- 25 Şubat 2015
- 148
- 135
- 37
-
- Konu Sahibi MisliNeyap
Peki efendim. Teşekkürler.Ben niye meraklanayım ki? Ne ilgilendirir beni. Yorumumu yaptım, görüşümü bildirdim sadece.
Olmayan şeyse de size ne o zaman? Hayır yani biz burada kızı yerden yere vursak içiniz mi rahatlayacak?Konuya takmıyorum arkadaşın tavırlarına takıyorum. Olmayan şeylere takılıyor ona kızıyorum.
Yerden yere vuralim hadi sizde biseyler diyin ezikleyelim mi demisim ben. Ust uste yaptigi şeyler vardı bu akşamda bu konuşma geçince yazayım dedim ne var bunda.bana anlatılıyor mesele neden bana ne olsun ayrıca. İlla konunun aldatma eş kayınvalide kayınpeder mi olması lazım.Olmayan şeyse de size ne o zaman? Hayır yani biz burada kızı yerden yere vursak içiniz mi rahatlayacak?
Arkadaşım dediğiniz insansa fikrinizi belirtir geçersiniz, yok belirtmiyorsanız zaten arkadaşınız değildir, burada tabiri caizse kızın dedikodusunu yapmaya ne gerek var? "Öyle değildir değil mi, sevdiği için nişanlanıyordur değil mi, arkadaşım abartıyor değil mi" diye...
O yüzden anlayamıyorum dedim. Neyse vardır elbet bir sebebiniz.
Yerden yere vuralim hadi sizde biseyler diyin ezikleyelim mi demisim ben. Ust uste yaptigi şeyler vardı bu akşamda bu konuşma geçince yazayım dedim ne var bunda.bana anlatılıyor mesele neden bana ne olsun ayrıca. İlla konunun aldatma eş kayınvalide kayınpeder mi olması lazım.
Forumdaki genel yapı dedikodu değil mi zaten. Konuşulan üçüncü şahıslar hep buradaki konuya müdahil mi? Ne bu küçümseyici tavırlar hiç anlamıyorum ya. Cildiran üyeler haklı bazen cidden.
İçimi rahatlattniz cok tesekkur ederim haklı olduğumu söyleyerek. Rahat bir uyku çekerim bu gece.Küçümseyen tavırlar değil. "Bende mi var uyuzluk yoksa bu kız mi anormal"diye bir konu açıyorsunuz, kızın haklı olduğunu/olabileceğini söyleyen üyeler oluyor (ki gördüğüm kadarıyla ekseri haklı denmiş), siz fikir almak için başlık açtığınız halde hala kızı suçlama peşindesiniz.
Beni bırakın üstünüze vazife olmadığını siz kendiniz yazmışsınız, aynı şeyi ben söyleyince mi sorun oluyor? Sizin derdiniz arkadaşınızla nasıl iletişim kuracağınız veya arkadaşlık devam etsin mi etmesin mi değil ki; kızın anlattığı konu üstünden kızı çekiştiriyorsunuz. Yoksa tabii ki forumdaki çoğu konu üçüncü şahıslar doğal olarak.
Her neyse, bana ne. Evet haklısınız kız kendine çok fazla güveniyor, oğlan kesin aşk için evleniyor kızla alakası yok, kız abartıyor haklısınız.
İyi geceler :)
Aşk evliliğine inanan biri olarak bu kadar basite almiyorum bunu.
arkadaşımla hiç görüşmediler ki aylar öncesi bu teklif ona sunuldu kabul etmedi. daha sonra çocuk başka biriyle görüşmeye başlamış. ne yapacaktı peki aylarca gönlü olsun diyemi bekleyecekti ?
valla doğru demiş 1 ay içinde evlilik kararı mı olur.Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır takip ediyorum forumu ama bu ilk konum. Size belki komik gelecek ama, cidden ben artık sınır oluyorum.
Üniversitede tanıştığımız bir arkadaşım var. Yedi yıldır tanisiyoruz ki cidden sevdiğim biri.
Bazen kesin kesin görüşmeyi kesmek istesemde yine bi şekilde iletişim devam ediyor. Bu kızda öyle bir özgüven var ki anlamıyorum. Az evvel bir konuda yine beni sinir etti. Hoş üstüme vazife değil ama büyük konuşuyor susamiyorm bende.
İşyerinde onunla tanışmak isteyen biri olmuştu. Bazı sebeplerle istemedi görüşmeyi ve başlamadan kapandı mevzu. Neyse bu çocuk nişanlanmış ekimde düğünü varmış. Bugün ilan etmiş işyerinde bizimkine hemen havalarda neymiş evlenmek olsun diye evleniyormus
Bir ay içinde evlilik kararı mi olurmuş daha dune kadar onunla gorusmek için haber yolluyormus. Hatta nisanlanmadan önce 'Şube degistirebilirim.'demis.
Bu laf bizimkine gore bi ağız yoklamak ışık gorse nişanlanmayacakti demek ki bu erkeklere güven olmaz diyor.Bende mi var uyuzluk yoksa bu kız mi anormal. Nasıl cüretkar sözler bunlar ya. Yine sinir oldum kendini beğenmiş hallerine.
İyi de çocuk sevmiş nişanlanmıştır seni mi bekleyecekti yıllarca gönlün olsun diye ne alaka şimdi ağız yoklamak falan töbe yaaaa
Kendilerini ezik ve yetersiz hissedenler hep kendilerini överler de tatlım. Çünkü durum gerçekten böyledir. Etrafında çok övünen kendini beğenmiş birileri varsa muhakkak ezik yada yetersizdirler. Bunu örtbas etmeye çalışırlarMerhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır takip ediyorum forumu ama bu ilk konum. Size belki komik gelecek ama, cidden ben artık sınır oluyorum.
Üniversitede tanıştığımız bir arkadaşım var. Yedi yıldır tanisiyoruz ki cidden sevdiğim biri.
Bazen kesin kesin görüşmeyi kesmek istesemde yine bi şekilde iletişim devam ediyor. Bu kızda öyle bir özgüven var ki anlamıyorum. Az evvel bir konuda yine beni sinir etti. Hoş üstüme vazife değil ama büyük konuşuyor susamiyorm bende.
İşyerinde onunla tanışmak isteyen biri olmuştu. Bazı sebeplerle istemedi görüşmeyi ve başlamadan kapandı mevzu. Neyse bu çocuk nişanlanmış ekimde düğünü varmış. Bugün ilan etmiş işyerinde bizimkine hemen havalarda neymiş evlenmek olsun diye evleniyormus
Bir ay içinde evlilik kararı mi olurmuş daha dune kadar onunla gorusmek için haber yolluyormus. Hatta nisanlanmadan önce 'Şube degistirebilirim.'demis.
Bu laf bizimkine gore bi ağız yoklamak ışık gorse nişanlanmayacakti demek ki bu erkeklere güven olmaz diyor.Bende mi var uyuzluk yoksa bu kız mi anormal. Nasıl cüretkar sözler bunlar ya. Yine sinir oldum kendini beğenmiş hallerine.
İyi de çocuk sevmiş nişanlanmıştır seni mi bekleyecekti yıllarca gönlün olsun diye ne alaka şimdi ağız yoklamak falan töbe yaaaa
Sevgili yorum yapan üyeler;
1 ay meselesi öyle değil işte. Arkadaşımdan red cevabı alıp 1 ay içinde nişanlanmış değil o çocuk. bu meselenin üzerinden neredeyse 5 ay geçti. Sevgililk gibi mevzuları olmadı tanımak istemediğini söyledi red etti. Konu kapandı, sonrasında bi iki defa daha düşünüp düşünmeyeceği soruldu kesin bir dille red etti. Yani ortada duygusallığa bağlancak bir durum olmadı.
Ben bu sebeple abartılacak bir durum olmadığını düşündüm.
1 aylık evlilik kararı olur neden olmasın eskiden görüştüğü biridir belki sevdiği ayrıldığı unutamadığı kızdır ihtimaller çoğaltılabilir yani.
Çatır çatır çatlıyosun demişsiniz, çatlayacak bir durumum yok Allah'a şükür herşeyim var eksiğim yok kimseden. Kıskançlık gibi bir durumumuz yokki neden böyle bir tavra gireyim. Ayrıca benim takıldığım bu çocuk mevzu değil, arkadaşımın tavırları. Ben merkezli olması çocukça konuşması. bu yalnızca bir örnekti. Her gün giydiği kıyafeti çeker atar bu günde çok güzelim der. bu güzelmi yakışmış mı diyip yorum ister bişey söylersin onu kabul etmez şöyle güzel böyle hoş konuyu uzatır gider. bunun gibi bir sürü uzun şey var yani.
Arkadaşının dedikodusunu yapıyorsun diyenler olmuş. Kadınlar kulubünün ana mantığı dedikodu üzerine kurulu değilmi zaten. Burada üyeler üzerinde mi konu açılıp yorumlar yapılıyor. Konuşulan 3. 5. kişiler burda konuya müdahilmi her defasında. Kayınvalideler, kocalar, görümceler, eltiler, dayısının oğlunun kuzeninin kızı, babaannesinin yeğeninin görümcesi çekiştirilirken o dedikoduya girmiyor mu ?
Velasıl kelam, hep bahsedilen hucüm taburu yine iş başında. Olmayan yerlerden dem vurup konunun içeriğini bile düşünmeden pervasız yorumlar yaptığınız için teşekkürler. Ama benim ne demek istediğimi anlayan arkadaşlarda olmuş onlara da ayrıyeten teşekkürler.
O okypete konuya gerek kalmadı. kapatabilir misiniz lütfen.