Ben gitmedim ama 2 kuzenimde avcilar da doğum yaptılar yakın zamanda canım ikiside çok memnun kaldı
Ikiside epidural normal yaptılar canm birinin doğumu çok uzun sürdü hatta çok zor geçti ama oda çok memnun du diğerininki çok rahatti oda çok memnundu :)Sezeryan normalmiydi canım yada epidural biliyomusun
Ikiside epidural normal yaptılar canm birinin doğumu çok uzun sürdü hatta çok zor geçti ama oda çok memnun du diğerininki çok rahatti oda çok memnundu :)
Birisinin Tülay di sanırım adi ama diğerinin bilmiyorum :) çok memnun kaldığını söylemişti kuzenim çok rahatlatmis sonuna kadar normal doğumu desteklemis
Canım doğumun ne zaman? Benim yengem medilife'ta yaptırdı,memnundu odasından hemşireden vs.ama doktor geç geldi,resmen beklettiler doğmasını,o yüzden 2.ye başka yere gitti.
Ben de epidural normal doğum istiyorum ve hastane konusunda hala kararsızım bi çözüm bulabildin mi?Canım doğum haziranda kısmetse epidural normal doğum istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Bide hiç dikkat etmemişim doğum haziranda yazmışsınnn inşallahhh istediğin gibi kolaycacık almışsındır bebeğini kucağına sağlıcakla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımCanım doğum haziranda kısmetse epidural normal doğum istiyorum tecrübelerinizi paylaşırmısınız
QBide hiç dikkat etmemişim doğum haziranda yazmışsınnn inşallahhh istediğin gibi kolaycacık almışsındır bebeğini kucağına sağlıcakla Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
ayyy canımm geçmiş olsunn çok şükür ikinizde iyisiniz şimdi sağlıcakla büyüsün inşallah yavrunuz Hangi doktordu Avcılardaki bende oraya gidiyorum şuan Nil hanıma.