• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avcılar ve beylikdüzü civarında iyi kadın doğum uzmanı

Zamanyeli

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.611
998
358
tavsiye bekliyorum kızlar yardımcı olur musunuz ?

ben medicanada onur beye gidiyorum yakın bir arkadasım da tülay hanıma gidiyor ikimizde memnunuz..

medicana pahalı diye biliyorum canım ya tülay hanım da avcılar hospitalda hastaneyle ilgili de pek içim rahat değil açıkcası ilgi alaka azalmış diye duydum fazla kalabalıklaştıgı için

medicana pahalı diye biliyorum canım ya tülay hanım da avcılar hospitalda hastaneyle ilgili de pek içim rahat değil açıkcası ilgi alaka azalmış diye duydum fazla kalabalıklaştıgı için
ben ocak ayında doğum yapıcam 1300 Tl fiyat verdiler... (ssk)bu hiç pazarlık yapmadan sezeryanla 2 gece yatışlı her sey dahil paket..

bende arıyorum kızlar avcılar beylik düzü esenyurt civarında bir kadın doğumcu .konunuzu takipteyim
canım avcılar esenyurt doğa hastanesi Faruk Moine gidiyorum eşimin ailesindeki tüm kadınlar nerdeyse onda doğum yapmış ve hepsi normal bende dün ona başladım ilgili biri bi araştır sende istersen

ben ocak ayında doğum yapıcam 1300 Tl fiyat verdiler... (ssk)bu hiç pazarlık yapmadan sezeryanla 2 gece yatışlı her sey dahil paket..
medicandamı o fiyatı verdiler cnm sana?çünkü biz gittik normal doğum 7000 sezaryen 9000 dediler bize tek gecelik ssk lı
canım avcılar esenyurt doğa hastanesi Faruk Moine gidiyorum eşimin ailesindeki tüm kadınlar nerdeyse onda doğum yapmış ve hepsi normal bende dün ona başladım ilgili biri bi araştır sende istersen
cnm kolan hastanesiyle görüştük sanırım orda olcak selver hanımda aöma orayada bakalım teşekkür ederim çok saol:KK15:

Ben avcılar hospital tülay hanıma gidiyorum Çok kalabalık değil ben.sabah 9 da gidiyorum Kimsecikler olmuyor Çok rahat yani...Güler yüzlü bi.Doktor cepten istediğim zaman ulaşıyorum...

doktor fatma gençtürk özer'i de şiddetle öneririm. hem özel muaynehanede bakıyor rahat bir ortam sunuyor herşeyde de çok dikkatli ve bilgili bunuda insaan çok rahat anlatıyor.. bu bölgenin en iyi kadın doğum uzmanı tecrübe ile sabit cnm

Faruk Cekmeceliye gidiyorum kızlar faruk moinden memnun kalmadim çok ilgili cepten ulaşımı kolay detayci.. Tavsiye ederim Kızkardeşim de onda doğum yaptı. Blginize...

Back