Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Avcilarda 6 aylik prensesimize bakacak teyze ariyoruz/konu tekrarı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

ser_tuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
445
9
118
İstanbul
Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz.

^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^

ben avcılarda oturuyorum anaokul öğretmeniyim evlilik dolayısı ile şuan çalışmıyorum evdeyim görüşebiliriz isterseniz :) 24 yaşındayım.

beykozda oturuyorum ve evimde çocuk bakmak istiyorum 28 yaşındayım 2 çocuk annesiyim ilgilenenler msj atabilirler

Kızımız 6 aylık ve her çocuk gibi sevgiye ihtiyac duyan, gülmeyi çok seven, sorunsuz bir bebek onu emanet edebilecek emin eller arıyoruz.

^^^^& BEBEĞİM, TAM BİR PRENSES :) &^^^^

ser_tuu meraba bakıcı buldun mu? annem tekrar düşündü de eger bulamadıysan şartlarını ogrenmek ve evını gormek ıstıyor.eger ıstersen evıne gelıp bakabılır.eşim arabayla bırakabılır demiştin.bana olumlu yada olumsuz donebılırsen sevınırm.

Bi baslikta mail adresin vardi sanirim,bulup maille durumu detayli anlatayim,sen maillerini kontrol et olur mu

prensesinize sevgiyle ilgiyle bakacak bir teyzesi olur inşallah..cok tatlıdır eminim:) kolay gelsin annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…