'Atma Ziyaaa' diyesim var ama...

Peki sadece şube değiştirebilirim lafından bu mu anlaşılır?
Bazen ses tonundan bile birçok şey anlaşılır.
Ama ben sizin bu konuya niye bu kadar taktığınızı anlamıyorum açıkçası, biz size "kız haklı olabilir" dedikçe olmadığını savunmanıza anlam veremedim.

Bu tipler böyle oluyor, en ifrit olduğum insan tipi. Sorsan dünya onun etrafında dönüyor, herkes ona aşık, he de geç. Teallahım

arkadaşımla hiç görüşmediler ki aylar öncesi bu teklif ona sunuldu kabul etmedi. daha sonra çocuk başka biriyle görüşmeye başlamış. ne yapacaktı peki aylarca gönlü olsun diyemi bekleyecekti ?
Aylarca mi:)))
Aylarca degil yillarca ugrasan erkekler var canim benim yeterki erkek gercekten sevsin..
Ayrica "arkadasim" dedigim bir insana ben sahsen boyle bir durumda,
aamaan ayran gonulluymus iste zaten iyi olmus da gorusmemissin der girgira vururdum olayi..
Kusura bakmayin ama siz hic iyi bir arkadas degilsiniz,
zira boyle basit bir olayda "arkadasim" dediginiz kisiye cephe alip "hahayytt onu mu bekleyecekti sanki kendini ne zannediyor" tarzinda olmazdiniz.

Konuya takmıyorum arkadaşın tavırlarına takıyorum. Olmayan şeylere takılıyor ona kızıyorum.

Aslında sabrımı hep zorlayıp saçma sapan şeylerle beni sinir ettiği için ona bu kadar tahammülsüzüm sanırım. Yoksa hiç böyle kötü niyetli olmazdım ben. Ben kötü müyüm cidden ya

Bence kız doğru söylüyor. Çünkü erkekler böyle maalesef çok var bu şekilde evlenen. Yedekte tutuyorlar birini o olmazsa öbürü şeklinde. Evlenmek için evlenmiş besbelli. Yani a olmuş b olmuş umrunda değil, biri olsun da. Kızı da öyle görüyormuş demek ki kız da buna içerlemiş bence.
Haa ben olsam kalkıp yaygın yapar mıydım, hayır. Kendi profilimi düşürüp ismimi onla anılmasına izin vermezdim. Millete anlatması yanlış.

Haklıda olabilir aslında dediğin gibi.
Ama hep o kendini böyle çok ulaşılmaz göstermeye çalışmıyor mu çok sinir oluyorum ya. Bütün herkes ona aşık herkes onu beğeniyor ergen gibi

Belki de herkes ona aşık ve herkes onu beğeniyordur dediğin kadar seçici ve ulaşılmazsa. Ayrıca kız haklı, bir erkek bir aydır tanıdığı biri ile evlilik kararı alıyorsa evlenmek için evleniyordur.

Aslında sabrımı hep zorlayıp saçma sapan şeylerle beni sinir ettiği için ona bu kadar tahammülsüzüm sanırım. Yoksa hiç böyle kötü niyetli olmazdım ben. Ben kötü müyüm cidden ya
Estagfirullah..
Karakterleriniz cok zit ise(cok sabrettim demissiniz) bence araniza mesafe koymaniz daha uygun olur..
Ben yapim geregi arkadas olarak gorduklerimin durumlarini bu sekil ifsa etmem asla.
Cok rahatsiz oluyorsam uzaklasirim ve arkadasim olmaktan cikarlar..
Siz arkadasim diyip arkasindan boyle konusunca bana biraz degisik geldi kusura bakmayin..
Dedigim gibi bence basit bir konu ve arkadas arasinda boyle seyler konusulur edilir ve sakaya vurulur,
siz cok sabredip sabrinizin sonuna gelmissiniz ki boyle bir olayi takmissiniz..
En uygunu mesafeyi arttirmak o halde.

Çok iyi anlamissiniz beni. Tesekurler. bu olay bi ornek bunun gibi onlarcasi var. O yüzden belki de en ufak bisey çok batıyor. Girişmeyi kesmek de çok ağır kaçar gibi sanırım biraz daha olgunlaşmasını beklemeliyim. Seviyorum çünkü bi yandan da

Belki de herkes ona aşık ve herkes onu beğeniyordur dediğin kadar seçici ve ulaşılmazsa. Ayrıca kız haklı, bir erkek bir aydır tanıdığı biri ile evlilik kararı alıyorsa evlenmek için evleniyordur.
Aşk evliliğine inanan biri olarak bu kadar basite almiyorum bunu.

Son düzenleme:
Adam da napıcaktı yani aman ille sen ol diyip peşinde mi koşucaktı. Bunu bekliyordu herhalde tersi olunca sinir olmuş belli ki .Ben olsam yapıştırırdım lafı. Hiç gelemem böylelerine

Neden kiskanabilirimki sizce in vino veritas . benimde isim var sevdiğim adamla evliyim mutluyum. Çok iyi bi ailem var yaşayabileceğim güzelliklerin hepsini yaşıyorum allaha sukur olsun.

Kıskançlığın sebebini bulamayabiliriz. Bir başkasının burnu daha güzel diye kıskanıp hayatı karşısındakine zehir eden kadınlar gördüm. Hemcinslerimden her türlü kıskançlığı bekleyebilirim.

Kıskançlık gibi bir huyum yoktur meraklanmayin. Kıskandıracak bir durumda yok ortada zaten. Benim takıldığında şeyler daha farkli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…