medicana pahalı diye biliyorum canım ya tülay hanım da avcılar hospitalda hastaneyle ilgili de pek içim rahat değil açıkcası ilgi alaka azalmış diye duydum fazla kalabalıklaştıgı için
medicana pahalı diye biliyorum canım ya tülay hanım da avcılar hospitalda hastaneyle ilgili de pek içim rahat değil açıkcası ilgi alaka azalmış diye duydum fazla kalabalıklaştıgı için
canım avcılar esenyurt doğa hastanesi Faruk Moine gidiyorum eşimin ailesindeki tüm kadınlar nerdeyse onda doğum yapmış ve hepsi normal bende dün ona başladım ilgili biri bi araştır sende istersen
canım avcılar esenyurt doğa hastanesi Faruk Moine gidiyorum eşimin ailesindeki tüm kadınlar nerdeyse onda doğum yapmış ve hepsi normal bende dün ona başladım ilgili biri bi araştır sende istersen
Ben avcılar hospital tülay hanıma gidiyorum Çok kalabalık değil ben.sabah 9 da gidiyorum Kimsecikler olmuyor Çok rahat yani...Güler yüzlü bi.Doktor cepten istediğim zaman ulaşıyorum...
doktor fatma gençtürk özer'i de şiddetle öneririm. hem özel muaynehanede bakıyor rahat bir ortam sunuyor herşeyde de çok dikkatli ve bilgili bunuda insaan çok rahat anlatıyor.. bu bölgenin en iyi kadın doğum uzmanı tecrübe ile sabit cnm
Faruk Cekmeceliye gidiyorum kızlar faruk moinden memnun kalmadim çok ilgili cepten ulaşımı kolay detayci.. Tavsiye ederim Kızkardeşim de onda doğum yaptı. Blginize...