- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
önerdi tabii ilac kullaniyorum ama agir geliyor ilaclar alternatif tip istiyorumTeşhisi koyan doktor tedavi önermedi mi? İlaçlarınızı düzenli kullanırsanız ataklarınız azalır, daha hafif geçer.
Alternatif tıp için hacamat çok öneriyorlar, yengem ve dayım bizzat yaptırdı, bende düşünüyorum ama saçlar biraz kesiliyormuş o yüzden cesaret edemedimönerdi tabii ilac kullaniyorum ama agir geliyor ilaclar alternatif tip istiyorum
önerdi tabii ilac kullaniyorum ama agir geliyor ilaclar alternatif tip istiyorum
Geçmiş olsun seni öyle iyi anladım ki yılaşrdır çekiyorum. Denemediğim ilaç kalmadı artık öyle ki ağrı kesici iğne serum v.s etkilemiyor yani ama eczanelere reçetesiz satılan ergafein isimli bir ilaç migren için harika pahalı da değil 7tl filan eczacına danışıp kullanabilirsin atak geleceğinin farkedince önüne geçiyor.Merhabalar umarim iyisinizdir ben de bundan 1 ay once aurali migren cikti atagim gelince afedersiniz salak gibi oluyorum once isiklar birbirine karisiyor mide bulantisi sonra konusamiyorum ya da cumleleri toparlayamiyorum sonra asiri asiri siddetli bir bas agrisi hayatim zindan oluyor bu illet nasil gecer alternatif tedavi yokmudur?
Pardon doktorunuz neden izin vermiyor? Nöroloji doktoruna gitseniz antidepresanlar sizi mahfedecek siz bilirsiniz tabii ama yeşil çay içebilirsiniz aktarlarda bitkiler var onlarsan destek alabilirsiniz ben çok denedim maalesef fayda göremedim.
Merhabalar umarim iyisinizdir ben de bundan 1 ay once aurali migren cikti atagim gelince afedersiniz salak gibi oluyorum once isiklar birbirine karisiyor mide bulantisi sonra konusamiyorum ya da cumleleri toparlayamiyorum sonra asiri asiri siddetli bir bas agrisi hayatim zindan oluyor bu illet nasil gecer alternatif tedavi yokmudur?
ALLAH YARDIMCIN OLSUN 7 YIILDR ÇEKİYORUM HİÇ BİR DOKTOR ÇARE ETMEDİ BENDE NE BULDUYSAM ONU YAPIYORUM ŞUAN ÇÖREK OTU YAĞI DUYDUM VE ONU YAPICAMMerhabalar umarim iyisinizdir ben de bundan 1 ay once aurali migren cikti atagim gelince afedersiniz salak gibi oluyorum once isiklar birbirine karisiyor mide bulantisi sonra konusamiyorum ya da cumleleri toparlayamiyorum sonra asiri asiri siddetli bir bas agrisi hayatim zindan oluyor bu illet nasil gecer alternatif tedavi yokmudur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?