• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu avangard beyaz yatak odası nerder alıcam

berrenisan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
201
6
118
beyaz yatak ve yemek odalarına bayılıyorum istikbal ve bellona da var ama fiyatlar çok pahalı,internetten bakıyorum çok güzel modeller var ama kalitesine güvenemiyorum
herkes şikayet ediyor istanbul da tavsiye edebileceğiniz mobilyacı var mı lütfen yardımcı olun

canım istikbalede felan zaten avangard model pek bulamazsın ki.. ikitelli masko yada ümraniye modoko ya bak süper mobılyalar var fiyat olarak çok yükseğide var orta karar olanıda ama çok uygun bişey pek bulamazsın oralarda..umarım ıstedıgın gıbı bulursun bende değiştiricem bıkac yıla kadar ınsallah country tarzı istiyorum bakalım:)

canlar yatak odası takımımı bende maskodan aldım fiyat olarak dediğiniz gibi uygun olanlarıda yüksek olanlarıda var benim aldığım avangarde beyaz model nakit fiyatıyla 6000tl aldım.uygun olanlar pek kullanışlı şeyler değil malasefki birde avangarde modellerde baza olmuyor isteğe bağlı olarak ekliyolar yatak odası takımı + yatak+ baza nakit olarak 6000 tl ve 12000 tl arası değişiyor malesefki kızlar :50:

ben eyüp demirkapıda yaptırdım yatak odamı istediğin gibi yapıolar bence bi oralara bakabilirsin hazır alıcam dersende evgör mobilya gttm gördümm güzellerde avangard tarzı

tatlım ben carsıda sordum. ama marka degıl öle..beyaz ve aynası falan cok hos 2ye açılıo ortasında dolap falan war kullanslı 2,500olur dedı adam

beyaz yatak ve yemek odalarına bayılıyorum istikbal ve bellona da var ama fiyatlar çok pahalı,internetten bakıyorum çok güzel modeller var ama kalitesine güvenemiyorum
herkes şikayet ediyor istanbul da tavsiye edebileceğiniz mobilyacı var mı lütfen yardımcı olun

Demirkapıdaki mobilyacılar sitesinde fiyatlar daha uygun ayrıca kalite açısından Bellona vb. hazır mobilyalardan kat kat daha kaliteli, hatta tasarım da yaptırabilirsin..
Ben yemek ve yatak odası takımlarımı oradan aldım.

maskodan eşya almayın kızlar.
oralarda kiralar yüksek olduğu için aynı marka ürünü orda daha pahalıya satıyorlar.onun yerine demirkapıdan mobilyacılar sitesine bakabilirsiniz.aynı mağazalar aynı ürünler ordada var ve daha uygun fiyata.

Back
X