Atilla Taş ve Yeni Şafak yazarı Twitter'da kavga etti!

Askeri susturdular, adaleti de susturdular. Top koşturuyorlar. Ne isterlerse ondan da kendilerine pay biçip ceplerini dolduruyorlar.
Bakın şimdi tüm AKP Taraftarları dahil ortak bir soru soracağım sizlere:
Eminönü'nde Cankurtaran Sosyal Tesisleri var. 2014 te açılmış. Çok güzel, açsınlar tabi. Tesisin dayanağı 1000 yıllık tarihi surlara yaparak kurulmuş. Bunla alakalı yapım aşamasında iken, dava açılmış, çünkü izin dahi alınmadan surlar işgal ediliyor. Dava feshedilmiş, sebep bile gösterilmeden...
Hadi bunu da savunun...

Adami soyledigi sarki ile asagilamaya calisiyorlar, ne buyuk zavallilik.. Aramizda sarki soyleyemeyen, merdiven silerek hayatini kazanan kadinlarimiz da vardir mutlak.. Ya da ev temizligine giden, kapici karisi olanlar.. Sizler sakin yazmayin, bunlar sizi hic kaale almaz, asagilar, uste ciktiklarini sanip bir de keyif yaparlar boooyle bakin soyliim..

Atilla Tas bu memlekette olan rezilliklere karsi susup oturmayan, zalimden yana olup yalakalikla is kapmaya calismayan, yani memleketini uc kurusa satmayip uc kurusa satanlarla kendi capinda mucadelesini yapan, herseye ragmen cesaretle yapan bir vatansever.. Bu yalakalik devrinde bu milletten boyle adamlar da cikabildigi icin mutluyum, umutluyum..

Evet yazmasınlar sonra ''vesayet istikrar senin neyine'' diyen birbirinden güzel cici ablaların aşagılamalarına maruz kalabilir..

Hani hazreti youtubeden izlemişligimiz görmüşlüğümüz var :)

Iste ben bosuna eskiya demiyorum bak.. Ayni seyi Aksaray icin de yaptilar, imar izni alamadiklari halde zorla koca sarayi ormanin icine diktiler, yetmedi, kacak saray diyeni iceri atiyorlar bir de.. saka gibi..

Cok guldum..
Cok mu komiksin...sen veyâ kendini oyle saniyorsun...
gerci simdi bisey soylerdimde sizler icin ban yemeyecem ..sayin prazokkkkkkklantessshshdhdjdh

Arkadaslar aramizda kendini cok komik sanan bir arkadas var gulun gulun bu şakalari bosuna gitmemis olsun...yazik...

bak bunu alkislarim. arada söyledigi dogru söz vardir cümlen icin (cünkü o kadar körü körüne muhalefet varki bazen adam aka ak dese yok kara o yalan söylüyor diyorlar, bunu okumak bile sevindirdi acikcasi, var durumu sen düsün..)

ve evet tutarsizlikta cok var. yurtdisindakiler icin bedelli 5500 euroydu sonra 10.000 eoru oldu sonra 6000 e düstü simdide secimden sonra 1000 euro olacak dedi arinc. yani insallah olur isimizede gelirama bi yüksltip bi indirmekte cocuk oyuncagi gibi sinir bozucu oluyor[/QUOTE]
bak bunu alkislarim. arada söyledigi dogru söz vardir cümlen icin (cünkü o kadar körü körüne muhalefet varki bazen adam aka ak dese yok kara o yalan söylüyor diyorlar, bunu okumak bile sevindirdi acikcasi, var durumu sen düsün..)

ve evet tutarsizlikta cok var. yurtdisindakiler icin bedelli 5500 euroydu sonra 10.000 eoru oldu sonra 6000 e düstü simdide secimden sonra 1000 euro olacak dedi arinc. yani insallah olur isimizede gelirama bi yüksltip bi indirmekte cocuk oyuncagi gibi sinir bozucu oluyor[/QUOTE]
Siz bir yalanı savunuyorsunuz. Önce paraso olmayan mı askerlik yapacak sadece herkes yapacak deyip bir sen geçmeden bedelli geliyor diye müjdeleyen birini savunuyorsunız
Bu şey bedelliyi önce on lğra yapıp sonra beşe düşürmekle aynı şey mi? Dedim ya daha om küsür yalan sayarım kulağımla duyduğum. Yaşımun yetmediklerini netten görüyorum zaten. Ama ben yalanı savunan insana daha da bişey demem. Orda onun da doğrusu vardır dediğim de kör muhalefet değil. Yalanlarını gördüğün bir insanın yalanları aklındq kalıyor. vardır demek de zaten olduğuna inanıyorum demek bana Türkçe öğretmeye kalkmayın. Dediğim gibi yalanları savunana daha diyecek lafım yok

Konu burda Atilla Taş mı ya . Değil kurduğu cümleler konu. Dünden beri dilimde tüy bitti hala bir adama saldırganlık. Kimse de demiyor ki adam ne demiş. Dört senedir ünlü değilmiş lafa bak. Ee başka örnekler de var. Mesela oyunculuğunu çok beğendiğim Levent Üzümcü hangi tv kanalında hangi programda hangi dizide görebiliyorsunuz artık. İzlemek isteyen anca tiyatrosuna denk gelirse izler. Neyse bu sadece bir örnek demek istediğim herkes sizin sandığınız gibi ünüm artsın şanım yürüsün diye aşağılayıcı düşüncelerle konuşmuyor bu memlekette. Ee herkes akil de olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…