- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
Bana haddimi bildirecek en son kisi sizsiniz ..Takibe deger bir insan evet Ataturku koruyor demissiniz.Ataturk korunmaya ihtiyaci olan biri degildir.Birkere bunu bilin.Ataturku sevenmek heryerde herkese cemkirmek laiklik nutuklari atmak insanlari asagilamk degildir.
Zekaaa.... . evett
Is cahillikten zeka ya mi dondu.haddini bil.
Yillarca atilla tasi takip ediyorum hukumete demedigini birakmiyor..
Nereye dayamis sirtini acaba akpye yalakalik mi yapiyor ahahah....
Komsusunuz gecen aylarda mahkemelik oldugunuda biliyorsunuzdur...
Ilk sayfalardan seni goruyorum yazilarinida iki begeni alacam diye kendini atma yazilar yazma...iki laf sokuyo, hükümete karşı duruyor, laf salatası yapıyor diye şu gereksiz adamı büyütmeyin rica edicem. kim yani bu hepi topu ham çökelek. Atatürk'ü bumu savunsun, yapmayın gerçekçi olun lütfen amacım aşığalamak değil ama millete ne faydası olmuş bunun yahu?
Benim zekama laf edecek ennnnn son hatta hic edemyecek kisi sensin.Bana haddimi bildirecek en son kisi sizsiniz ..
Ataturkcu,ataturk degerlerine sahip cikan bu zamanda herkes yalakalik yaparken kendisi agzina geleni soyleyen korkmadan,adam gibi adam...
atilla tasi alay edecek en son kisilerden sensin...
Vermiyor olsan yazmaz ve ortadan kaybolurdun...Sayfalara yeni polemik duskunu bir arkadas takildi kendisini alkisliyoruzzzz
Ve prim vermiyrummm.
Mune cımbız cikacak heralde havalar karisiyor.
Dur begeniyrum senikimseyi alıntılamıyorum, kaaole bile alınmıyormuşum o neyse? amacım neden beğeni almak olsun, yorumlarımı mümkün olduğunca makul, polemik yaratmayacak kelimelerden seçiyorum, herkes fikrini söylüyor ben söyleyincemi suç oluyor? benim millete faydam var yada yok tartışılır ama oturduğum yerden kimseye laf sokup laf kalabılığı yapmıyorum. beni kimse alıntılamazsa sevinicem. hükümete laf sallayınca, lafta Atatürk'çü olunca millete faydamız mı oluyor?
Guzel kardesim sevdigin kisiyi savun tabiki ama kisiye saldirma.Bu yasak.Bu sever bannn geliyor.Kisiye zekasina falan laf etmek munenin deyimiyle bel alti vurmak oluyor.Gerek yok birbirimizi kirmaya.Siz atilla tasa laf sokun gereksiz adam vb. Seyler diyin..
Ayy ne dedimki ben diyin..
guldum..
onun zekasiyla alay edecek en son kisiler sizlersiniz..
evet herkese yorum yazıcam +100 beğeni takibe takip :)) ergenim çünkü benDur begeniyrum seni
Yeni moda begeni icin mi yazmakk
bgendimmmevet herkese yorum yazıcam +100 beğeni takibe takip :)) ergenim çünkü ben
4 yildir atilla tasi takip ediyorum..Guzel kardesim sevdigin kisiyi savun tabiki ama kisiye saldirma.Bu yasak.Bu sever bannn geliyor.Kisiye zekasina falan laf etmek munenin deyimiyle bel alti vrbirimizi kirmaya.
niye kaybolayim ortadan sana gore gercek bana gore degil.
Hee belli, camiden de cikmiyorlar gemiciklerden de.. Hani kucuk bir cocukken yirtik ayakkabilari ile simit satiyorlardi bunlar? Yillar sonra Izmire gittigimde cocuklugumun simitcisine rastlamistim, yaslanmisti, ama hala simit satiyordu sokaklarda.. Halbuki onun da Urlada havuzlu kacak villalari, gemicik filolari, hastane ve market zincirleri olmasi gerekmez miydi simdiye kadar?Bu durumla alakalı şunu diyenler var saraylım:
Mesut Yılmaz gibi siyasetçileri kumarhane kapılarından topluyorduk, bunlar en azından camiden çıkmıyorlar, aile hayatını biliyorlar.
Paraları ve gemicikleri de babam almıştı zaten.
Ye kürküm ye
lafınız bana sanırım :) ama ben diğerlerinin çok elit olduğunu söylemedim, bunu hiç bi mesajımda da göremezsiniz. burda konu atilla taş diye ona yazdım. siyasetten uzak bakıyorum atilla taşa yine de itici geliyor. hiç bi parti/siyasi görüş fanatiği/sempatizanı değilim.evet bütün siyasetçilerin ve gazeteci olarak geçen tiplerin millete çok faydası var hepsi elit insanlar bir atilla "ham çökelek"