Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriAvalon Oganics Biotin B Kompleks Şampuan
Merhaba arkadaşlar avalon oganics biotin b kompleks şampuanı bundan 1 yıl önce kuzenim amerikadan getirmişti,kendisinede oradaki doktoru tavsiye etmiş banada sağ olsun 2 tane getirmişti aylardır arıyordum fakat bulamıyordum nihayet Türkiye ye de gelmiş geçen ahfta internet üzerinden sipariş verdim ve aldım.Sizlerede kesinlikle tavsiye ederim araştırın bakın bir çok doktorda bilir bu şampuanı.İçinde parapen,sülfat ve parfüm içermiyor tam organik bir şampuan olmasına rağmen okadarda hoş bir kokusu varki inananmazsınız,içindeki doğal yağların kokusu muhteşem ama asıl muhteşemliği şu kesinlikle dökülme sorununu durdurduğu gibi aynı zamanda da saçlara şahane hacim kazandırıyor kesinliklede saç kremi kullanma ihtiyacı gereksinimi duymuyorsunuz.Şunuda açıkça belirteyim ki dökülen saçları gerçekten çıkaran tek şampuan da bu bence onlarca şampuan kullandım ama bu şampuandan başkasını asla tanımam.Biraz pahalı ama verilen paraya değiyor.zemuszemus
merhaba,sayende çok farklı bir dünyaya merhaba dedim..avalon türkiye temsilcisiyle görüştüm ve bana ürün gönderdiler,şimdilik iden bee propolis ile başladım,daha sonra avalon biotinle devam edicem..avalonun cilt bakım ürünlerini de aldım..hiç haberim yoktu avalon dan..sen memnun musun,saç uzatmada etkisi oldumu biraz bilgi verebilirmisin??
merhaba,sayende çok farklı bir dünyaya merhaba dedim..avalon türkiye temsilcisiyle görüştüm ve bana ürün gönderdiler,şimdilik iden bee propolis ile başladım,daha sonra avalon biotinle devam edicem..avalonun cilt bakım ürünlerini de aldım..hiç haberim yoktu avalon dan..sen memnun musun,saç uzatmada etkisi oldumu biraz bilgi verebilirmisin??
3.şişeye geçmek üzereyim,ancak senin saçını kuruttumu biraz?kremyle beraber kullanıyorum ama yine saçlarım düğüm düğüm..onun bir de nemlendirici saç kremi varmış..alsammı bilemedim..benim zaten saç uçlarım çok problemlidir..
Şampuanınızın içine yarım şişe BEE PROPOLİS® / Extract koyun iyice şampuanı çalkalayın. Kullanmaya başlayın farkı siz kendiniz zaten göreceksiniz.
BEE PROPOLİS® / Extract Eczanelerde satılıyor.
BEE PROPOLİS®'i Piyasada reklamları yapılan Propolis'li diye satılan ürünlerle karıştırmayın .....
Bu arada bir hususa dikkatinizi çekmek isterim; Propolis pahalı bir ürün olduğundan piyasada propolisli diye pazarlanan ürünlerde yeterli miktarda propolis bulunup bulunmadığından emin değilim. Hani propolis var mı var, yeterli mi? Orasını karıştırma! Önemli bir not; saf propolis tahriş edici özelliktedir, yani kullanılmadan önce mutlaka işlenmesi ayrıştırılması ve seyreltilmesi gerekiyor.
Kendisi deli gibi dökülen saçlarımı toparlayan, sülfatsız, b vitaminli, süper organik bir şampuandır efendim... Market şampuanları gibi sls içermediği için etkisini hemen göremiyorsunuz,sabredip kullanmak lazım. Saç kremiyle birlikte kullanılsa iyi olur,yoksa saç uçları sertleşebiliyor.
B vitamininin, biotinin, niasinin ve pantenolün iyileştirici etkileriyle yapılmıştır. Amacı saç ve saç derisini kökten uca beslemek ve saç kökündeki dolaşımı hızlandırmaktır.
Biotin iksiriyle hazırlanıp güçlendirilen formülümüz, zayıf ve cansız saçları onarmak için özel olarak geliştirilmiştir. Buğday proteini içeriğiyle saç kaybını önler ve saç kayıplarını kontrol altına alır.
Saç telini güçlendirir ve daha dolgun görünmesini sağlar.Biotin şampuanaloe vera, jojoba yağı ve biberiye ile güçlendirilmiştir.
İnce ve cansız saç tiplari için kullanımı uygundur. Günlük kullanımı önerilir.
Islak saça masaj yaparak uygulayınız ve durulayınız.
İçeriği:Arıtılmış su, organik aloe barbadensis yaprak suyu (1), sodyum sülfat cocoyl, cocamidopropyl betain, sodyum cocoyl sarcosinate, bitkisel gliserin, Serenoa serrulata (Saw Palmetto) meyve özü, panthenol (pro-vitamin B-5), biotin, tiamin, piridoksin , niacin, riboflavin, polyquaternium-10, buğday proteini, soya proteini, sitrik asit, soyamidopropalkonium klorür, jojoba yağı, organik ayçiçeği annuus (ayçiçeği) yağı (2), sodyum benzoat, potasyum sorbat, ethylhexylglycerin, organik rosamarinus officinalis (biberiye) yaprak yağı (2) ve diğer uçucu yağlar.
Standartlar:
• Sodyum, sülfat içermez.
• Paraben ve diğer sert kimyasallar içermez.
• Paraben içermez.
• pH dengeli.
• Hiçbir yapay ve sentetik renk, koku içermez.
• % 100 vejetaryen maddelerden üretilmiştir.
• Hiçbir şekilde hayvanlar üzerinde deneyler yapılmamıştır.