neymiş önceden karar vermeyecekmişsin.. bekleyip görecekmişsin. buda bana ders olsun
boşver canım.. yaşayan o anı bilir. taş ı gediğine soktum sadece.düşünme şeysini bulamadım oky de msjını anlamadım?
Hee belli, camiden de cikmiyorlar gemiciklerden de.. Hani kucuk bir cocukken yirtik ayakkabilari ile simit satiyorlardi bunlar? Yillar sonra Izmire gittigimde cocuklugumun simitcisine rastlamistim, yaslanmisti, ama hala simit satiyordu sokaklarda.. Halbuki onun da Urlada havuzlu kacak villalari, gemicik filolari, hastane ve market zincirleri olmasi gerekmez miydi simdiye kadar?
Mesut Yilmaz'in lafi acilmisken, kumarhaneye gider miydi bilmem ama onun basbakanligi zamaninda yargi sorunumuz yoktu. Kendisinin kurdugu ve basbakanlik yaptigi hukumet de 1998 de verilen bir gensoru ile dusurulmustur. Yani eskiden basbakanlar da yargidan kacamiyordu, hukumetleri devirecek gucumuz vardi. Simdi bunlar sayesinde 12 sene icinde eskiya devlet olduk ciktik ne yazik ki..
Eskiler cami siyaseti yapmiyordu, en kucuk hatalarinda kulaklarini cekiveriyorduk, simdikiler camiden cikmaz ama tapeler tupeler ayakkabi kutulari hepsi helal maasallah.. Acaba kim daha ahlakli idi, dun kumarhaneden cikmayanlar mi yoksa bugun camiden cikmayanlar mi?
Evet yazmasınlar sonra ''vesayet istikrar senin neyine'' diyen birbirinden güzel cici ablaların aşagılamalarına maruz kalabilir..Adami soyledigi sarki ile asagilamaya calisiyorlar, ne buyuk zavallilik.. Aramizda sarki soyleyemeyen, merdiven silerek hayatini kazanan kadinlarimiz da vardir mutlak.. Ya da ev temizligine giden, kapici karisi olanlar.. Sizler sakin yazmayin, bunlar sizi hic kaale almaz, asagilar, uste ciktiklarini sanip bir de keyif yaparlar boooylebakin soyliim..
Atilla Tas bu memlekette olan rezilliklere karsi susup oturmayan, zalimden yana olup yalakalikla is kapmaya calismayan, yani memleketini uc kurusa satmayip uc kurusa satanlarla kendi capinda mucadelesini yapan, herseye ragmen cesaretle yapan bir vatansever.. Bu yalakalik devrinde bu milletten boyle adamlar da cikabildigi icin mutluyum, umutluyum..
Iste ben bosuna eskiya demiyorum bak.. Ayni seyi Aksaray icin de yaptilar, imar izni alamadiklari halde zorla koca sarayi ormanin icine diktiler, yetmedi, kacak saray diyeni iceri atiyorlar bir de.. saka gibi..Askeri susturdular, adaleti de susturdular. Top koşturuyorlar. Ne isterlerse ondan da kendilerine pay biçip ceplerini dolduruyorlar.
Bakın şimdi tüm AKP Taraftarları dahil ortak bir soru soracağım sizlere:
Eminönü'nde Cankurtaran Sosyal Tesisleri var. 2014 te açılmış. Çok güzel, açsınlar tabi. Tesisin dayanağı 1000 yıllık tarihi surlara yaparak kurulmuş. Bunla alakalı yapım aşamasında iken, dava açılmış, çünkü izin dahi alınmadan surlar işgal ediliyor. Dava feshedilmiş, sebep bile gösterilmeden...
Hadi bunu da savunun...
Cok guldum..Yahu bırakın Atilla beyimizi sevenleriyle..
Nedir Atilla'nın çektiği sizlerden (!)
Bırakın sevenleriyle çökeleğe ekmek banıp yesinler :)
4 yıldır takip eden sıkı hayranına karşı saygı duyun az..
Oktavına hürmet edin..
Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.
Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.
he evet aydın teyzeler dimi?Evet yazmasınlar sonra ''vesayet istikrar senin neyine'' diyen birbirinden güzel cici ablaların aşagılamalarına maruz kalabilir..
Hani hazreti youtubeden izlemişligimiz görmüşlüğümüz var :)
Geldiğim belli oluyor muOfff evlaefe banlanmissin be kuzu
Hihim :)he evet aydın teyzeler dimi?
Geldiğim belli oluyor mu
Arkadaşlar polemiğe girmiş, birkaç raunt sonra yorulur acıkır insan, yemek molasındalar
Hahah Mune korkutma beni :)Geldiğim belli oluyor mu
Arkadaşlar polemiğe girmiş, birkaç raunt sonra yorulur acıkır insan, yemek molasındalar