İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Avamys burun spreyi..

ben kullanıyorum yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum memnunun,fakat yanında başka ilaçlar da kullanıyorum bu şekilde bir tedavi görüyorum allerjik rinit nedeniyle..

ama canım kortizon icerıyorya doktor kontrolundemı kullanıyorsun..?

Benim oğlumun allerji nedeniyle sürekli bir burun tıkanıklığı var. Doktor verdi bu spreyi faydasını gördük. Günde sadece 1 fıstan başka sıkmayın dedi. Ağır bir ilaç kortizonlu çünkü.

ama bu spreyler bir zaman kullandıktan sonra akcigerlere zararı oluyor ..
bunların yerine yüzde 100 deniz suyu içeren spreyler çocuklarda zararsız,büyüklerde kullanıyor ..
benim bildigim ve kardeşimin kullandıgı sprey PHASİMAR diye bir sprey bu yüzde yüz deniz suyu ve çocuklarda öneriliyor.. ben de bunu tavsiye ederim kendimde kullanıyorum..

Son düzenleme:
bende bu spreyi kullanıyorum ama uzun süreli kullanımı önermeyenler var içerisnde kortizon oldugu için burun kemiğinde şekil bozukluguna neden oluyormuş siz böyle birşey duydunuz mu, bu yüzden kullanırken korkuyorum ama malum bahar geldi alerjik rinit tavan yaptı(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…