Aura gren varm?

Herkesin aurosu görünmüyormuş. Sadece sigara ve alkol kullanmayanların aurosu görünebiliyormuş.

bnm farkediliyormu acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

aura'nın görüldüğünü ilk defa duyuyorum soyut bişey nasıl görünür
acaba hissetmek anlamındamı sordun :1:

bense loş ışıkta cisimlerin etrafında beyaz sisli ışık görüyorum cisimlerin elektro manyetik alanıymış bu beyaz ışık

aura görebilen bir çok kişi var arkadaşlar,artı auranın fotoğrafını çeken bir cihaz bile var;kirlian cihazı olarak geçiyor,bir rus bilimadamı tarafından geliştirilmiş
cihaz görüyor insan mı görmeyecek :)
enerji tıbbında kullanılan bir cihaz bu,hastalıkların teşhisinde kullanılıyormuş
çünkü aura ruh ve fizik halimize göre renk değiştiriyor

benım bı arkadasımın hocası gordugunu soyluyomus auraları canım mesela dıyomus sen bgun gergınsın auran kırmızı sen sakınsın falan bılmem ne.dogru mu bılmıyorum ama

Evet kısmen doğrudur. Aura görebilmek için ciddi çalışmalar yapmak gerekir. Usui Reiki veya Alternatif Reikilerde ciddi şifa çalışmaları yapanların aura çalışması yapmalarını öneririm. Onun dışında Aurasını gördüğünüz birinin negatifinden kendinizi koruyamadığınızı ve başka cisimler görmeye başlamanız
sizi çıldırtma noktasına getirebilir. Sonuçta Evrende sadece insan auraları yok, ağaçların,hayvanların,bitkilerinde auraları vardır ve hava,toprak,su,ateşinde yani, 4 elementinde enerji geçişlerini görmeye başlarsınız. Aynı zamanda bu evrende yalnız olmadığımızı yani spritüel varlıkların olduğunu hepimiz kabul ederiz.(cin,melek,şeytan,ifrit vs.. ) Bu spritüel varlıklar onları görmediğimizin farkındalar, ama auraları görmeye başlayan birisi zamanla bu varlıkların da farkında olacaktır.
aynı zamanda bu varlıklarda onları gördüğünüzün farkında olacaktır. Yani sizin güçlü bir enerji veya şifa sistemi ile çalışmıyorsanız asla bu tip çalışmalara başlamayınız.. Çünkü aura çalışan şifacılar tüm bu yazdıklarımı göze alarak ve buna rağmen sadece ve sadece şifa vermek niyeti ile bu çalışmalarını sürdürürler..

Son düzenleme:
Öyle kolay görülebilen bişe değil , baya denemek ve konsantrasyon gerekiyor, az ışık olan bir ortamdan bütün konsantrasyonunuzu kolunuza verin tenin etrafından çıkan ışık aura oluyor. ama bir iki denemeyle olmaz.

en son şişhane yokuşundan kasımpaşaya doğru koşarken gördüm

hızlı gittiği için pek birşeye benzetemedim

Evet kısmen doğrudur. Aura görebilmek için ciddi çalışmalar yapmak gerekir. Usui Reiki veya Alternatif Reikilerde ciddi şifa çalışmaları yapanların aura çalışması yapmalarını öneririm. Onun dışında Aurasını gördüğünüz birinin negatifinden kendinizi koruyamadığınızı ve başka cisimler görmeye başlamanız
sizi çıldırtma noktasına getirebilir. Sonuçta Evrende sadece insan auraları yok, ağaçların,hayvanların,bitkilerinde auraları vardır ve hava,toprak,su,ateşinde yani, 4 elementinde enerji geçişlerini görmeye başlarsınız. Aynı zamanda bu evrende yalnız olmadığımızı yani spritüel varlıkların olduğunu hepimiz kabul ederiz.(cin,melek,şeytan,ifrit vs.. ) Bu spritüel varlıklar onları görmediğimizin farkındalar, ama auraları görmeye başlayan birisi zamanla bu varlıkların da farkında olacaktır.
aynı zamanda bu varlıklarda onları gördüğünüzün farkında olacaktır. Yani sizin güçlü bir enerji veya şifa sistemi ile çalışmıyorsanız asla bu tip çalışmalara başlamayınız.. Çünkü aura çalışan şifacılar tüm bu yazdıklarımı göze alarak ve buna rağmen sadece ve sadece şifa vermek niyeti ile bu çalışmalarını sürdürürler..

insan aurası neyse de diğerlerini görsem kalan iki gıdım aklımı oracıkta bırakıp kaçarım. ama sanmıyorum anca yani çok çok masterlar görebilir heralde benim ömrüm yetmez ömrüm yetse kalbim dayanmaz

aklıma gelmişken bende gördüm ama açlıktan tansiyonum düşmüştü sanırım.. gözümle nereye baksam renkler birbirine girmişti.. gökkuşağı gibi.. tam net bişey yoktu zaten bulanık ve bütün renkler birbirine girmiş..

normalde böyle bişeyin gözle görüleceğiini düşünmüyorum...ama dünyanın aurasını görmüştüm bi belgeselde o sayılır mııı :27::1:

Back