Davranış Bozuklukları Atipik otizm anneleri

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Kreşler kapanmadı mı? Benim oğlum 20 aylık. Doktor kreş önerdi ama kapandı diye biliyorum
MEB bağlı olanlar kapalı ama sosyal politikalar bakanlığına bağlı olanlar açık. O ayrım nasıl bilmiyorum ama oğlumun gittiği özel kreş. Siz vermek istediğiniz kreşi ararsanız belkide açıktır bende tesadüfi öğrendim böyle bir durumu

Nasıl pekı mesela komut alırmıydı

Merhaba nasıl değişiklikler oldu mesela

Neler vardı. Bız de o durumdayız

merhaba anneler benim kızımda geçen hafta tani aldi henüz 21 aylik daha sonrada RAM e gidecegiz.egiztim icinde bi merkezle konuştuk ama bebegim daha çok küçük acaba bi kac ay daha beklesekmi diyorum sizce ne yapmaliyim.rapuru alıp beklersek bi sorun olurmu acaba birde oglum yeni 1. sinifa basladi ayrica onunlada ilgilenmem gerekiyo okula götürüp aliyorum onuda ihmal etmekten korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…