• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aura ne demek?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
kızlar merak ettim hiç daha önce günlük hayatta böyle bir laf duymamıştım.
bi arkadaşım bi kız için "aurası var" dedi ve çok merak ediyorum aura ne demek?
Kimler auralıdır? nasıl bişeydir?

her türlü gideri var demek:37::37::37:

çekicilik anlamında kullanılmış bi kelime diye biliyorum ama.

bildigim kadariyla enerji anlamina geliyor.. yani nasil desem.. disari dogru bi positif enerji sactigimizda aura denir..
hani biri sana sempatik gelir konusmuslugun yoktur ama gördügün anda sana bi hissi verir.. bunada aura denir.. anlatabildimmi?

hayır ama çekicilikten başka bişey olarak söyledi yani öyle güzel seksi çekici anlamında söylemedi. "aurası var ya herkesi etkiliyor küçük büyük" demişti. o yüzden merak ediyorum :))

Google'dan öğrendiğim kadarıyla:) Canlıyı çevreleyen enerji demekmiş aura. Sanırım o kız için enerjisi yüksek, çekici, geçtiği yada bulunduğu ortamda hemen farkedilen biri falan demek istemiş... Vardır ya hani böyle insanlar, varlığı hemen dikkat çeker. Sanırım auralı insanlar onlar oluyor :/ :)

Her insanın dışarıya yansıyan bir enerji durumu vardır genelde bu konudaki uzman kişiler insanların ruh haline göre etrafına yaydığı bir renk olduğunu varsayarlar aslında uzunca ve derin bir konu internette açıklamasını bulabilirsiniz ama günlük hayatımızda biz ''farklı bir aurası'' var deriz kimi insanlara bu da onun çekiciliğinden etrafına ve kişiye geçirdiği yüksek enerjiden ötürüdür.

dilini sevdiğim türkçede o kadar güzel karşılıklar varken aura da neymiş yaa...
yabancılaşma modası, özentilikten başka birşey değil bana göre

aura latince den geliyor anlami bildigim kadariyla nazik havali , insanin guclerinin dusuncenin toplamidir enerji anlaminda, kiminde yuksek kiminde zayifdir , hani olur ya biri olur muhtesem guzelligi yoktur ama enerjisi okadar etkilidirki herkesi etkiler........ay anlatmasi zor birsey cakray lada bagli:37: :))

Evet aura reiki ile alakalı bir enerji durumu.Forumda başlığı mevcut. Bende bu aralar bu konuyla epey ilgileniyorum.Öğrenip anneme enerji vericem ki her şeyi pozitif düşünsün artık :1:

Aura benim bildigim kadarı ile halı yıkama makinesi idi bizimde var:1::9::9:​ama sanırım arkadaşınız başka anlamda kullanmış güzel türkçemiz varken neden yabancı kelime kullanıyor

Canım daha önceki konundan biliyorum sevgilinin işyerinde çalışan bir kız ile mesajlaşıyordu bir arkadaşın aurası çekici demişti sanırım.. o yüzden mi soruyorsun ? o konu ne oldu bilmiyorum ama takılma canımm bence sende güzel bir kızsındır kendine güven milletin aurasını elektriğini boşver :1:

Son düzenleme:
Canım daha önceki konundan biliyorum sevgilinin işyerinde çalışan bir kız ile mesajlaşıyordu bir arkadaşın aurası çekici demişti sanırım.. o yüzden mi soruyorsun ? o konu ne oldu bilmiyorum ama takılma canımm bence sende güzel bir kızsındır kendine güven milletin aurasını elektriğini boşver :1:

ahaha evet ondan sordum yani merak ettim biraz takintiliyim neymis bu aura dedim:) kendime guveniyorum ama iyi bi ozellik bu anladigim kadariyla iyi biseyse ben de kendimde olmasini isterim kizi kiskandigimdan degil ama belki bende de vardir arkadaslarim hep seni gordum mutlu oldum yaa fln derler ama bilmiyorum merak iste :)

bi de ben gunluk hayatta kullanimi hic duymamistim basta seksi gibi bisey dusundum ama soylediklerini dusununce arkadasimin seksilik cikmiyordu ben de dedim dusunup duracagima bi kizlara sorayim:))))

ahaha evet ondan sordum yani merak ettim biraz takintiliyim neymis bu aura dedim:) kendime guveniyorum ama iyi bi ozellik bu anladigim kadariyla iyi biseyse ben de kendimde olmasini isterim kizi kiskandigimdan degil ama belki bende de vardir arkadaslarim hep seni gordum mutlu oldum yaa fln derler ama bilmiyorum merak iste :)

bi de ben gunluk hayatta kullanimi hic duymamistim basta seksi gibi bisey dusundum ama soylediklerini dusununce arkadasimin seksilik cikmiyordu ben de dedim dusunup duracagima bi kizlara sorayim:))))

kesinlikle kıskanıyosun ama:)
aura iyi enerji demek türkiyede, gittiği yerde farkedilen,kendisini farkettiren her şekilde albenisi bulunan gibi bişey anlamına geliyo.
çalışmakla sahip olunan bişey değil,doğuştan varolan bi özellik.güzeldir,iyidir.

Aura reiki ile ilgili bir kavram. Hepimiz aslında birer enerji kaynağıyız. Dışardan bakınca katı durağan nesneler gibiyiz ama aslında son derece canlı enerji maddeciklerinden oluşuyoruz. Kaynayan suya baktığınızda ince bi enerji dalgası görürsünüz ya da mum ışığına baktığınızda işte insanlarda da bu türden bir katman var. Dikkatli konsantre olan kişiler bu enerjileri ve renklerini farkedebiliyor. Üzüntü halindeki kişinin rengi siyah, gri, koyu kırmızı tonlarda olurken neşeli kişinin ise sarı, huzurlu mutlu olanın mavi yeşil tonlarda olabiliyor. Tabi bu enerji kişinin ruh halinin güçlülüğüyle oranı değişiyor. Çok neşeli, olumlu, pozitif kişilerin enerji katmanları çok geniş alana yayıldığı için yeni bir ortama girdiklerinde hemen o ortamın atmosferine etkide bulunabiliyorlar. Enerji güçlü tutma dıştan gelen etkilerle değil, iç dünyamızı güçlendirerek, olumlu düşünce ve duygularla sağlayabiliriz. Bana göre en etkili yöntem -mış gibi yapmak. Evet çok kötü haber aldın, moralin bozuk, kaygılısın ama -mış gibi yap yani herşey harıkaymış, mükemmelmiş gibi düşün. Öyle öyle aura rengi değişecektir. Ya da hangi rengin ruh haline bürünmek istiyorsan o rengi düşünerek, güzel nesnelerde o rengi arayarak ya da hayal ederek rengi değiştirebiliriz. Benim genelde turuncudur çok kişiye sordum hep turuncu diyorlar:))

Önceki konunu okuduğumda "o kızın aurası var" sözünü okumuştum ve gülümsemiştim :)

Aura insanların vücudunu sarmalayan elektromanyetik alan demek. Yani biz göründüğümüzden ibaret değiliz.
Hepimizi çevreleyen bu elektromanyetik alan (aura) bizi dışardan gelen negatif etkilere karşı koruyabildiği gibi, aynı zamanda,
etrafımızdakileri de kendimize çekebilme gücüne sahiptir.

Yani şöyle, bazı insanların yanında durmak istemez, sıkılır, daralır hatta çığlık atmak isteyebilirsin.. Bu o kişinin aurasının etkisinden kaynaklanır.
Bazı kişiler ise bizi kendisine çeker.. huzur buluruz... vs.

Auramızın belirli renkleri vardır. Ruh halimize göre o renkler değişebilir..Ve aura katmanlardan oluşur.

Bu aura dedikleri şey kişiye özel değildir herkeste vardır :)

Aura reiki ile ilgili bir kavram. Hepimiz aslında birer enerji kaynağıyız. Dışardan bakınca katı durağan nesneler gibiyiz ama aslında son derece canlı enerji maddeciklerinden oluşuyoruz. Kaynayan suya baktığınızda ince bi enerji dalgası görürsünüz ya da mum ışığına baktığınızda işte insanlarda da bu türden bir katman var. Dikkatli konsantre olan kişiler bu enerjileri ve renklerini farkedebiliyor. Üzüntü halindeki kişinin rengi siyah, gri, koyu kırmızı tonlarda olurken neşeli kişinin ise sarı, huzurlu mutlu olanın mavi yeşil tonlarda olabiliyor. Tabi bu enerji kişinin ruh halinin güçlülüğüyle oranı değişiyor. Çok neşeli, olumlu, pozitif kişilerin enerji katmanları çok geniş alana yayıldığı için yeni bir ortama girdiklerinde hemen o ortamın atmosferine etkide bulunabiliyorlar. Enerji güçlü tutma dıştan gelen etkilerle değil, iç dünyamızı güçlendirerek, olumlu düşünce ve duygularla sağlayabiliriz. Bana göre en etkili yöntem -mış gibi yapmak. Evet çok kötü haber aldın, moralin bozuk, kaygılısın ama -mış gibi yap yani herşey harıkaymış, mükemmelmiş gibi düşün. Öyle öyle aura rengi değişecektir. Ya da hangi rengin ruh haline bürünmek istiyorsan o rengi düşünerek, güzel nesnelerde o rengi arayarak ya da hayal ederek rengi değiştirebiliriz. Benim genelde turuncudur çok kişiye sordum hep turuncu diyorlar:))

vay hiç bilmiyordum :)) çok teşekkürler çok ayrıntılı ve bilgi verici bi yazı olmuş. acaba benim rengim ne :)) peki sonradan geliştirelemez demiş ya bi arkadaş siz de geliştirilebilir gibi yazmışsınız.. sizce geliştirilebilinir mi? bana olurmuş gibi geliyor.

Önceki konunu okuduğumda "o kızın aurası var" sözünü okumuştum ve gülümsemiştim :)

Aura insanların vücudunu sarmalayan elektromanyetik alan demek. Yani biz göründüğümüzden ibaret değiliz.
Hepimizi çevreleyen bu elektromanyetik alan (aura) bizi dışardan gelen negatif etkilere karşı koruyabildiği gibi, aynı zamanda,
etrafımızdakileri de kendimize çekebilme gücüne sahiptir.

Yani şöyle, bazı insanların yanında durmak istemez, sıkılır, daralır hatta çığlık atmak isteyebilirsin.. Bu o kişinin aurasının etkisinden kaynaklanır.
Bazı kişiler ise bizi kendisine çeker.. huzur buluruz... vs.

Auramızın belirli renkleri vardır. Ruh halimize göre o renkler değişebilir..Ve aura katmanlardan oluşur.

Bu aura dedikleri şey kişiye özel değildir herkeste vardır :)

peki o aura herkese iyi mi gelir? ben çünkü o kızla tanıştığımda acayip itici hissetmiştim yani problem bende mi yoksa kızın bana hissettirdiğiyle mi alakalı acaba. çünkü tanışmadan da bi kere göz göze gelmiştik o zaman esas çok itici hissetmiştim çünkü yandan yandan pusmuş bi yerde acayip dikkatle ve ilgiyle aynen şu şekilde bakıyordu :63:
kız hakkında herkesten özellikle erkeklerden pek çok pozitif yorum alınca da şaşırmıştım doğal olarak
çok sevdiğim çok beğendiğim ayılıp bayıldığım kızlar var onlar hakkında böyle düşünmüyorum gerçekten de afet gibiler yani kıskançlıktan dolayı değil.

Back