Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu avangard mobilya hakkında

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eflinam

Guru
Pro Üye
7 Haziran 2012
5.019
1.618
40
kızlar öncelikle bu forumu yeni gördüm bende sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum
4,5 ay sonra düğünümüz var nasip ise inşaallah...
şimdi ben yatak odasını,salon takımını(takım derken masa+sandalye,tv ünitesi,orta sehpa ve zigon sehpa)kapiçino ve ya fildişi sedefli akrlik parlak düşünüyorum.boyanın içinde sedefleri olacak parlak yani...avangard düşünüyorum zaten bu saydıklarımı..
duvarlarımıda yine kum beji içine sim düşünüyorum ve bir duvarı kağıtla kaplamayı düşünüyorum...
salon için anavgard köşe düşünüyorum ve sandalye renklerini seçmem lazım...
maskoda vallini kumaşçılık var oraya bakıcam..ben toz pembe tonlarını seviyorum ama nişanlım çok açık dedi..istemedi...
bende koyu renkleri hiç sevmem hemde çok toz alıyor diye..
vizon veya kemik rengi olur mu acaba?
birde perde fonları ve yastıklarla patlatmayı düşünüyorum ama nasıl uydurucam karar veremedim hiç
sizce ne renlkler seçeyim
ve lake kullananlar var mı memnun musunuz mobilyalarınızdan

ben çok memnunum açıkçası bende 2 aylık evliyim lake kullanımı rahat sadece suyla silip kuru bezle kurulaman yeterli şıklığıda cabası

Benim mobilyam cappucino rengi lake, aynı senin dediğin gibi simli ve parlak. Ben çok memnunum.
$palmiye.png

Kızlar bende evleniyorum banada yardımcı olunnn $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396265381.251817.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396265425.293461.jpg Bu takımları begendim salon için nasıllar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tec design markası simdiden hayırlı olsun

kızlar öncelikle bu forumu yeni gördüm bende sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum
4,5 ay sonra düğünümüz var nasip ise inşaallah...
şimdi ben yatak odasını,salon takımını(takım derken masa+sandalye,tv ünitesi,orta sehpa ve zigon sehpa)kapiçino ve ya fildişi sedefli akrlik parlak düşünüyorum.boyanın içinde sedefleri olacak parlak yani...avangard düşünüyorum zaten bu saydıklarımı..
duvarlarımıda yine kum beji içine sim düşünüyorum ve bir duvarı kağıtla kaplamayı düşünüyorum...
salon için anavgard köşe düşünüyorum ve sandalye renklerini seçmem lazım...
maskoda vallini kumaşçılık var oraya bakıcam..ben toz pembe tonlarını seviyorum ama nişanlım çok açık dedi..istemedi...
bende koyu renkleri hiç sevmem hemde çok toz alıyor diye..
vizon veya kemik rengi olur mu acaba?
birde perde fonları ve yastıklarla patlatmayı düşünüyorum ama nasıl uydurucam karar veremedim hiç
sizce ne renlkler seçeyim
ve lake kullananlar var mı memnun musunuz mobilyalarınızdan

Annem kullanıyor beyaz lake hiç memnun değil :KK43: Devamlı kirli duruyor çok çabuk çiziliyor

Kızlar bende evleniyorum banada yardımcı olunnnEki Görüntüle 1046118 Eki Görüntüle 1046119 Bu takımları begendim salon için nasıllar

canım takımın çok güzel güle güle kullan
benim salonumun resimlerini koyabişlirim istresen
bu arada konu sahibi bendim o zaman 5 ay sonra düğünüm var demişim
şimdi 8 aya doğru gidiyoruz
darısı sana inşaallah

canım takımın çok güzel güle güle kullan
benim salonumun resimlerini koyabişlirim istresen
bu arada konu sahibi bendim o zaman 5 ay sonra düğünüm var demişim
şimdi 8 aya doğru gidiyoruz
darısı sana inşaallah
Canım çok isterim görmek merak ediyorum şimdiden

$IMG_4017.jpg $IMG_4014.jpg

canım yalnız salonumda değişiklik yaptım
o yerdeki cam kadehleri kendim boyadım koltuklarımın rengine ve taşlı şerit ile kenarlarını gçetim masanın üsütne koydum
çiçeği kaldırdım ordan
sonra zigon sehpa aldık aynı takımdan üsütnede yine aynı renk yeşil boya ile bouadığım vazoyu koydum içinede yeşil tonlarında çiöekler koydum
sonra yine uzun cam beyaz vazoyu cam boyası ile boyadım aynı renkle içinede bu roman ablaların sattığı renkli çiçekler var rengarenk çok tatlı onlardan aldım koydum yani salonumun akes hep ben yaptım ve herkes bayoldı

Canım çok harika arkadasımda bayıldı

Bende istiyorum yaa

beğenmene sevindim canım
senin obilyanda çok güzel bende onu çok beğendim

neye bayıldın kadehlere mi
onların kenarına birde alt kısımlarına taşlı şerit geçtim daha bir güzel oldular
mudoda aynı takıma bir dünya para istiyorlar
ben çok ucuza mal ettim

beğenmene sevindim canım
senin obilyanda çok güzel bende onu çok beğendim

neye bayıldın kadehlere mi
onların kenarına birde alt kısımlarına taşlı şerit geçtim daha bir güzel oldular
mudoda aynı takıma bir dünya para istiyorlar
ben çok ucuza mal ettim

Kadehlere ve koltuguna falan hepsi çok iyi salonun daha ferah olsa inanılmaz iyi gösterir kendini dimi

Kadehlere ve koltuguna falan hepsi çok iyi salonun daha ferah olsa inanılmaz iyi gösterir kendini dimi

evet canım salonum 22 m2 eğer şöle 30-35 m2 olsa idi dediğin gibi daha gösterirdi
ferah aslında ama o zaman yeni evlendiğim zaman çekmiştim hava kapalı idi biraz belki ondan öyle çıkmıltır şu an slaondayım ve çok ferah

senin takımında büyük bir slaonda emin ol çok güzel durur
şimdiden güle güle kullna inşaallah

X