AURALI MİGREN VE TÜP BEBEK

plnnlp67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2024
3
0
32
Merhaba,
Auralı migren hastasıyım ve tüp bebek tedavisi olmam gerekiyor.
Ancak bazı ilaçların bu hastalık için tehlikeli olduğunu biliyorum. Estrofem ilacını pıhtılaşma riskini arttıracağı için kullanmamam gerektiğini söyledi doktorum.
“Gonal f” ilacına karşıda bir yan etki ya da risk varmı? böyle birşey yaşayan oldumu? bunu öğrenmek istiyorum.
Aklımda çok fazla soru işareti var.

LÜTFEN AURALI MİGRENİ OLUP TÜP BEBEK TEDAVİSİ YAPTIRAN VARSA YAZABİLİR Mİ. Konuşmaya ve birkaç şey sormaya çok ihtiyacım var 🙏🏻

Son düzenleme:
Estrofem bi çok hastalık için riskli, doğal yolla transfere hazırlayabiliyorlar bunu tüp bebek doktoruna danışmanız gerekir vardır bir yolu

Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin de öykünüz bu şekildemi?

Femara kullanacakmış bu aşamada doktorum. Benim asıl kafamı karıştıran Gonal f ilacı. Bunun bir riski ya da yan etkisini yaşayan varmı ben bunu öğrenmek istiyorum.

Estrofem bi çok hastalık için riskli, doğal yolla transfere hazırlayabiliyorlar bunu tüp bebek doktoruna danışmanız gerekir vardır bir yolu
Teşekkür ederim cevabınız için. Sizin de öykünüz bu şekildemi?

Femara kullanacakmış bu aşamada doktorum. Benim asıl kafamı karıştıran Gonal f ilacı. Bunun bir riski ya da yan etkisini yaşayan varmı ben bunu öğrenmek istiyorum.

X