Avcilarda Doktor ve Hastane aryorum

minikadacik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
84
0
herkese merhaba

20 haftalik hamileyim. avcilar'a yeni tasindik ve normal dogum istedigim icin eve yakin bir hastane ve doktor ariyorum. ssk indirimine ragmen medicana beylikduzu cok pahali geldi. avcilar hospital ve nisa hastanesi de cok kalabalik diyorlar. onerileriniz var mi?

ben avcılar beylikdüzü civarı için hep aynı hastane ve doktoru tavsiye ediyorum,çünkü hamileliğimde her hafta bi doktora gidiyordum,hepsine muayene oldum nerdeyse,en son avcılardaki medicanada karar kıldım..doktorum özgür hanımdı..doğumumu da o yaptırdı..çooooooook memnun kaldım...

tesekkurler. avcilardaki medicanaya gitmedim daha. aradim, fiyatlari da evet beylikduzundekinden daha iyi. ozgur hanim normal dogumu da destekliyor mu??

bende avcılar hospital'e gidiyorum nil hanımı tavsiye ederim.bende 3. bebişime hamileyim.:CüvCüv:2 normal
doğum yaptım inş. bunuda normal istiyorum:ecrin_bebek:cinsiyeti belli oldumu bebişinin?

arkadasım bende avcılar medicana ya gidiyorum doktorum f.onur başeğmez son 1 haftam var doğumuma sezeryan istememe rağmen doktorum normal doğurursun diyor bakalım hayırlısı ilk kızımı normal doğurdum cok korkuyorum .ama doktorum cok iyi tavsiye ederim.

canım ben medicana b.evlere gidiyorum ama buradaki bi çk arkadaştan avcılar medicana için çok tavsiye aldım.. nasipse çocuk doktorunu o hastaneden araştırıyorum.. medicana b.düzü standart dışı fiyatları amaaannn derimmm...

avcılarda sadece nil hanım var.fakat hastaya göre doktor değişir.hastane olarak avcılar medicanayı beğenmiyorum.doktorlarını bilmiyorum.nil hanıma akrabalar gitti.ben de beğeniyorum fakat çooooooook kalabalık.sıra çok geç geliyor.

onceden bahcelievler medical parka gidiyordum.orada da randevulu olmasina ragmen sira gelmiyordu bi turlu. 2 saat bekledigim bile oluyordu-devlet hastanesinde bile bu kadar beklemiyor insan. Nil Hanimi ben de duydum. hem ona hem de medicana avcilara gideyim ben o zaman. bu arada bebegin cinsiyeti kiz, yeni belli oldu:))
teuto, sen neden normal dogum istemiyorsun? ilki cok mu problemliydi?

Minikadacik özellikle Avcılar demiyorsan Ataköy hastanesinde doktor Dalga bey var ben memmnunum bende avcılarda oturuyorum .Fazla uzak sayılmaz.Gerçi benimki sezaryan olacağı için uzaklık önemli değil Kardeşim orada dışarıdan doktor getirip sezaryan olmuştu Çocuk hemşireleri personeleri ilğili.Hastaneden de memnunduk.Herzaman dediğim gibi doktor memnuniyeti hasta göre değişiyor.

canım bi arkadaşım medicana da doğum yaptı, hastaneden memnun kalmamışlar, ebeler falan çok korkutmuşlar kızcağızı,

bende güvenemedim ondan sonra,

şimdi avcılar hospital'de Lale Hn'a gidiyorum, şimdilik iyi gidiyor bakalım, bi hafta içinde doğum yapıcam, o zaman daha detaylı yazarım

merahaba bende 18 haftalık hamileyim avcılar hospital nil hanıma gidiyorum
ama ciddi anlamda randevu sıkıntısı var 3 saat sıra beklediğimi biliyorum iyi bi doktor menunum
eşim bi türlü sevmedi avcılar hospitali gürpınarda kolan hastanesi varmış oraya bi gidelim
diyo ama bende kararsızım .avcılar normal doğuma 400 sezeryana 650 diyo
beylikdüzü medicananın fiyatları çok fazla beni aşıyo

X