Atkı - Bere - Şal ( Ben yapmıyorum arkadaşım yapıyor)

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
40
Merhabalar;

İşyerinden arkadaşım çok güzel örgüler yapıyor bunları değerlendirmek istiyor eh bilgisayarla arası pek iyi olmadığı için onun adına listelemek bana kalıyor:nazar:

Bu arada kargoyu arkadaşım karşılayacak, kargo bizden:)

04122008694mn0.jpg

04122008695bn5.jpg

1.Modelimiz atkı - İstenen renklerde örülür.

Fiyatı : 15 YTL ( Kargo arkadaşıma ait.)

Not: Diğer atkı- bere ve şalları bu akşam evinde çekecek yarın koyacağız buraya.

Son düzenleme:

05122008696sg2.jpg

05122008697pg2.jpg

2.Modelimiz şal. - İstenen renklerde örülür.

Fiyatı: 27 YTL ( Kargo arkadaşıma ait.

05122008698mb2.jpg

3.modelimiz şapka. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

Fiyatı: 13 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

05122008699bz3.jpg

4.modelimiz şapka. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

05122008700bk8.jpg

05122008701xs3.jpg

5.modelimiz şapka ve atkı dilerseniz tek tek dilerseniz takım olarak alınabilir. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

Şapka Fiyatı: 13 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

Atkı Fiyatı: 18 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

05122008702ol5.jpg

6.modelimiz şapka. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

nevbaharcım ilk fotodaki atkıya bayıldım ben, başka renkleri de varsa görmek isterim??

05122008703dq6.jpg

7.modelimiz şapka. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

Fiyatı: 10 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

nevbaharcım ilk fotodaki atkıya bayıldım ben, başka renkleri de varsa görmek isterim??

Canım bu atkıyı istediğin renklerde örebilirmiş arkadaşım ama 3 renk daha güzel durur diyor.

Şuan kendine ördüğü bu fotoğrafta ki renkler :1hug:

05122008704xv1.jpg

8.modelimiz atkı. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

Fiyatı: 18 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

05122008705lt5.jpg

9.modelimiz atkı. - İstenilen renklerde örüldüğü gibi bu fotoğrafta ki hazır örülmüş satışa hazırdır.

Fiyatı: 18 YTL ( Kargo arkadaşımdan)

Bu arada banada bir tane örüyormuş atkı ama söylemiyo süprizmiş bitince onuda koyarım:roflol:

acaba bana daha koyu tonlarda örebilir mi, ama hangi renkler güzel durur bilemiyorum :KK43:

Canım sen en çok sevdiğin renkleri söylersen bir de en sık giydiğin kullandığın renkler önemliymiş.

Koyu istiyorsan pastel renkler olabilirmiş.

Örnek diyor; koyu kahve açık kahve araya haki katılabilir diyor.

Ama sen renk tercihi yapabilirsinkaydirigubbakcemile5

bilmem ki, elindeki yünlerin fotosunu koyarsanız en azından renk seçilebilir?

Tercih edilene göre istenilen renge göre yün alacak canım elinde ki renkler şuan fotolarını gördüğün ürünlerin rengi sadece:1hug:

siyah, kırmızı, mor gibi renkleri çok severek giyiyorum ben, bu renkler de çok hoşuma gitti ama ne ile kombine edebilirim bilmiyorum

Merhabalar;

İşyerinden arkadaşım çok güzel örgüler yapıyor bunları değerlendirmek istiyor eh bilgisayarla arası pek iyi olmadığı için onun adına listelemek bana kalıyor:nazar:

Bu arada kargoyu arkadaşım karşılayacak, kargo bizden:)

04122008694mn0.jpg

04122008695bn5.jpg

1.Modelimiz atkı - İstenen renklerde örülür.

Fiyatı : 15 YTL ( Kargo arkadaşıma ait.)

Not: Diğer atkı- bere ve şalları bu akşam evinde çekecek yarın koyacağız buraya.

merhaba canım bende bu atkıdan istiyorum
nasıl alabilirim

evet canım bu renkler çokk güzell
atkının fiyatı nedir
ne kadar zamanda ulaşırım

Canım 15 lira kargoda arkadaşımdan.

Ne zamanda yapar inan bilmiyorum yarın sorabilirim ancak sanada yarın cevap veririm olurmu canıma.s.

X