- 7 Haziran 2012
- 5.019
- 1.618
- 40
kızlar öncelikle bu forumu yeni gördüm bende sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum
4,5 ay sonra düğünümüz var nasip ise inşaallah...
şimdi ben yatak odasını,salon takımını(takım derken masa+sandalye,tv ünitesi,orta sehpa ve zigon sehpa)kapiçino ve ya fildişi sedefli akrlik parlak düşünüyorum.boyanın içinde sedefleri olacak parlak yani...avangard düşünüyorum zaten bu saydıklarımı..
duvarlarımıda yine kum beji içine sim düşünüyorum ve bir duvarı kağıtla kaplamayı düşünüyorum...
salon için anavgard köşe düşünüyorum ve sandalye renklerini seçmem lazım...
maskoda vallini kumaşçılık var oraya bakıcam..ben toz pembe tonlarını seviyorum ama nişanlım çok açık dedi..istemedi...
bende koyu renkleri hiç sevmem hemde çok toz alıyor diye..
vizon veya kemik rengi olur mu acaba?
birde perde fonları ve yastıklarla patlatmayı düşünüyorum ama nasıl uydurucam karar veremedim hiç
sizce ne renlkler seçeyim
ve lake kullananlar var mı memnun musunuz mobilyalarınızdan
4,5 ay sonra düğünümüz var nasip ise inşaallah...
şimdi ben yatak odasını,salon takımını(takım derken masa+sandalye,tv ünitesi,orta sehpa ve zigon sehpa)kapiçino ve ya fildişi sedefli akrlik parlak düşünüyorum.boyanın içinde sedefleri olacak parlak yani...avangard düşünüyorum zaten bu saydıklarımı..
duvarlarımıda yine kum beji içine sim düşünüyorum ve bir duvarı kağıtla kaplamayı düşünüyorum...
salon için anavgard köşe düşünüyorum ve sandalye renklerini seçmem lazım...
maskoda vallini kumaşçılık var oraya bakıcam..ben toz pembe tonlarını seviyorum ama nişanlım çok açık dedi..istemedi...
bende koyu renkleri hiç sevmem hemde çok toz alıyor diye..
vizon veya kemik rengi olur mu acaba?
birde perde fonları ve yastıklarla patlatmayı düşünüyorum ama nasıl uydurucam karar veremedim hiç
sizce ne renlkler seçeyim
ve lake kullananlar var mı memnun musunuz mobilyalarınızdan