avcılar kadın doğum doktoru

iremturkkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2009
5
0
86
Eskişehir
herkese merhabalar... izmitten avcılara yeni taşındım 34 haftalık hamileyim ve doktor arıyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yemek üzereyim doğum öncesi böyle bişey yaşamak beni çok strese soktu avcılar hospital hakkında buından önce yazılan şeyleri okudum faruk çekmeceli hakkında olanları özellikle..normal doğum gözüküyor ve bende normal istiyorum bu arada evime de yakın bir hastane aramaktayım tabii tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden herkese çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Merhabalar tatlım Avcılar hospital de NİL hanım
Avcılar medicanada da özgür hanım var çok iyi doktorlarmış ikisinede arkadaşlarım gitti ve çok çok memnunlar bilgin olsun cnm.

Merhaba Arkadaşlar
Ben Avcılar Hospıtal da doğum yaptım. Doktorum Nil hn. Halada ona giderim. Bence Mükemmel bir doktor.

slm ben yeni katıldım yazıyı yazalı baya olmuş bebişini kucağına almışsındır bende avcılar medicana da özgür hn a gidiyorum çok ii dr. sen hangi hastanede yaptın doğumu nasıl geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…