ATV mavi şeker ece

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi

Sunucu : Ece Erken

Mavi Şeker

Mavi Şeker
atv’nin yeni gündüz eğlence programı “Mavi Şeker”, 22 Eylül Pazartesi günü başlıyor... Hafta içi her gün 13.00 ile14.45 arasında canlı olarak yayınlanacak programın sunuculuğunu Ece Erken yapacak. Seyircilerini hıçkırığa boğan diğer gündüz programlarının tersine Mavi Şeker’de; birbirinden değerli konuklar, müzik, eğlenceli yarışmalar, komik haberler, dedikodu ve bol bol kahkaha var. Mavi Klaket tarafından hazırlanan programın yapımcılığını Taner Ercan, yönetmenliğini ise Ahmet Zafer Demirci üstleniyor. Mavi Şeker sempatik sunucusu Ece Erken’le birlikte, gözü yaşlı gündüz programlarından sıkılan seyirciye eğlenceli bir alternatif sunuyor.

Yapım : Mavi Klaket Yapımcı : Taner Ercan Yönetmen : Ahmet Zafer Demirci Sunucu : delikafadulden:teytey:Ece Erk

kanalı yanlış yazdım atv:)))

programıda en az kendi kadar saçma.... çok boş insan ya:D

ya programı ben de sevmiyorum da sadece sihirli ayna bölümü var gelen konukları şişman zayıf vb.gibi gösteriyor o kısmı zevkli geliyor bana o kadar.

bence eğlenceli bir program sessiz sinama falan güzel çok eğleniyorum izlerken

bende seviyorum sanaçlar falan kalıteli ...
ve konuklarına deger veriyo ece...eğlenceli

televizyonun gelmiş geçmiş ennnnn saçma programı...:delphin: :delphin: çocuk programı gibi ne o ayol...çocuk programları bile daha güzel........

çocuk programına benzıo bence :roflol:

ayy o programdan nefret edıyorumcok basıt geldı bana.gelen konuklaraa yaptırmadıgını bırakmıyo ve gelenlerde yapıolar mecburen ınsan ızlerken sıkılıo.yanı bu kadın neden böyle aptalca seylere basvuruo anlamadım.sözde farklı olmaya calısıo ama yook anam batırmıs bencee.yanı anlayamadım ne kadar kızsamda senelerdır bıldıgımız tanıdıgımız bi ünlü ece erken nasıl oluyoda böyle seyler yapıo kendını kücük düşürmekten baska bisey degıll

bencede ece kendini batırdı bu programla...zap yaparken bile görmeye tahammül edemiyoruz eşimde bende..öğle yemeğine geldiğinde çıkıyor zaten...bildiğin çocuk programı gibi..eğlence programı falan değil..ilk çıktığında dah güzel şeyler yapıyordu...hiiiç beğenmedim hala duruyor tv de şaşıyorum yanii.geçen sene kadın olmak vardı o saatlerde berna laçin..onu koysalardı en azından daha muhabbetli ve 1-2 bişey öğrenebileceğimiz bir programdı

bende bayılmıyorum canım olumlu olumsuzprogramları eleştirelim die açtım..ece içinde.

mavi şeker bugün süperdi yunuslarla olan gösteriye bayıldım çok eğlenceliydi

ayyy hayatımda 50 sarışından sonra izlediğim en saçma program zaten ece erkene gıccık ötesi duygular besliorumm..okadar yapmacık davranıoki ekrandan atlayıp saçını yolmak gelio içimden..programına gelen konuklardanda belli zaten..3 kişiden 2sini tanımıosunuz zaten..bi gelen konuk 2 hafta sonra tekrar gelio...programın içeriği bile okadar basitki müsamere gösterisi var sanırsınız....kalite ya biras kalite istioruzz

ece erken çoook gıcık
kadın kaç yaşına geldi hala çocuk gibi bir türlü olgunlaşamadı
çoluk çocuk izler o programı zaten bakıyorum kanaldaki izleyicilerine hep küçük çocuklar
her an bişeyler yapma çabasında bunun içinde saçmalayıp duruyu
gııııııccccccııııııkkk
bazen zap yaparken bi bakıyorum,, eşim bağırıyo çevir bu kadını görünce başım ağrıyor diyooo

bi ece erken bi esra ceyhan ikisinede aşırı derecede gıcığım:delphin:
bi insan bu kadarmı yapmacık olur yaa:1closedeyes:

valla bikac kere rast geldim,zaten kadini sevmem de,bi bakiyim dedim,cocuk programlari daha eglenceli,cok yapmacik,neyine onu cikariyolarsa tvye,anlamiyom,,,,,,

Back
X