Atom aldıktan 4 ay sonra hamileyim 😢

Diyelim ki faydalı olabilmek adına söylediniz bunu söylemenin bin türlü yolu var. Olmuş bitmiş artık geri dönüşü yok. Neden dikkat etmediniz gibi bi soruyla kimseye yardımcı olamazsınız. Ayrıca sprali taktırırken bütün riskleri olasılıkları bilerek taktırdım. Taktırıp hic kontrole gitmeyip yıllar sonra hamile kalmadım. Geri cekilme yöntemiyle de değil prezervatif kullanırken gebe kaldım. Yani olabiliyor hanımefendi yasanabiliyor. Tek bilincli siz değilsiniz. Kadın endiseli ve hassas. Kadına niye dikkat etmediniz gibi sorular sormussunuz. Karsınızdaki insanın hassasiyetini düsünün. Sonucta ciddi bi hastalık gecirmis. Kadın fikir istemis dua istemiş suclar gibi konusun dememis. Üslubunuz yanlıs olduktan sonra doğruları söylemenizin hiçbir anlamı yok. Üslubunuza ceki düzen vermelisiniz Bende size belki faydalı olur diye uyarmak istedim. Hep siz mi akıl vereceksiniz. İyi günler

Üslubumda hiçbir problem yok. Doğal yolla korunurken diyen sizdiniz. Doğal yol mu prezervatif? Ne yazdığınızı unutuyorsunuz. Prezervatifi dogru kullanmayı öğrenin o halde. Taktıktan sonra ucundaki havayı boşaltmalı, bitince çıkarırken de yırtılıp yırtılmadığını kontrol etmelisiniz. Spiral+prezervatif ile hamile kaldım demek bana çok gülünç geliyor. Bu sitedeki hamileler korunurken kalıyor hep zaten. Bunu da Allah kısmet ediyor şeklinde açıklıyorsunuz. Doğru kullanın bakalım kısmet ediyor mu?

Hanımefendi bakın duvarla konusuyormusum gibi bi his yaratıyorsunuz bende. Prezervatif kullandıgımızı söylediğimde doktorum, cerrahi yada medikal bi müdahale olmadan denenen her yol doğal yoldur demisti. Tabii sizden daha mı iyi bilecek haklısınız sizin maşallah her konuda uzman bilginiz var nasıl kullanacağımızı da cok iyi biliyoruz merak etmeyin 5 yıllık evliyiz. prezervatifteki üretim hatasıdan bile kaynaklı olabilir. Bunun sorumlusu da biz değiliz. Gercekten her şeyi bildiğini zanneden cahilin tekisiniz. 2024 yılındayız ve hala bilimin anlam veremediği, açıklayamadığı çözüm bulamadığı bi sürü hastalık var. Atom tedavisi almış bi hastanında bebeğinin sağlıklı doğması bi mucize. Annesini de iyi gelmiş bakın. Allahın varmış bi bildiği :) Size tepki gösterdiğim konuya gelirsek üslup dersi almanız konusunda hala ısrarcıyım.

Ay maşallah. bende konuyu şimdi gördüm yazacaktım tam. Bu şekilde bir çok kadın doğum yapıyor ve sorunsuz sağlıklı doğuyor bebekler. Tabiki çok zor bir karar ve süreç olmuş sizin için. Sağlıkla büyütün bebeğinizi inşallah

Merhabalar evet benim içinde çok zor bir dönemdi çünkü heyet olsun proflar olsun hepsi gebeliğin sonlanması gerektiğini söyledi ama ben rabbime sığındım Allah korusun zaten kaderimizde böyle bir şey varda emin olun istersek 10 tanesini aldıralım yine bulur yüne yaşanır şimdi annem kızımla bize baktıkça vicdan azabı çekiyorum beni dinleseydin şuanda sapa sağlam çocuğa kıymış olacaktın diyor çünkü o Allah korusun engelli olacak diye benim bebeğimi aldırmam taraftarıydı sizde hiç korkmayım hem atom hem ağır ilaçlar üstüne xanax prozac duxet psikiyatri ilaçlarını 1.5 senedir her gün kullanıyordum üstüne hergün sabah akşam mide koruyucu içiyordum gerçekten rabbimin mucizesi dualarım sizinle umarım sizde sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuşursunuz hiç üzülmeyin lütfen gidişatı buradan bana da bildirin

Cok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ne kadar güzel kalbiniz var ki Rabbim sizide bebeğinizi de korumus. Haftalardır icimi kemiren konuya buz gibi su serptiniz . Suan 10 haftalık olduk. 2-3 haftaya tarama testine gireceğim bakalım bi ipucu verir diye düsünüyorum. Sizin tarama testinizde olumsuz bisey cıkmıs mıydı

Allah’a şükür bir şey çıkmadı ama ben her ihtimale karşı doğduğu anda bir sorun varsa müdahale edilebilmesi için fetal dna testi de yaptırdım beni siz arayın on aldıktan sonra mı hamile kaldınız ? Nasıl bir süreçten geçtiniz artık ben o kadar araştırdım çok fazla doktora gittin akıl danıştım çevrem bu konularda sen doktor yarısı oldun diyorlar ama ah bide bana sorun o stres o korkuyu ama en çok üzüldüğüm şey sevinemedim bile bebeğim olacağına sevinerek eşime müjde bile veremedim

Ben düzenli olarak citoles ve lamictal kullanıyodm. Gebelik aklımın ucundan bile geçmezdi. 5. Haftada bi mağazada panik atak geçirir gibi oldum ( meğer hamileymisim) 1 tane tam xanax içtim. Ertesi günde yarım xanax ictim. 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi bunu söyleyince doktorlar ayağa kalktı risk diye. Suan 12. Haftaya girdik tarama testi vakti geldi yaptırmaya korkuyorum. Gözümü kapattım Allaha bıraktım baska yapabileceğim birşey kalmadı

Allah korusun canım sen köyü düşünme ben 6. Haftada öğrendim o zamana kadar her gün xanax prozac ve duxet kullanıyordum ekstra her gün esopro mide ilacım vardı düşün yani üstüne radyoaktif atom aldım

Merhabaaa dün detaylı ultrasona girdim. Bebeğimin normal sağlıklı bi bebek olduğunu söylediler. Rabbimin mucizesi bi kızım olacakmıs hemde. Mutluluktan gözyaşlarımı durduramıyorum. Sizede yazmak istedim o caresiz günlerimde siz bana umut olmuştunuz. Haberdar etmek istedim. Allah kimseyi sağlıkla evlatla sınamasın. Sizi de evladınıza bagıslasın dilerim upuzun sağlıklı bi ömrünüz olsun

Merhaba ben de atom aldıktan 8 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim ama çok endişeli olduğum için kaygılarım üst seviyelerde doktorda 12 aydan önce hamile kalman riskli dedi ama nükleer tıp doktoru kontrole gittiğimde 6 ay yeterlidir dedi çok arada kaldım ve olumsuz konuşan tarafı aklımdan atamıyorum.Hamlilelik süresince ne gibi testler yapıp süreci daha kolay atlattığınızı öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…