Atilla Taş ve Yeni Şafak yazarı Twitter'da kavga etti!

Bana haddimi bildirecek en son kisi sizsiniz ..
Ataturkcu,ataturk degerlerine sahip cikan bu zamanda herkes yalakalik yaparken kendisi agzina geleni soyleyen korkmadan,adam gibi adam...
atilla tasi alay edecek en son kisilerden sensin...

Yillarca atilla tasi takip ediyorum hukumete demedigini birakmiyor..
Nereye dayamis sirtini acaba akpye yalakalik mi yapiyor ahahah....
Komsusunuz gecen aylarda mahkemelik oldugunuda biliyorsunuzdur...

yanlış anlamışsınız
ben sırtını bir yere mi dayamış diyen arkadaşa cevap vermiştim.
nereye yakın nereye uzak biliyorum tabii ki.

Ilk sayfalardan seni goruyorum yazilarinida iki begeni alacam diye kendini atma yazilar yazma...
Kaaole bile alinmiyorsun..
peki senn millete ne gibi faydan var...

kimseyi alıntılamıyorum, kaaole bile alınmıyormuşum o neyse? amacım neden beğeni almak olsun, yorumlarımı mümkün olduğunca makul, polemik yaratmayacak kelimelerden seçiyorum, herkes fikrini söylüyor ben söyleyincemi suç oluyor? benim millete faydam var yada yok tartışılır ama oturduğum yerden kimseye laf sokup laf kalabılığı yapmıyorum. beni kimse alıntılamazsa sevinicem. hükümete laf sallayınca, lafta Atatürk'çü olunca millete faydamız mı oluyor?

Siz atilla tasa laf sokun gereksiz adam vb. Seyler diyin..
Ayy ne dedimki ben diyin..
guldum..
onun zekasiyla alay edecek en son kisiler sizlersiniz..

Dur begeniyrum seni
Yeni moda begeni icin mi yazmakk

Siz atilla tasa laf sokun gereksiz adam vb. Seyler diyin..
Ayy ne dedimki ben diyin..
guldum..
onun zekasiyla alay edecek en son kisiler sizlersiniz..
Guzel kardesim sevdigin kisiyi savun tabiki ama kisiye saldirma.Bu yasak.Bu sever bannn geliyor.Kisiye zekasina falan laf etmek munenin deyimiyle bel alti vurmak oluyor.Gerek yok birbirimizi kirmaya.
niye kaybolayim ortadan sana gore gercek bana gore degil.

ben kimsenin zekasına bişi demedim. varmı öyle bi mesajım, sadece gereksiz/faydasız adam dedim. benim için öyle.ne sanatçı ne siyasetçi bomboş bi adam gözümde. sizin idolunüz olabilir, beni bağlamaz.

Guzel kardesim sevdigin kisiyi savun tabiki ama kisiye saldirma.Bu yasak.Bu sever bannn geliyor.Kisiye zekasina falan laf etmek munenin deyimiyle bel alti vrbirimizi kirmaya.
niye kaybolayim ortadan sana gore gercek bana gore degil.
4 yildir atilla tasi takip ediyorum..
hep hukumetin karsindaydi..
isteseydi bazi sanatcilar gibi yalakalik yapip bir yerlere sirtini dayayip bir yerlere gelebilirdi mesela milletvekilligi gibi...
Sizde onunla alay ediyorsunuz...

Hee belli, camiden de cikmiyorlar gemiciklerden de.. Hani kucuk bir cocukken yirtik ayakkabilari ile simit satiyorlardi bunlar? Yillar sonra Izmire gittigimde cocuklugumun simitcisine rastlamistim, yaslanmisti, ama hala simit satiyordu sokaklarda.. Halbuki onun da Urlada havuzlu kacak villalari, gemicik filolari, hastane ve market zincirleri olmasi gerekmez miydi simdiye kadar?
Mesut Yilmaz'in lafi acilmisken, kumarhaneye gider miydi bilmem ama onun basbakanligi zamaninda yargi sorunumuz yoktu. Kendisinin kurdugu ve basbakanlik yaptigi hukumet de 1998 de verilen bir gensoru ile dusurulmustur. Yani eskiden basbakanlar da yargidan kacamiyordu, hukumetleri devirecek gucumuz vardi. Simdi bunlar sayesinde 12 sene icinde eskiya devlet olduk ciktik ne yazik ki..
Eskiler cami siyaseti yapmiyordu, en kucuk hatalarinda kulaklarini cekiveriyorduk, simdikiler camiden cikmaz ama tapeler tupeler ayakkabi kutulari hepsi helal maasallah.. Acaba kim daha ahlakli idi, dun kumarhaneden cikmayanlar mi yoksa bugun camiden cikmayanlar mi?

evet bütün siyasetçilerin ve gazeteci olarak geçen tiplerin millete çok faydası var hepsi elit insanlar bir atilla "ham çökelek"
lafınız bana sanırım :) ama ben diğerlerinin çok elit olduğunu söylemedim, bunu hiç bi mesajımda da göremezsiniz. burda konu atilla taş diye ona yazdım. siyasetten uzak bakıyorum atilla taşa yine de itici geliyor. hiç bi parti/siyasi görüş fanatiği/sempatizanı değilim.

Yahu bırakın Atilla beyimizi sevenleriyle..

Nedir Atilla'nın çektiği sizlerden (!)

Bırakın sevenleriyle çökeleğe ekmek banıp yesinler :)

4 yıldır takip eden sıkı hayranına karşı saygı duyun az..

Oktavına hürmet edin..

neymiş önceden karar vermeyecekmişsin.. bekleyip görecekmişsin. buda bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…