Ben anlamıyorum. Herşey para mı ya. Çok merak ediyorum kendi başlarına gelse ne hissederlerdi acaba öyle değil mi ?Bu dünya iyice yasanilmaz bir hal aldı...
sen kendini parcaliyosun,zamanından,sağlığından ödün veriyosun. 3-5 kuruş atiyosun kenara biri gelip onu senden çalıyor... ya da maaşın var o kartta,1 aylık nafakan,çocuklarının rizki var,ev kiran,elektrik-su faturan var nasıl yaparlar bunu aklım almiyor!Ben anlamıyorum. Herşey para mı ya. Çok merak ediyorum kendi başlarına gelse ne hissederlerdi acaba öyle değil mi ?
Aynen hanımefendi. Düşünsenize sabahın köründe kalkıyorsun, uykulu uykulu her sabah o tıklım tıklım otobüslere binip trafiği vs çekiyorsun işe gidiyorsun milletin ağız kokusunu çekiyorsun... Ve paran çalınıyor. Allah hiç birimize yaşatmasın. Düşmanımıza bile ..sen kendini parcaliyosun,zamanından,sağlığından ödün veriyosun. 3-5 kuruş atiyosun kenara biri gelip onu senden çalıyor... ya da maaşın var o kartta,1 aylık nafakan,çocuklarının rizki var,ev kiran,elektrik-su faturan var nasıl yaparlar bunu aklım almiyor!
İşte.. Dünya böyle. Herşey para için mi ya :/ Hele eskiden neydi öyle ki hala öyle gibi. Banka atm kuyruğu tıklım tıklım arada 1 adım boşluk bile yoktu.Ben dikkat ettim turkiyede hic kimse para ceken kisiye mesafeli durmuyor..
Yurtdisindayim ve burda ekmek kuyrugu gibi atm de durmak cok ayip..
Atm de islem yapan kisiye arkamizi donuyoruz ve en az 3 adim geride duruyoruz..
Turkiyede bunu yapanini gormedim hic.
Ve sag elimle sifre yazarken sol elimle ustunu kapatiyorum..
Bunu da yapani gormedim.
AminAynen hanımefendi. Düşünsenize sabahın köründe kalkıyorsun, uykulu uykulu her sabah o tıklım tıklım otobüslere binip trafiği vs çekiyorsun işe gidiyorsun milletin ağız kokusunu çekiyorsun... Ve paran çalınıyor. Allah hiç birimize yaşatmasın. Düşmanımıza bile ..
Bize de öğretine buydu.Birine meraklı meraklı çok soru sorulmaz,nereye gelip gittiği camdan gözetlenmez vs vs.Nerdeee şimdi.Ben dikkat ettim turkiyede hic kimse para ceken kisiye mesafeli durmuyor..
Yurtdisindayim ve burda ekmek kuyrugu gibi atm de durmak cok ayip..
Atm de islem yapan kisiye arkamizi donuyoruz ve en az 3 adim geride duruyoruz..
Turkiyede bunu yapanini gormedim hic.
Ve sag elimle sifre yazarken sol elimle ustunu kapatiyorum..
Bunu da yapani gormedim.