ser_tuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 445 9 118 İstanbul 21 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #1 Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz. ^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^
Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz. ^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^
P parlahanim Guru Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 17 0 286 İstanbul 21 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #2 ben avcılarda oturuyorum anaokul öğretmeniyim evlilik dolayısı ile şuan çalışmıyorum evdeyim görüşebiliriz isterseniz :) 24 yaşındayım.
ben avcılarda oturuyorum anaokul öğretmeniyim evlilik dolayısı ile şuan çalışmıyorum evdeyim görüşebiliriz isterseniz :) 24 yaşındayım.
S superisi27 Beykozda eve is veren varmi Kayıtlı Üye 11 Kasım 2010 259 1 116 22 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #3 beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum 28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ilgilenenler msj atabilirler
beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum 28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ilgilenenler msj atabilirler
E erdes Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 99 3 118 26 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #4 ser_tuu .!.: Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz. ^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^ Genişletmek için tıkla... ser_tuu meraba bakıcı buldun mu? annem tekrar düşündü de eger bulamadıysan şartlarını ogrenmek ve evını gormek ıstıyor.eger ıstersen evıne gelıp bakabılır.eşim arabayla bırakabılır demiştin.bana olumlu yada olumsuz donebılırsen sevınırm.
ser_tuu .!.: Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz. ^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^ Genişletmek için tıkla... ser_tuu meraba bakıcı buldun mu? annem tekrar düşündü de eger bulamadıysan şartlarını ogrenmek ve evını gormek ıstıyor.eger ıstersen evıne gelıp bakabılır.eşim arabayla bırakabılır demiştin.bana olumlu yada olumsuz donebılırsen sevınırm.
ser_tuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 445 9 118 İstanbul 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #5 Bi baslikta mail adresin vardi sanirim,bulup maille durumu detayli anlatayim,sen maillerini kontrol et olur mu
Bi baslikta mail adresin vardi sanirim,bulup maille durumu detayli anlatayim,sen maillerini kontrol et olur mu
E erdes Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Kasım 2011 99 3 118 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #6 ser_tuu .!.: Bi baslikta mail adresin vardi sanirim,bulup maille durumu detayli anlatayim,sen maillerini kontrol et olur mu Genişletmek için tıkla... baktım ama hnz atmamıssın sanırım.beklıyorm :)
ser_tuu .!.: Bi baslikta mail adresin vardi sanirim,bulup maille durumu detayli anlatayim,sen maillerini kontrol et olur mu Genişletmek için tıkla... baktım ama hnz atmamıssın sanırım.beklıyorm :)
ser_tuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 445 9 118 İstanbul 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #7 Attim maili ama yanlis mi oldu acaba
ser_tuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 445 9 118 İstanbul 16 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #8 Prenses artik 1 yaşında ve ilan güncel Son düzenleme: 16 Ağustos 2013
ser_tuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 445 9 118 İstanbul 30 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #9 ilanımız güncel
L Leyallim 2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir. 2. Üyelik ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 185 63 118 İstanbul 3 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ser_tuu #10 prensesinize sevgiyle ilgiyle bakacak bir teyzesi olur inşallah..cok tatlıdır eminim:) kolay gelsin annesi.
prensesinize sevgiyle ilgiyle bakacak bir teyzesi olur inşallah..cok tatlıdır eminim:) kolay gelsin annesi.