Atkadaşlar hamile kalma ihtimalim nedir paylaşırmısını

• Konu Sahibi Konu Sahibi jalem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

jalem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
46
1
16
Kastamonu
arkadaşlar bu gün doktoruma gittiğimde klomen kullanmamım sonucu beş tane yumurtam oluşmuş ancak iğne vermedi kendsi doğal yoldan catlayacakmıi sizce hamile kalma şansım nedir.

canim catlma sorunu olmazsa bide dogru günde dogru iliski ile bebisine biraz daha yaklasmis olursun...cünkü hamile kalma sansin yüksek....

Son düzenleme:
canım cok teşekkür ederim ilk defa bu kadar yumurta gelişti ama doktorum catlatma iğnesi yapmadı neden yapmadığını anlamadım her ay hüsrana uğramaktan cok yoruldum allah bütü isteyenlere hayırlı evlat nasip etsin

NEDEN OLURUNA BIRAKMIS ANLAMADIM:nicin catlatma ignesine ihtiyac duymamis..:44::44:insaallah catlamada sorun cikmazsa hamilelik ihtimali yükselir...

NEDEN OLURUNA BIRAKMIS ANLAMADIM:nicin catlatma ignesine ihtiyac duymamis..:44::44:insaallah catlamada sorun cikmazsa hamilelik ihtimali yükselir...

canım bana doktorun dediği yumurtaların hapsi gelişmiş ama catlatma iğnesi olursa kist oabilşr kendisinden catlaması lazım sırayla hepsi catlar dedi inşallah dediği gibi olur ve baya cok gelişmiş dedi inşallah iyidir.

ama bicok kisi kullaniyo simdi benimde kafam karisti...demek igne kistemi neden oluyomus.. o zaman insaallah kendisi catlar....

arkadaşlar bu gün doktoruma gittiğimde klomen kullanmamım sonucu beş tane yumurtam oluşmuş ancak iğne vermedi kendsi doğal yoldan catlayacakmıi sizce hamile kalma şansım nedir.

demekki yumrta olgunlaşıyoki doktor iğne yapmadı inşallah en kısa zamanda seninde bebeğin olur Allah büyük

demekki yumrta olgunlaşıyoki doktor iğne yapmadı inşallah en kısa zamanda seninde bebeğin olur Allah büyük

arkadaşlar bugün yuurtu takibine gittim hepsinin çatladığını söyledi bir tane kalmış oda yarın yada ondan sonraki gün çatlayacağını söyledi doktor inşallah rabbim bizi bu ay çoçuk sahibi olanlardan nasip eder.

hadi gözünaydin canim benim.insaallah yakinda hayirli haberi alirsin....

arkadaşım yazdıklarını okuyunca senin adına çok umutlandım :) inş bir an önce kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…