Avcılar Kadın Doğum Uzmanı Önerisi :( Acill

denizfr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
3
1
1
34
Merhabalar. Arkadaşlar sağlık ocağında tahlil baktırdım ve gebe olduğumu öğrendim çok şükür. Kontrole gidecem fakat istanbul a yeni geldiğim için dr bilgim hiç yok. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Kolon hastahanesini duydum ama net bir bilgisi olan yok ne yazık ki. Avcılar hospital hakkında da nette çok olumsuz yorumlar var. Ne yapacağımı bilmiyorum

Avcilar Hospital biraz pahalı. Orada Nil hanımı çok öven var. Ben Medilife burcu Betül kazdala gidiyorum burda da Selda hanımı çok övuyorlar.

Merhaba hamileyim burcu hnma gitmeyi dusunuyorum. Kendisi nasil biri ? Bana samimi beni yeterince bilgilendirebilecek bilgili ilgili bi dr lazim

Merhaba hamileyim burcu hnma gitmeyi dusunuyorum. Kendisi nasil biri ? Bana samimi beni yeterince bilgilendirebilecek bilgili ilgili bi dr lazim
Avcilarda Turkan Mutafoglu var ozel muaynehanesi var ve her konudacok güzel ilgileniyor aklinizda hiçsoru kalmıyor.. Sizinle bir doktor egosu ile degilde abla,anne gibi ilgileniyor.
Eşim bile cok memnun ilgisinden, mesela soru hazırlıyoruz aklimiza takılanları biz sormadan hepsine cevap veriyor sanki beynini okuyor insanin

Yaa ne kadar guzel peki muayene ucreti nedir ?dogumu nerede yaptiriyor ?

Yaa ne kadar guzel peki muayene ucreti nedir ?dogumu nerede yaptiriyor ?
Aylik 150tl. Istersen ayda 10 kere git 150tl. ozellerde ki gibi 10gun kontrol suresi diye birsey yok. Butun tahliller icin once aile hekimi ve devlete yönlendiriyor.
Doğumu avcılar hospitalde yaptırıyor, tanıdığım bir de onunla dogum yaptı 2. Cocugum olsa yine ona giderim dogumda ebelerin eline bırakmıyor dedi.

Simdi sen yazinca bakmaya basladim ama sosyal medyada goremedim kendisini yok mu acaba birde internette bi sabit no var acan olmadi. Baska bi numara var mi iletisime gecebilecegim ?

Avcılar gözlem polikinliğinde Fatma hanım vardı bir ara hala duruyorsa orada o ilgili bir hekim. Aycıra avcılar hospital da nil hanımı önerebilirim.

Simdi sen yazinca bakmaya basladim ama sosyal medyada goremedim kendisini yok mu acaba birde internette bi sabit no var acan olmadi. Baska bi numara var mi iletisime gecebilecegim ?

Yok canım sosyal medya hesabı.
Facebookta arama butonunda degerlendirmelerde çıkıyor birkac yazı.
Kaca kadar çalışıyor bilmiyorum ama 4e kadar yaziyor internette yarın tekrar dene istersen.
Bende ki numarası bu 0212 593 93 80 buradan ulaşıyorum ben hep.

Ben birebir gitmedim ama nil hanıma giden çok tanıdığım oldu bence tanışmakta fayda var

Burcu hanımdan memnun musun
Ben bugün gittim hiç memnun kalmadım bi kere hiç güler yüzlü değil senin konuşmanı ve soru sormanı asla istemiyor muayne süresi sadece 1 dk dan bile az kaçar gibi masasına gidiyor detaylı bakma bilgilendirme yok hızlı hızlı konuşup seni dışarı çıkarma peşinde hosteside kendisinden beter bir daha asla gitmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…