Atipik otizmli bebek

Branneogrtmn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2020
8
2
36
Kızlar acil cevap verin lütfen, Atipik otizm tanısı alan 2 yaşındaki bebeğe nootropil ilaç verilir mi????

Evet doktor reçeteledi ama hem yan etkileri çok fazla hem de 8 yaş altındaki çocuklara verilmemeli diye yazıyor prospektüpünde

Sadece otizm tanısı aldı diye başlamamışlardır. Ne gibi belirtileri var

İyi de 2 yaşında bu tanı konmuyor hem de atipik yani. Ekran veriyor muydunuz çocuğa?

Ben olsam bir kaç doktor ile daha görüşürüm.Ekran veriyor musunuz? Belirtiler nedir .Benim de 2 yaşinda kızım var.umarim en iyisi olur kuzunuz için

Aslında aile hekimimizle görüştük ama tabi ki vermek istemedim
Ilaclarin cogunda 6 veya 8 yas altina kullanilmaz uyarisi vardir ama fayda zarar ilişkisi gozetip doktorlar verebiliyor.

Ancak durumunuzu dusunecek olursak birkac farkli doktorla daha gorusmelisiniz. Atipik otizm teshisini kim koydu, bransi nedir? Aile hekimi bu konuyla alakali bilgi veremez.

Ben olsam bir kaç doktor ile daha görüşürüm.Ekran veriyor musunuz? Belirtiler nedir .Benim de 2 yaşinda kızım var.umarim en iyisi olur kuzunuz için
Amin inşallah. Evet çalıştığım için kayınvalidem bakıyordu oğluma ve günde en az 4 5 saat ekran vardı. Şimdi kapattık hepsini işten ayrıldım. Özel eğitime başladık. İsmine tepki vermiyordu, işaret parmağını kullanmıyordu ama istediği şeyleri elimi tutarak elde etmeyi sağlıyordu. Al komutunu biliyordu ama ver komutunu bilmiyordu, ilk başta baba dede gaga nene mama gibi sözcükler vardı şimdi hepsi kayboldu bunlar için psikiyatriste gittik o da atipik otizm teşhisi koydu

Öncelikle sakin olun atipik otizm adında otizm geçse de çocuğunuza gerekli ilgiyi verdiğinizde tamamen ortadan kalkacak bir şey. İlacı neden verdi anlamadım karışmakta istemiyorum ama yazmadığınız başka şeyler var mı. 2 de konuşmaz 2,5 da konuşur diğer anneler daha iyi bilir belki . 4-5 saat ekran süresi aşırı uzun bide ne izliyor kim bilir . Reklam hariçtir bu kendi izledikleri . Tamamen kesin . Yaşına uygun aktivite önerim oyun grubuna gitmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…