- 5 Mayıs 2018
- 28
- 33
- 3
- 35
- Konu Sahibi dunyaninbusabahi
Bi onceki konumu bilen bilir. Bir sahtekar tarafindan aptal yerine konuldum ve duygusal olarak kullanildim. İribatimi keseli neredeyse iki aydan fazla oldu ama hala bu durumu ustumden atabilmis degilim. Kandirilmammi ilgi duydugum sevdigim bir insan tarafindan bunun yapilmis olmasimi canimi yakti bu kadar bilmiyorum. Belkide gurur yaptim toparlayamiyorum. Bilmiyorum.
Mesele buna bagli olarak su aslinda. Arkadaslarim cevremdeki insanlar beni surekli birileriyle tanistirmak istiyorlar. Ama ben buna kendimi henuz hazir hissedemiyorum. Surekli eski durum zihnimde donup duruyor. Sizce ne yapmaliyim karsima gelen insanlarla tanismalimiyim yoksa zamana birakip duygularimin ofkemin yatismasinimi beklemeliyim. Kafam cok karisik bir yol gosterirseniz sevinirim.
Mesele buna bagli olarak su aslinda. Arkadaslarim cevremdeki insanlar beni surekli birileriyle tanistirmak istiyorlar. Ama ben buna kendimi henuz hazir hissedemiyorum. Surekli eski durum zihnimde donup duruyor. Sizce ne yapmaliyim karsima gelen insanlarla tanismalimiyim yoksa zamana birakip duygularimin ofkemin yatismasinimi beklemeliyim. Kafam cok karisik bir yol gosterirseniz sevinirim.