Atilla Taş ve Yeni Şafak yazarı Twitter'da kavga etti!

atilla tasin zamaninda bir dizisi vardi adini hatirlamiyorum ama kücüktüm o zamanlar cok severdim diziyi
hamcökelek sarkisinada kuzenimin kinasinda kopmustuk

adam son dönemde asiri sivrildi
ama cemile hanima tepkisini anliyorum
kendi kasinmis..

buda konuya yorumum olsun

bende 1 e karsi 10 kaldigim zaman daraliyorum.
hangisine yazacagimi sasiriyorum, sanki bilerek yapiyorlar
dalga gecmek icin geyik yapmak icin acik acik yazdigin bir cümleyi saga sola sündürüp dallanip budaklandiriyorlar...

bende 1 e karsi 10 kaldigim zaman daraliyorum.
hangisine yazacagimi sasiriyorum, sanki bilerek yapiyorlar
dalga gecmek icin geyik yapmak icin acik acik yazdigin bir cümleyi saga sola sündürüp dallanip budaklandiriyorlar...
Valla papatyam, bak ne guzel diyorsun, su sitede bile 10a 1 kaliyorken bu adam nasil secimlerde yuzde elli ile gelebiliyor? Sence bu iste bir yanlislik yok mu? Gozunle gormesen inanmiyorsun da sana gostemenin baska bir yolu var mi? Ben sana beni alintilamadigin surece yazmamayi tercih ediyorum, cunki cok sikildim bu muhabbetten.. Agzinizda en fazla duble yollar, Marmaray ve bir de basortusu var. 12 yildir tek basina iktidar olan bir hukumet de o kadar hizmet yapsin artik.. Bogazdaki uc kopru, Halicteki iki kopru, ve Turkiyeyi bir bastan bir basa dolasan yollar, gecitler ve demiryollari da birilerinin iktidarinda yapilmisti, bu kadar konusulmadi. Muhim olan ne kattiklari degil, ne kadar goturdukleri... TC tarihinde bu kadar amuduyla goturen bir iktidar olmamisti,olamazdi. Varsa da gizli kapakli idi. Suleyman Demirel 7 defa basa geldi ve gitti, hala Guniz sokaktaki evinde oturur, gemicikleri, hastane, market zincirleri yok. Ozalin da yok, Ecevit zaten hep geldigi gibi gitti, olanini da vakiflara bagislayip gitti. Hani hep "kim gelirse yiyecek" derler ya, oyle birsey yok.. Turkiye birilerinin sana anlattigi gibi batik bir ulke de degildi, krizlere girdik ciktik ama hic bir hukumet milletin malini, ormanini, fabrikasini, limanini satip savarak, ulkeyi yabancilar cenneti haline getirerek ekonomiyi evdeki mal bitene dek kurtarma yoluna gitmedi. Su cok sevdiginiz yonetimden ve cumhurbaskaninizin icraatlarindan bize kalan gittiklerinde sadece bir enkaz olacak, goreceksiniz. Makyajla guzel gosterilen ekonomide esnafin, iscinin, ogretmenin hali ortada.. Dis borc uce katlanmis. Petrolun varili basa geldiklerinden bu yana tum dunyada 148 dolardan 58 dolarlara dusmus, bizde yukselmis.. Asgari ucretin alim gucu geldikleri gune oranla 4 te 1 e dusmus, bir baska topikte hesabini yaptim. Ote yandan dis itibarimiz yer ile yeksan olmus, komsularimiz arasinda tek bir dost kalmamis..
Hersey ortada, gozlerinizin onunde oluyor, hala kor kor parmagim gozune Erdogan savunuyorsunuz. Ben size ne cevap vereyim? Cevap yazmak vallahi zul geliyor, o yuzden artik eskisi gibi yorum yapip kendimi uzmuyorum, kirk yilda bir iste boyle, soran olursa..

Bu durumla alakalı şunu diyenler var saraylım:
Mesut Yılmaz gibi siyasetçileri kumarhane kapılarından topluyorduk, bunlar en azından camiden çıkmıyorlar, aile hayatını biliyorlar.
Paraları ve gemicikleri de babam almıştı zaten.
Ye kürküm ye

Şurada isteyen istediğimi savunsun da, Marmaray'ı örnek gösteren İstanbul dışı yaşayanın kafasından istiyorum.

Mesut yılmaz chpliymiş gibi davranıyolar bi de :) kendisi de sağ hükümetti.

hahahaha :) kritere bak :)

Atilla tasin bazi konusmalari, hukumet elestirileri hakli ve dogru evet. Ama bu adamin ideolojisi nedir cozemedim. Birilerine sirtini dayayarak boyle cesur davraniyor olabilir mi diye de dusunmuyor degilim.

kendisi komşum sayılır ve ben sarayda oturmuyorum.
ayağında şıpıdık terlik üstünde eşofman ev alışverişini yapar.Selam verene selam verir konuşanla konuşur.
Sırtını bir yere dayamışsada yanlış yere dayamış.Hala parayı kutulayamamış.

Ben para acisindan demedim.

Yillarca atilla tasi takip ediyorum hukumete demedigini birakmiyor..
Nereye dayamis sirtini acaba akpye yalakalik mi yapiyor ahahah....
Komsusunuz gecen aylarda mahkemelik oldugunuda biliyorsunuzdur...

Yillarca atilla tasi takip ediyorum hukumete demedigini birakmiyor..
Nereye dayamis sirtini acaba akpye yalakalik mi yapiyor ahahah....
Komsusunuz gecen aylarda mahkemelik oldugunuda biliyorsunuzdur...

Takibe deger bir insan evet Ataturku koruyor demissiniz.Ataturk korunmaya ihtiyaci olan biri degildir.Birkere bunu bilin.Ataturku sevenmek heryerde herkese cemkirmek laiklik nutuklari atmak insanlari asagilamk degildir.
Zekaaa.... . evett
Is cahillikten zeka ya mi dondu.haddini bil.

iki laf sokuyo, hükümete karşı duruyor, laf salatası yapıyor diye şu gereksiz adamı büyütmeyin rica edicem. kim yani bu hepi topu ham çökelek. Atatürk'ü bumu savunsun, yapmayın gerçekçi olun lütfen amacım aşığalamak değil ama millete ne faydası olmuş bunun yahu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…