltrasonda radyasyon yok,ses dalgaları sadece,
Hamıle bır bayanda radyasyonla herhangı bır işlem yapılmaz zaten
Ses dalgalarında da radyasyon vardır bütün cihazlarda olduğu gibi. Bebeği görüntülemek için daha az radyasyonlu bir cihaz henüz Bulunamadığı için mecbur kalıyoruz. Hamile bayanlara sadece röntgen yasak ülkemizde çünkü çok fazla radyasyon var. Elindeki telefondan çamaşır makinesine kadar her cihazda radyasyon var malesef ama hamileyken en aza indirgememiz gerekiyor
Radyasyonun ne olduğu hakkında bılgınız var mı acaba?
, fizikçi olduğunuza gore bu durumu sız daha guzel açıklarsınız o zaman...fizikçi olduğum için vardır diye düşünüyorum
Medicana beylikdüzüne gıttım,dinlettıler
Cok onemlı değil duymak yazmıştı bırıleri hatta bebegı yorabılıyormuş yazıyordu forumda..,
Her serde vardirbi hayir cogu kisiden duydum 12 gaftadan once iyi degilmis diye tmm dedim
canm bnde dün gitim hastaneye banada dinletmediler kalp atışını şuan bebek için tehlikeliymiş kalp atşını dinlemek ilerleyen haftalarda dinletecem dedi bana doktorum
Fazla dinletmebsakincali derler bilirsin cok kisa dinletirler sesi .. arastirdim 12 haftadanbonce daha fazla sakincali oldugu icin dinletmedi doktorum hak verdim yaydigi sey bebege zararli imisKızlar 6 haftadan beridir her hafta kalp atışlarını dinledim. Ne demek bebeği yoruyor , bebek için iyi değil vs.. biz dinlemediğimiz sürece atmıyor mu sanki.. sadece varolan birşeyi duyuyoruz.. çok küçük olduğu için vakit harcayıp bulmak istemeyip bazı drlerin uydurduğu birşeydir o..