adam ölmüş.adamın da atlayası varmış yani her atla denilen atlasaydı ohooo
bende kadınların yerinde olsam sinir olurdum ne şov yapıyorsun
Ya atlayan sizin sevdiğiniz bir insan olsaydı.adamın da atlayası varmış yani her atla denilen atlasaydı ohooo
Bir insan orada canına kıymak üzereyken, birileri de teşvik ederek ''atlayacaksan atla'' diyor...İyice insanlıktan mı çıkıyoruz?
Neyse ya daha fazla bir şey söyleyemeyeceğim.Bunu da görmüş olduk...O adam zaten kendinde değil ki iyi yönlendirmek gerek keşke o küstah kadınlar hapis cezası alsaydı
tabi canım, şov için çıkmıştı adam zaten oraya. İyi misiniz siz.?? Adam zaten dipte, sonda, atla denir mi ya. Ufak bir kıvılcım yetmiş işte adam atlamış. Allah affetsin. İnşallah ceza alır o kadınlar.adamın da atlayası varmış yani her atla denilen atlasaydı ohooo
Koyun can derdinde kasap et derdinde misalikadında normal değilmişki, hem kanser tedavisi hem psikolojik tedavi görüyormuş
gazeteciler ayrı bi garip, adamın cenazesine gidip, o kadını dava etçekmisiniz diye soruyor, adamcağızda zaten ağlıyor yok abi diye gazeteciye cevap vermeye çalışıyor
kadında normal değilmişki, hem kanser tedavisi hem psikolojik tedavi görüyormuş
gazeteciler ayrı bi garip, adamın cenazesine gidip, o kadını dava etçekmisiniz diye soruyor, adamcağızda zaten ağlıyor yok abi diye gazeteciye cevap vermeye çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?