- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.Adam bişey demiş doğru da demiş. Benim anlamadığım niye yazdıkları üzerinden doğru yanlış diye eleştirilmiyor da yok kasedi çıkacak heralde falan deniliyor. İşte bu sözlere verecek cevabı olmayan böyle belden aşağı vurmaya çalışır.
ne demek yani? ideolojisini merak etmissiniz ya
öyle öyle,vatandaş aramasın hakkını değilmi?bakanların şahsına özel uçak verilecekmiş,Türkiyenin gelişmesine katkıymış,dar gelirli asgari ücretli dikkatli olsun bunların emekliye asgari ücretliye doğru düzgün zam vereceği yokbende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
ama adam yüzde bimilyon haklida olsa söylediklerinde yoook! hep muhalefet tam muhalefet
kesinlikle yüreğine sağlık..bu kadından yazar olabiliyorsa atilla taş tan cumhurbaşkanı bile olur
Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.[/QUOTE]TE="Esmerpapatyam, post: 40600587, member: 441436"]bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
ama adam yüzde bimilyon haklida olsa söylediklerinde yoook! hep muhalefet tam muhalefet
Peki ya bizce yuzde bir milyon hakli oldugu bir sey yoksa ne yapalim yine de savunalim mi?bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
aman yok sen savunma! kalsin...Peki ya bizce yuzde bir milyon hakli oldugu bir sey yoksa ne yapalim yine de savunalim mi?
Usluba bak.aman yok sen savunma! kalsin...
Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.[/QUOTE]TE="Esmerpapatyam, post: 40600587, member: 441436"]bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
Senden icazet mi alacaz kanaat onderi misin sen?
cok sinir bozucu degil mi??
sizde yapmayin!
Mune abla ortada bir ask yok ama senden yana buyuk bir sabir var, onu biliyorum. Sabrinin sinirlarini zorluyoruz dimi ondan bu tatlis uyarilar?Bu bölümdeki tartışmalara aşık atışması diyorum, birbirini bu kadar seven, sayan insanların büyük bir aşkla atışmaları ne kadar güzelll
Nasılda anlıyor ablasınıMune abla ortada bir ask yok ama senden yana buyuk bir sabir var, onu biliyorum. Sabrinin sinirlarini zorluyoruz dimi ondan bu tatlis uyarilar?
Senden icazet mi alacaz kanaat onderi misin sen?