- 30 Aralık 2009
- 22.684
- 88.287
- 40
Harika bir cevap hazirlamistim ama dedim ki ban ban ban ban :)kıyısından döndüm polemiğin
Ayol ne korkutması, günlerdir bangır bangır banlayacağımmmm diyor, cımbız şaklatıyorum, daha ne yapayımHahah Mune korkutma beni :)
Ahahh Mune ama Allah var geçen seneki gibi ban yemiyorumAyol ne korkutması, günlerdir bangır bangır banlayacağımmmm diyor, cımbız şaklatıyorum, daha ne yapayım
Dillere ay pardon klavyelere hakim olun valla cımbızı zaptedemiyorum ona göre
MaşallahAhahh Mune ama Allah var geçen seneki gibi ban yemiyorum
Ayol ne korkutması, günlerdir bangır bangır banlayacağımmmm diyor, cımbız şaklatıyorum, daha ne yapayım
Dillere ay pardon klavyelere hakim olun valla cımbızı zaptedemiyorum ona göre
cımbız elekrikli mi Mune, elektirik verceksen başka vermiceksen başka konuşalım
ne psikopatım yanlız nerden aklıma geldiyse
sadistttttttttttcımbız elekrikli mi Mune, elektirik verceksen başka vermiceksen başka konuşalım
Benim cımbız direkt yüksek gerilim hattına bağlıcımbız elekrikli mi Mune, elektirik verceksen başka vermiceksen başka konuşalım
Yok yok ban yemem :)))))Maşallahde nazar değmesin, valla seçime kadar banlanmazsan, seçim zamanı da kaza kurbanı olmazsan daha da birşey olmaz gibi
Şimdilik burda işim bitti, başka bölümde cımbız işim var
Mehmet ali alabora buna en temiz ornek. Adam tehditler, lincler yuzunden ulkesine gelmiyor. Annesi betul arim uzun zamandir issiz birakildigini, islerinin engellendigini soylemisti. Ayni seyi atilla tas da ugur dundarin programinda soyledi. Bir tv programi vs yapamiyorum, hukumet tarafindan tum islerim engellendi demisti. Adam simdi kose yazarligi yapiyor diye hor goruyorlar. Ne yapsin bu adam ac mi gezsin bi seyler yapacak elbet herkes gibi. Ya da alabora gibi tehditlere maruz kalir, ulkeden gider, arkasindan oh cekerler. Bir insani harcamislar, harcamamislar umurlarinda olmaz.Konu burda Atilla Taş mı ya . Değil kurduğu cümleler konu. Dünden beri dilimde tüy bitti hala bir adama saldırganlık. Kimse de demiyor ki adam ne demiş. Dört senedir ünlü değilmiş lafa bak. Ee başka örnekler de var. Mesela oyunculuğunu çok beğendiğim Levent Üzümcü hangi tv kanalında hangi programda hangi dizide görebiliyorsunuz artık. İzlemek isteyen anca tiyatrosuna denk gelirse izler. Neyse bu sadece bir örnek demek istediğim herkes sizin sandığınız gibi ünüm artsın şanım yürüsün diye aşağılayıcı düşüncelerle konuşmuyor bu memlekette. Ee herkes akil de olmuyor
Evet aslında onu örnek verecelktim ama zaten bildiklerini düşündüm. Hoş bilseler birinin iş kapmak için hükümete laf söylediğini düşünmezler tam tersi kendi ipini kesmek bu çünkü. Böyle insanları takdir ediyorum amaNancyFrancis .!.:Mehmet ali alabora buna en temiz ornek. Adam tehditler, lincler yuzunden ulkesine gelmiyor. Annesi betul arim uzun zamandir issiz birakildigini, islerinin engellendigini soylemisti. Ayni seyi atilla tas da ugur dundarin programinda soyledi. Bir tv programi vs yapamiyorum, hukumet tarafindan tum islerim engellendi demisti. Adam simdi kose yazarligi yapiyor diye hor goruyorlar. Ne yapsin bu adam ac mi gezsin bi seyler yapacak elbet herkes gibi. Ya da alabora gibi tehditlere maruz kalir, ulkeden gider, arkasindan oh cekerler. Bir insani harcamislar, harcamamislar umurlarinda olmaz.
hdp istanbul adayı tvde toplantı düzenlemek için saoln tutmalarının dahi engellendiğini söyledihani demekratiktik..hani demokrasinin üst seviyelerine ilerlemiştik bu dönemde..Evet aslında onu örnek verecelktim ama zaten bildiklerini düşündüm. Hoş bilseler birinin iş kapmak için hükümete laf söylediğini düşünmezler tam tersi kendi ipini kesmek bu çünkü. Böyle insanları takdir ediyorum ama
yani kısacası tecavüze uğramak çok normal...öff sen bi kendine bak