Avazım çıktığı kadar bagırmak aglamak istiyorum

Cnm az once 7. Drdan geldim ve bir bunu duymamstim bunuda duydum aciklanmayan infertilite...bende en baslarda hicbise yoktu sonra cikooata kisti ve yumurtan catlamiyo dedilr.en basta 6,5 cm cikolata kisti dediler sonra sogan suyu ictim kist 5,4,3 cm en sonda bugun 2,5 cm oldugunu soledi dr ve bunun hamileligi engelleyen bise olarak gormedigni soledi...Sende sorun ne ? Kafayi yicem
bunlar çocuğun olmasına engel değil canım... ne güzel kistin küçülmüş, zaten o boyuttaki bir kist de engel değil gebeliğe, yumurtana gelince yumurta çatlaması için ilaç veriyor doktor, o da engel olmaktan çıkıyor.

Canim benim bildigim cikolata kistiyle dogal yolla hamile kalmak cok zor asilama da bu durumda cok tavsiye edilmiyor diye biliyorum cevremde var cnku kist olup tup bebek tedavisi gorenler.. İyice bir arastir derim ben insallah allah dogru doktorlarla karsilastirsin seni
Cnm daha hafta sonu bursa acibademe tup bebek bolumune gittim ordaki hoca bile normal yollada olabilecegini fakat zaman acisindan asilama deneyebilecegimizi soyledi kime neye inanacagimizi sasirdm

Bugun cok kotuyum hickimseyle konusmak istemiyorum. Kafam davul gibi kafamda vesveseler. Esimi dusunuyorum ... O cok istiyor olmasini. Gozlerimdeki yasi tutamiyorum

Bugun cok kotuyum hickimseyle konusmak istemiyorum. Kafam davul gibi kafamda vesveseler. Esimi dusunuyorum ... O cok istiyor olmasini. Gozlerimdeki yasi tutamiyorum
Cnm seni cok iyi anliyorum ben hep ruyalarimda hamikelikke ilgiliseyler goruyorum her an kafam bu konuyla mesgul...Psikolojim alt ust

Aynen dun gece de amelyat oldugumu gordum . size birsey soracam . dun lekelendim bu sabah kanamam basladi doktor 3. Gunu gel demisti. Yarin mi gitmeliyim p. Tesi mi?

Kizlar umutsuz olmayalim en basta miral onemli bu iste benimde 1 yil oldu canm ugrasiyorum surekli bir skintiylq ama insallah hepsi gececek diyorum mitive ediyorum kendimi.. insallah bebislerimiz oldugufq bu gunleri hicc hatirlamicaz:)

X