'Atma Ziyaaa' diyesim var ama...

MisliNeyap

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
148
135
37
Merhaba arkadaşlar.
Uzun zamandır takip ediyorum forumu ama bu ilk konum. Size belki komik gelecek ama, cidden ben artık sınır oluyorum.
Üniversitede tanıştığımız bir arkadaşım var. Yedi yıldır tanisiyoruz ki cidden sevdiğim biri.
Bazen kesin kesin görüşmeyi kesmek istesemde yine bi şekilde iletişim devam ediyor. Bu kızda öyle bir özgüven var ki anlamıyorum. Az evvel bir konuda yine beni sinir etti. Hoş üstüme vazife değil ama büyük konuşuyor susamiyorm bende.
İşyerinde onunla tanışmak isteyen biri olmuştu. Bazı sebeplerle istemedi görüşmeyi ve başlamadan kapandı mevzu. Neyse bu çocuk nişanlanmış ekimde düğünü varmış. Bugün ilan etmiş işyerinde bizimkine hemen havalarda neymiş evlenmek olsun diye evleniyormus
Bir ay içinde evlilik kararı mi olurmuş daha dune kadar onunla gorusmek için haber yolluyormus. Hatta nisanlanmadan önce 'Şube degistirebilirim.'demis.
Bu laf bizimkine gore bi ağız yoklamak ışık gorse nişanlanmayacakti demek ki bu erkeklere güven olmaz diyor. Bende mi var uyuzluk yoksa bu kız mi anormal. Nasıl cüretkar sözler bunlar ya. Yine sinir oldum kendini beğenmiş hallerine.
İyi de çocuk sevmiş nişanlanmıştır seni mi bekleyecekti yıllarca gönlün olsun diye ne alaka şimdi ağız yoklamak falan töbe yaaaa

İyide sizene ki ? Bence arkadasiniz haklı. Tabikide ışık görse arkadasinizla dener ve nisanlanmazdi. Sizin buraya bu konuyu açmanız arkadasınızin sözlerinden daha curetkar
Bana dert olan kısmı su ki. Anlattığında sinirlerini hoplatiyor olması. Curetkarsin neresinde bunun ki forumda her turlu konu var

Kiz hakli, bunun nesine sinir oldunuz..
1 ay icerisinde o olmazsa bu olur,
bu olmazsa şu olur modunda olan bir erkek,
zaten "evlenmek" icin evleniyordur..
arkadaşımla hiç görüşmediler ki aylar öncesi bu teklif ona sunuldu kabul etmedi. daha sonra çocuk başka biriyle görüşmeye başlamış. ne yapacaktı peki aylarca gönlü olsun diyemi bekleyecekti ?

Hoslandigi birinden vazgecip yeni birini bulup onunla nisanlanmak icin 1 ay cok kisa bir zaman. Arkadasiniz dogru soylemis.

Hoslandigi birinden vazgecip yeni birini bulup onunla nisanlanmak icin 1 ay cok kisa bir zaman. Arkadasiniz dogru soylemis.
Hayır yanlış anlattım sanırım. Arkadaşım ona kesin cevabını vereli 5 aya yakın zaman oluyor. nişanlandığı kızla tanışması 1 ay kadar süredeymiş. O yüzden laçka olarak bakıp küçümsüyor.

Tamam hadi oyle diyelim. Biz ne yapalim simdi haklisiniz falan desek ne degisecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…