- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
-
- Konu Sahibi isim_misim_yok
Canım benim bende aynı durumdayım bu onuncu doktorum hepsi farklı şeyler söylüyor bende çaresizim elimden gelenide yapıyorum ama yok yokkk..Bıktım dr dr gezmekten farkli seyler duymaktan her duydugumu belki sifa olur die yemek icmekten olmuyor olmuyorr
Cnm bende ayni hatta birazdan 7. Dr a gidecem bıktım farkli seyler duymaktan o catala çıkıp muayene olmaktanCanım benim bende aynı durumdayım bu onuncu doktorum hepsi farklı şeyler söylüyor bende çaresizim elimden gelenide yapıyorum ama yok yokkk..
İnşallah canım herşey gönlünce olur. Dua etmekten başka çaremiz yok allah seninde yardımcın olsun. Ama takma kafanı rahat olmak aslında En iyisi biliyorum olmuyor ama kendimizi yyıpratıyoruz.Cnm bende ayni hatta birazdan 7. Dr a gidecem bıktım farkli seyler duymaktan o catala çıkıp muayene olmaktan
Merhabalar sorununuz neydi acaba belki birbirimize yardimci olabiliriz bende cok doktor gezdim skntilarimfan dolayi birine guvendim insallah hayirlisini yapmisimdirBıktım dr dr gezmekten farkli seyler duymaktan her duydugumu belki sifa olur die yemek icmekten olmuyor olmuyorr
Cnm az once 7. Drdan geldim ve bir bunu duymamstim bunuda duydum aciklanmayan infertilite...bende en baslarda hicbise yoktu sonra cikooata kisti ve yumurtan catlamiyo dedilr.en basta 6,5 cm cikolata kisti dediler sonra sogan suyu ictim kist 5,4,3 cm en sonda bugun 2,5 cm oldugunu soledi dr ve bunun hamileligi engelleyen bise olarak gormedigni soledi...Sende sorun ne ? Kafayi yicemMerhabalar sorununuz neydi acaba belki birbirimize yardimci olabiliriz bende cok doktor gezdim skntilarimfan dolayi birine guvendim insallah hayirlisini yapmisimdir
Selamlar , ilac tedavisi uygulandimi tupler icin yoksa direkt amelyat mi oldunuzBende myom ve tuplerimin ikiside tikaliydi canim ameliyat oldum su an bekleme surecindeyim 3 yil oncede bir kist ameliyati gecirmistim cok sukur iyilesme surecindeyim.. doktor cok onemli canim bana da ger doktor farkli bisey soyluyordu.. Hangi il desiniz acaba ben ankaradayim eger buradaysaniz doktor onerisinde bulunabilirim
m Canakkaledeym acibademe bursaya gittim tup bebek bolumune dr su an erken normalde kalabilirsn ama asilama deneyebilirsn dedi kist kucuk dediBende myom ve tuplerimin ikiside tikaliydi canim ameliyat oldum su an bekleme surecindeyim 3 yil oncede bir kist ameliyati gecirmistim cok sukur iyilesme surecindeyim.. doktor cok onemli canim bana da ger doktor farkli bisey soyluyordu.. Hangi il desiniz acaba ben ankaradayim eger buradaysaniz doktor onerisinde bulunabilirim
cNm cikolata kisti var herkes baska bise dedi ameliyat tup asilama...En son tup bebek yerine gittm acibademe tupe gerek yok istersrn asilama yaptr dedi dun ozel bi muayenesi olan dra gittim bu kist engel degil aciklanamayan infertilite sizinki hersey normal dedi.Igneyle fazla yumurta olusturup sansi artirp deneyelim olmazsa asilama yaparz dedi....Bende ayni dertteyim . Lutfen umitli ve sabirli olun cok zor biliyorum. Hatta ben agliyorum . cunku adet sancisi basladikismet... Benim 2. Doktorum yumurtalik rahim temiz oldugu halde ilki direkt ilac tedavisine basladi ise yaramayinca biraktim ilk aydan . en iyi dk u arastirdim ilimdeki , o ilac vermeden 5 aylik izlem surecine gitti sobra hsg cektirdim sol tup tikaliymis sagi da etkiliyor olabilirmis . bu ay ilac tedavisine baslayacam . keske benimde hicbirseyim olmasaydi
Anladim , demek zamani var ama sabredebilsek . sakincasibyoksa yasiniz kacBu arada kiste en nastan 6.5 cm sonra sirasiyla 5,4,3 en sonda 2,5 cm dediler sogan suyu icmistm sanirim o kuculttu cok sukur
28 cnm senin?Anladim , demek zamani var ama sabredebilsek . sakincasibyoksa yasiniz kac
Yas konusunda avantajlisn cnm ne zamqndr olmuyo...Birde anlamadm ki bi dr sebep olarak gorup tup yaptr dio bi dr bu engel degil dio kafayi yicem sonunda24 . bu arada sebebi belli olmayan gebekalamamayla ilgilibibrahim saracoglu nun bir kuru var nettn bak canim
Canim benim bildigim cikolata kistiyle dogal yolla hamile kalmak cok zor asilama da bu durumda cok tavsiye edilmiyor diye biliyorum cevremde var cnku kist olup tup bebek tedavisi gorenler.. İyice bir arastir derim ben insallah allah dogru doktorlarla karsilastirsin seniCnm bende
cNm cikolata kisti var herkes baska bise dedi ameliyat tup asilama...En son tup bebek yerine gittm acibademe tupe gerek yok istersrn asilama yaptr dedi dun ozel bi muayenesi olan dra gittim bu kist engel degil aciklanamayan infertilite sizinki hersey normal dedi.Igneyle fazla yumurta olusturup sansi artirp deneyelim olmazsa asilama yaparz dedi....