- 24 Şubat 2009
- 283
- 3
- 44
- Konu Sahibi umutsuzbahar
arkadaşlar beklazon merhemi bilirsiniz. biz evde çok kullanırız. mesela ellerimiz tahriş olunca temizlikten vs kolumuzu bacağımızı bi yere sürtsek mesela. ufak tefek cilt rahatsızlıklarımızda hemen kullanırız iy gelir. şimdi bu beklazın niye atopik dermatite iyi gelmesin diye düşündüm ben . tamam bebeğim küçük ama kullandığımız diğer merhemler bundan masum değilki. advantan - elidel vs bunlar daha ağır bunları kullanıyoruz. ben bıraktım gerçi kullanmıyorum bunları. ben üşenmedim bu beklazon merhem araştırdım.pek zararlı bi yanı yok. oğlumda denedim. birde losyonunu aldım ucuz 4 lra civarında. losyın ama bebe yağı gibi bişey. losyonu vücudunda kullandım merhemi yüzünde ve ellerinde.. günde 2 kere kullanabilirsiniz diye yazıyordu ama ben 1 kere sürdüm. 3 akşamdır sürüyorum bunu. ellerine de büyük bi çorap giydiriyorum (eldivenleri küçük geliyor artık ). fazla uzattım biliyorum sonucu merak edyorsunuz . SONUÇ : SÜPER evet süper arkdaşlar .vücudundakiler hemen hemen kayboldu. yüzünde yanağının bi tanesi geçti birisinde çok azcık kaldı. bu bir tesadüfte olabilir ama bence iyi geldi. çünkü başka krem merhem vs kullanmıyorum.sadece zaditen şurup ve demir şurubu kullanıyorum. ama zaditenede 3-4 gün önce başladık beklazondan bi değişiklik yoktu
AMA BANA İYİ GELDİ SİZDE KULLANIN DEMİYORUM. bana iyi geldi denemek isteyen olur diye yazıyrum . herkesin kendi sorumluluğunda. kimseyi yanlış yönlerdirmek istemem.ben devam edicem bi süre daha sonuçları yazarım yine. sizinde görüşlerinizi almak isterim bu konuda.
AMA BANA İYİ GELDİ SİZDE KULLANIN DEMİYORUM. bana iyi geldi denemek isteyen olur diye yazıyrum . herkesin kendi sorumluluğunda. kimseyi yanlış yönlerdirmek istemem.ben devam edicem bi süre daha sonuçları yazarım yine. sizinde görüşlerinizi almak isterim bu konuda.