ATOM (Radyoiyot) tedavisi hakkında bilgisi olan var mı?

bey-za

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2008
170
2
Merhaba arkadaşlar!Benim annem hipertroid hastası ve Okmeydanı Eğitim hastanesinde atom tedavisi uygulanacak. İnternetten araştırdım ve çok etkili ve risksiz bir yöntem olduğu yazıyor. Ama adı üstünde radyasyonlu bir madde insanı korkutuyor ayrıca 4 aylık hamile olduğum için de yanında bulunacak en son kişi benim senağlama
Daha önceden bu tedaviyi geçirmiş veya bilgisi olan arkadaşlar varmı? Gerçekten faydası oluyor mu ve gerçekten hiç bir zararı yok mu? Çok korkuyorum arkadaşlar şimdiden sağolun.

benim kuzenimin eşi oldu bu tedaviyi hatta yeni evli oldukları için bayaa bir çekinmişlerdi ileride çocukları olursa sakat doğma ihtimali falan olur mu diye.ama hiç bir sorun olmadı şu anda çok tatlı bir kızları var.
tedavi sırasında senin yanında kesinlikle olmaman gerekiyor canım.
hatta sadece sen değil kimse yanına yaklaşmıyor 2-3 hafta boyunca,insanlar yanında çok kalamıyor.tuvaletler,tabaklar,çatallar,yataklar ayrılıyor.hastanın kendisi bile 2 saat aynı yerde durmuyor hatırladığım kadarıyla.doktorunuz zaten bu bilgileri verir size.
kuzenimin eşi iyileşti çok şükür,bir sorun yok yani şimdi.
annene de en kısa zamanda şifa dilerim.

Son düzenleme:

Evet yanında olamayacağım için resmen içim yanıyor, ayrıca hastanede de 4 gün yalnız olacak. Ama inşallah annem iyi olsun da günler geçer gider. Çok sağol paylaşımın ve iyi dileklerin için canım.

valla benim arkadaşım yaptırdı. evdekilerle yakın temasta bulunma demiş. ayrı odalarda 2-3 gün kaldılar. radyosyonun etkisi geçene kadar ayrı odalarda kaldılar. Allah'ım acil şifalar versi cümlesinede sizede bizede.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…