• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Avcılar Civarı Bakıcı Arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

sinem_sa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
1
0
36
İstanbul
meraba, 4 aylık bebişim var ve ben ekimde işe dönmek zorundayım , ama hala oğlum için bakıcı bulamadım.. herkeze haber saldım ama hiçbiryerden ses çıkmadı, bebeğime kendi çocuğu gibi bakacak sabırlı sevecen,40-50 yaş arası ,sabah 8:30 akşam 19:00 saatleri arası benim evimde hafatanın 5 günü bakabilecek birini arıyorum, birde ilkokula giden abimiz var ama o akşam gelecek okuldan eve sadece bir-iki saat kadar ben gelmeden önce evde olacak. özellikle de sigara kullanmayan biri olursa sevinirim..ilgilenenlerin dikkatine...

merhaba bakıcı bulabildiniz mi ? sanırım aradıgınız kişiyi tanıyorum...

aradığınız kişi annem olabilir.temizlik falan istemiyorsunuz,sadece bebeğnizn bakımı sanırım.50 yasnda oldukça aktiftr.3 cocugu hariç,3 te bebek bakıp ana sınıfı çagına kadar büyüttü.sizin pipiriksiz,iyi niyetli biri oldugunuzu umuyorum.yanlş anlamayn ama bakıcılıra her dakika baagırıp cagıran kişilerde var.bu yastan snra boyle seyler yasansın istemeyz..kamerayla falan izleyebilirsinz.burada okuyormda bayanlr elını yıka desem acaba kırılııııır mı falan dıyorlar.bunda kırılck ne var.annem oldukça titizdr ama bastan herşyi konusmanzda yarar var.avcılara bır vesayt uzakllıkta oturuyoruz.sartlar sıze uyuyorsa kendı sartlarnzı soylemek ıcın arayabılırsnz...

Back