avakadonun kansızlık çekenlere inanılmaz faydası!

Akuamarin10

Atesle suyun harmonisi
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
1.840
493
163
Balikesir
arkadaşlar merhaba kısa bir süre önce avakado tüketmeyi alışkanlık haline getiren biriyim.lütfen önyargılı olmayın ve bu mükemmel meyveyle sizde tanışın..evet pahalı malaesef ama kansızlık başta olmak üzere bir çok hastalığa iyi geldiğini duydum ayrıca lezzeti ilk günler tuhaf gelse de şimdi o olmadan duramıyorum:)damakta bıraktığı yağlı yapısına bayılıyorum:)denemek isteyenler için avakadonun olgun olanını almaya çalışın bulamazsanız evde 3 gün kağıda sarıp bekletin parmağınızla dokunuca içe çökmesi lazım yenme vakti gelmiş demektir ben kaşıkla içini oya oya yiyorum:) bakınız sayın ibrahim saraçoğlu kansızlık çeken bayanlar için bulunmaz nimet olduğunu ifade etmiş linki paylaşıyorum lütfen bu güzel nimeti es geçmeyelim paylaşmak istedim...
http://www.milliyet.com.tr/onu-cok-...afe/yazardetay/21.07.2009/1119685/default.htm

Ben de yeni yeni alışanlardanım ama gerçekten alışınca insanın gördükçe canı çekiyo. Ben de salatasını yapıyorum yağlı limnlu tuzlu çok güzel oluyo valaa.

bir öneride bulunayım; eğer bir sebeple demir emilim problemi varsa ne yerseniz yeyin kan yapmayacaktır. yani önce bi ona baktırın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…