• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atlatma sürecim ve karsima cikan insanlar.

dunyaninbusabahi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
28
33
3
35
Bi onceki konumu bilen bilir. Bir sahtekar tarafindan aptal yerine konuldum ve duygusal olarak kullanildim. İribatimi keseli neredeyse iki aydan fazla oldu ama hala bu durumu ustumden atabilmis degilim. Kandirilmammi ilgi duydugum sevdigim bir insan tarafindan bunun yapilmis olmasimi canimi yakti bu kadar bilmiyorum. Belkide gurur yaptim toparlayamiyorum. Bilmiyorum.

Mesele buna bagli olarak su aslinda. Arkadaslarim cevremdeki insanlar beni surekli birileriyle tanistirmak istiyorlar. Ama ben buna kendimi henuz hazir hissedemiyorum. Surekli eski durum zihnimde donup duruyor. Sizce ne yapmaliyim karsima gelen insanlarla tanismalimiyim yoksa zamana birakip duygularimin ofkemin yatismasinimi beklemeliyim. Kafam cok karisik bir yol gosterirseniz sevinirim.

Böyle insanlarla malesef hepımız karsılasıyoruz.unutun gıtsın.
Yenı bırılerıyle tanışın ama bence tanıdıgınız güvendıgınız bırının aracılıgıyla olsun.
Yenı tanıştıgınız kişiylede eskıyı karşılaştırmayın.

D dunyaninbusabahi merhaba..
Oncesinde ne yaşadınız tam bilmiyorum ama iyi şeyler olmadığını tahmin ediyorum.
Giden gitti biten bitti geriye dönüp üzülmenin anlamı yok artık. Sadece yaşadıklarınızdan ders alıp önünüze bakın derim.. Ne zaman ayrıldınız bilmiyorum ama kendinize yeteri kadar vakit ayırdıktan sonra doğru insanlara şans tanıyabilirsiniz.
Allah karşınıza iyi ve sizi mutlu edecek insanlar çıkarsın diliyorum.

Yaşadığınız durumu tam olarak sindirip yeni ilişkilere şans vermeniz daha iyi olur bence. Tam olarak yüzleşip, olanları kabul edip o şekilde devam etmek sağlıklı olandır. İçsel olarak siz zamanını daha iyi kestirebilirsiniz çünkü hepimizin yapısı farklı. Fakat 2 aydan fazla olmuş, artık yavaş yavaş bu üzüntülü hali geride bırakmanız gerekiyor. Elbette bir anda olmaz ama günlük rutinlerinizi, arkadaşlarınızla buluşmalarınızı, hayata karışmayı vs önemseyin.

Bu süreci yaşayan insanlara tavsiyem genelde bir hobi edin sosyaleş (ileşme/sağıltım) sonrasında yeni ilişkiler
Bu durumda yeni bir ilişki sağlıklı olmayacaktır

Hemen bir yeni ilişkiye başlamak sağlıklı değil.
Önce yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkisi hafiflesin daha sonra düşünürsünüz bir ilişkiyi.
Çivi çiviyi söker mantığı ile yaklaşmayın.

Bi onceki konumu bilen bilir. Bir sahtekar tarafindan aptal yerine konuldum ve duygusal olarak kullanildim. İribatimi keseli neredeyse iki aydan fazla oldu ama hala bu durumu ustumden atabilmis degilim. Kandirilmammi ilgi duydugum sevdigim bir insan tarafindan bunun yapilmis olmasimi canimi yakti bu kadar bilmiyorum. Belkide gurur yaptim toparlayamiyorum. Bilmiyorum.

Mesele buna bagli olarak su aslinda. Arkadaslarim cevremdeki insanlar beni surekli birileriyle tanistirmak istiyorlar. Ama ben buna kendimi henuz hazir hissedemiyorum. Surekli eski durum zihnimde donup duruyor. Sizce ne yapmaliyim karsima gelen insanlarla tanismalimiyim yoksa zamana birakip duygularimin ofkemin yatismasinimi beklemeliyim. Kafam cok karisik bir yol gosterirseniz sevinirim.
İnsana yaşadıkları ders olup,önüne bakmalı.Bir önceki Konuna baktım.Uzaktan uzağa sevgi ilişki olmaz.Hele gelecek hayali hiç kurulmaz.Yalanları yanlışları görmezden gelmemeli insan.Bu kadar duygu yoğunluğuyla bakma hayata.Gurur yapacakta bir şey yok.Yanıldım de geç önüne bak.İlla birileriyle tanışmak zorunda da değilsin.Zamana bırak.Eski de eskide kaldı.

Back