Atipik Otizm ve Yapılması Gerekenler

O kadar kısa sürdü ki 5 dk bitti oğlum arabaları sever ama evde en fazla 15 dk oynar yeni oyuncak bile sonra sıkılır başka birşey geçer ben nerdeysem oraya gelir dedesi babası oynar neler neler göz teması sıkıntı yoktur tabii orda akıp kenarda oynayınca doktor hep oynuyor diye düşündü herhalde ve ben doktor ikili cümle yok demiştim ama ikili cümleleri varmış anne bitti baba gel araba gitti demeye başladı. eşim ve ailem beni suçluyor çocuk evde böyle mi anlık kararlar çocuğu yanlış yönlendiriyorsun diye bilmiyorum bende anksiyete var acaba benden mi kaynaklı ben mi yanlış yapıyorum diyorum artık

Yazdıklarınıza bakılırsa bir sıkıntı yok gibi duruyor ama alanında uzman birinin uZun süreli gözlemine dayanarak bilgi vermesi daha doğru olur. Eğer ekran varsa kesinlikle ekranı kaldırıp çocuğunuzla uzun süreli ve kaliteli zaman geçirirseniz her şey yoluna girer gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…