Doğuma Hazırlık Avcılar hospital mi medilife mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dgr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
147
35
34
selam kızlar Beylikdüzü'nde oturuyorum epidural doğum istiyorum medilife mi daha iyi sizce Avcılar hospital mi tecrübelerinizi paylaşırmısınız ?

Ben gitmedim ama 2 kuzenimde avcilar da doğum yaptılar yakın zamanda canım ikiside çok memnun kaldı

Sezeryan normalmiydi canım yada epidural biliyomusun
Ikiside epidural normal yaptılar canm birinin doğumu çok uzun sürdü hatta çok zor geçti ama oda çok memnun du diğerininki çok rahatti oda çok memnundu :)

Ikiside epidural normal yaptılar canm birinin doğumu çok uzun sürdü hatta çok zor geçti ama oda çok memnun du diğerininki çok rahatti oda çok memnundu :)

Sağol canım benim Dr kim biliyomsn

Sağol canım benim Dr kim biliyomsn
Birisinin Tülay di sanırım adi ama diğerinin bilmiyorum :) çok memnun kaldığını söylemişti kuzenim çok rahatlatmis sonuna kadar normal doğumu desteklemis

Birisinin Tülay di sanırım adi ama diğerinin bilmiyorum :) çok memnun kaldığını söylemişti kuzenim çok rahatlatmis sonuna kadar normal doğumu desteklemis

Oh ne güzel darısı Başıma inşallah

kızımı normal epidural ile doğurdum. oğlumu da normal doğurmak istiyorum. orda ücretler ne

Canım doğumun ne zaman? Benim yengem medilife'ta yaptırdı,memnundu odasından hemşireden vs.ama doktor geç geldi,resmen beklettiler doğmasını,o yüzden 2.ye başka yere gitti.

Canım doğumun ne zaman? Benim yengem medilife'ta yaptırdı,memnundu odasından hemşireden vs.ama doktor geç geldi,resmen beklettiler doğmasını,o yüzden 2.ye başka yere gitti.

Canım doğum haziranda kısmetse epidural normal doğum istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız

çok az kalmış ne güzel,benim de temmuz başı itibariyle bekliycez bakalım :)epidural doğum yapanlar var mı?Ben de merak ediyorum ya

Hem Avcılar hem de Medilife için internette bir sürü yorum var. Memnun olanlar da var hiç memnun olmayanlar da. Anladığım kadarıyla kişinin beklentisine göre değişiyor. Ben Medilife'a hiç gitmedim ama Avcılar'ı biliyorum ve orada boyun ameliyatı oldum. Özel bir ilgili beklemediğimden ve herhangi bir ağrı, sıkıntı yaşamadığımdan gayet memnun kaldım. Doğum için Avcılar'ı düşünüyordum, doktorumla anlaşamadık, hem doktoru hem de hastaneyi değiştirdim. Bence sen önceden iki hastaneye de git hem hemşirelerle, ebelerle tanış, hem de odaları gör. Bu arada yanında kuru pasta, kurabiye gibi ufak bişiler götürürsen daha güler yüzle karşılanır daha çok ilgilenilirsin :) Sonra karar ver. Hastaneye doğuma giderken de ufak hediye gibi bir şeyler götürürsen eminim o hastanedeki ilgiden memnun kalırsın.

Canım doğum haziranda kısmetse epidural normal doğum istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Bide hiç dikkat etmemişim doğum haziranda yazmışsınnn inşallahhh istediğin gibi kolaycacık almışsındır bebeğini kucağına sağlıcakla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım

Q
Canım benim teşekkür ederim evet son ana kadar Avcılar hospitala gidip Dr hatasından dolayı gece apar topar evime en yakın hastanede yani medilife da doğum yaptım ve bebeğim bir hafta yoğun bakımda kaldı Bebeğin suyu bitmiş karnımda Dr söylemediği için bebek sıkışıp plasentasını yırttı bidaha Avcılar hospital mi asla ve asla

ayyy canımm geçmiş olsunn çok şükür ikinizde iyisiniz şimdi sağlıcakla büyüsün inşallah yavrunuz Hangi doktordu Avcılardaki bende oraya gidiyorum şuan Nil hanıma.

ayyy canımm geçmiş olsunn çok şükür ikinizde iyisiniz şimdi sağlıcakla büyüsün inşallah yavrunuz Hangi doktordu Avcılardaki bende oraya gidiyorum şuan Nil hanıma.

Faruk beyin hastasıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…