Çocuk Hastalıkları Atopik dermatit (temre)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zeynepdoga

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
2
0
6
34
Ankara
6 aylık bir kızım var, yaklaşık 4 aylıkken atopik dermatit (halk arasında temre) tanısı konuldu. Doktorumuz losyon ya da zeytinyağı deneyebilirsin dedi ancak olumlu sonuç alamadık ve bütün vücuduna yayıldı. Bebeğim rahat uyuyamıyor kaşınıyor sürekli. Aveeno diye bir markanın bebek egzaması ürünleri var. Kullanan var mı, nasıl temin edebiliriz. Başka önerisi olan varsa şimdiden çok teşekkürler.

benım de altı aylık bir kızım var doğduğundan berı sürekli kızarıklıkları oluyordu üçüncü aylarda iken boynunun altı sürekli kıpkırmızıydı cildiyeye götürdüm atopik cildi var dediler bir sürü gereksiz kremler verdıler hıç fayda görmedım daha sonra dermatolojiden bir arkadaşım bana coresatin diye kortizonsuz bir krem önerdı el kremı gibi hiç zararı yok zaten kortizonsuz olması çok onemli kızarık yere sürdüm akşamı iyileşti ve üç aydır boynunda bır daha kızarıklık olmadı; vücudunda da da arada kızarıklıklar çıkıyor ben her çıktığında bu kremı sürüyorum hemen ertesı gun geçıyo bı alıp dene istersen coresatin pembe beyaz kapağı var otuz iki tl fiyatı hatta çocuk doktoruma söyledım o bile not aldı adını ve o da almış çok iyi bir krem dedı alıp bır bolgesıne sürüp dene istersen

6 aylık bir kızım var, yaklaşık 4 aylıkken atopik dermatit (halk arasında temre) tanısı konuldu. Doktorumuz losyon ya da zeytinyağı deneyebilirsin dedi ancak olumlu sonuç alamadık ve bütün vücuduna yayıldı. Bebeğim rahat uyuyamıyor kaşınıyor sürekli. Aveeno diye bir markanın bebek egzaması ürünleri var. Kullanan var mı, nasıl temin edebiliriz. Başka önerisi olan varsa şimdiden çok teşekkürler.

bizde dea atopik dermatit var kızım 6 aylık avene kullanıyorum ama yiniliyor
geçip tekrarlıyor çok zorrrrrr gecmiyorrrrr

benim kızımda da var boynunda kortizonsuz karışım verdi doktorumuz geçti ama nemlendirici losyon kullanmak şart mustelanın atopik ciltler için serisi var yarın almayı düşünüyorum inş ii gelir kıyafetleri için hacuşakir sabun kullanıyorum ama sabun cevizi varmış atopik cilltler için eminönüne gidip alacagım

Merhaba,sırf bu konu sebebiyle uye oldugumu belirtsem sanirim hassasiyetimi anlatmis olurum.tecrubelerinizden istifafe etmek adina 1 aylik bebegimin yanaklarinda olusan sivilceleri "yeni dogan aknesi" ile atopik dermatitten nasil ayirabilirim??yani kasinti yok amz kuruluk var.beklemek mi lazim doktor atopik dedi ama sadece goruntuden.ben arastirdim nacizane yeni dogan aknesi de son derece taniya musait duruyor.yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba,sırf bu konu sebebiyle uye oldugumu belirtsem sanirim hassasiyetimi anlatmis olurum.tecrubelerinizden istifade etmek adina 1 aylik bebegimin yanaklarinda olusan sivilceleri "yeni dogan aknesi" ile atopik dermatitten nasil ayirabilirim??yani kasinti yok ama kuruluk var.beklemek mi lazim doktor atopik dedi ama sadece goruntuden.ben arastirdim nacizane yeni dogan aknesi de son derece taniya musait duruyor.yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.

Son düzenleme:
Canim konuyu acali baya olmus ama bnimde bebegimde temre var.hangi ilaclardan fayda gordunuz.oglumun vucuduna yayilmaya bsladi :-(

Back