• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avcılar Hospıtal mı Medıcal Park mı Batı Bahat Hospıtal mı yardım :(

mercan1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
71
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar bende 28 haftalık hamıleyım medıcal parka gıdıyordum suphan beye cok ıyı bır ınsan bebeğimde böbrek genıslemesı cıktı ve kafam cok karıstı medıla parkta bana denen anne karnından ıslem yapıcaz sıtede okuduğum kadarıyla dıoğumdan sonra mudahale ve capada cok unlu bır doktor buldum oda semınerde suanda uzulme sakın ben doğumdan sonra bebege bakarım her erkek cocukta cıkabılecek bır durum dıyerekm gorustuk hastahane cok pahalı doğum 3000 tl ye gelıyor epidural sezeryan onda gectım bebekte acıl bır durum olursa kuveze alıyorlar oda 2400 tl seker yuklemesı 250 tl ımıs az once avcılar hospital ile görüştüm sezeryan 1000 tl epidural ile arasında 100 tl oynuyor seker yuklemesı 35tl daha once arkadasım nıl hanıma gıdıyordu onu onerdıler bende doktorumu değiştirmenın tedırgınlıgı var hastane ıle ılgılı ve doktorla ılgılı son yorumlar nedır eskı yorumları okudum ama cok eskı yıllara dayanıyor

canım öncelikle hayırlı olsun bebeşin.inş saglıkla kucagına alırsın :) ben 30 eylulde avcılar hospilda yaptım ve çooook memnun kaldım.bende önceden bu formde avcılar hosptalden memnun kalanlar kalmaynlar dıye okumustum acıkcası önce çok tedirgin olmustum.ama doktorum orayla anlaşmalı oldugu icin orda yapmıştım.ama iyiki deorda yapmısım çok memnumum.zaten doktorum süperdi onun varlıgı beni rahatlaşmıştı
hemşieler ilgili hastane temiz bence çok güzeldi

canım öncelikle hayırlı olsun bebeşin.inş saglıkla kucagına alırsın :) ben 30 eylulde avcılar hospilda yaptım ve çooook memnun kaldım.bende önceden bu formde avcılar hosptalden memnun kalanlar kalmaynlar dıye okumustum acıkcası önce çok tedirgin olmustum.ama doktorum orayla anlaşmalı oldugu icin orda yapmıştım.ama iyiki deorda yapmısım çok memnumum.zaten doktorum süperdi onun varlıgı beni rahatlaşmıştı
hemşieler ilgili hastane temiz bence çok güzeldi[/QUO

senınde bebişin hayırlı olsun doktorun dışarıdan mı geldi yoksa ordakı bır doktormuydu .

öncelikle geçmiş olsun.3 hastane arasında tabiki medical park tartışılmaz en iyisi,arkadaşımda suat süphan ın hastasıydı doğumunu yaptırdı hem dr hemde hastaneden çok memnun kaldı.şimdi siz medical park ta alışmış olduğunuz ilgiyi ve hizmeti avcılar hospital veya batı bahatta bulamazsınız çünkü bahatı bilemiyorum ama avcılar hospital inanılmaz yoğun özelliklede kadın doğum bölümü.bence buraya devam edin yada en yakın o civarda ethicayı tercih edin derim.ethicada çok güzel bir hastane bende orda yaptım doğumumu hayırlısı olsun.

Bende suphan beye gidiyordum ama bı kaç olumsuzluk oldu kafam cok karıstı gecen gun acıl hastaneye gıtmem gerektı sancım tuttu ve avcılar hospitalda sadullah yesevi beye gittim tabı ben sancımı unutup bebegımle ılgılı olan sorunu soyledığımde oyle abartılacak bır sorun olsaydı içindek i sıvı azalırdı demesı uzerine ben kendı sancımı bıle unuttum cerrahpaşa kadım doğum ana bılım baskanı ile yaptığım görüşmede erkek cocuklarda bobrek genıslemesı gözükür ama bu doğumdan sonra cozulecek bır durum demesı ve yıne aynı şekilde çapadakı bashekım de bu olaya doğduktan sonra mudahale edebiliriz demesi çok ilginçti medical park anne karnında mudahaleden bahsedıyordu yanı ilginç yorumlar gelince kafam cok karıştı

Cnm kadın doğum ise Avcılar hospital Sadullah yesevi başka doktor arama derim çok iyi ve çok bilgili

Back
X