Atilla Taş ve Yeni Şafak yazarı Twitter'da kavga etti!

bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
ama adam yüzde bimilyon haklida olsa söylediklerinde yoook! hep muhalefet tam muhalefet

Devlet adamlarimix oyle egitimli oyle kulturlu ki atilla tas yazar olunca batiyor.

Keske herkes bir sey yazabilecek cesarete sahip olup yazamasa da bu kadar icine kapanik su ustunden saman goturen tipler cikmasa ortaya.

öyle öyle,vatandaş aramasın hakkını değilmi?bakanların şahsına özel uçak verilecekmiş,Türkiyenin gelişmesine katkıymış,dar gelirli asgari ücretli dikkatli olsun bunların emekliye asgari ücretliye doğru düzgün zam vereceği yok

TE="Esmerpapatyam, post: 40600587, member: 441436"]bende bu yazdiklarinizin aynisini erdogan icin yazdim defalarca. bazi meselelerde adamin tarzini kisiligini bir kenara birakin söylediklerine yada yaptiklarina bakin yigidi öldürün ama hakkini yemeyin diye.
ama adam yüzde bimilyon haklida olsa söylediklerinde yoook! hep muhalefet tam muhalefet [/QUOTE]
Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.

Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.[/QUOTE]
kobani olaylarında kesinlikle açmayacaklardı koridoru,2 gün sonra açıldı!

TE="cryptic, post: 40600891, member: 236598"]Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.[/QUOTE]
kobani olaylarında kesinlikle açmayacaklardı koridoru,2 gün sonra açıldı![/QUOTE]
Evet şurda herkes aklına geleni yazsa en az otuz olay çıkar bu şekilde. Atilla Taş kanal yedide çalışmış çok mu belkş adam sadece para kazanmak istedi

Peki ya bizce yuzde bir milyon hakli oldugu bir sey yoksa ne yapalim yine de savunalim mi?

Evet arada söylediği doğru söz vardır haklıdır da ona bişey demem. Ama tutarsızlık konusunda kimse yarışabilir mi onla acaba. En basit örneği bir gün derki bedelli falan çıkmayacak kimse beklemesin sadece parası olmayan mı askerlik yapacak vs. Aradan bir sene geçmez aynı şahıs bedelli için çalışmalar sürüyor gelecek der. Daha bir sürü örnek de verebilirim.[/QUOTE]
bak bunu alkislarim. arada söyledigi dogru söz vardir cümlen icin (cünkü o kadar körü körüne muhalefet varki bazen adam aka ak dese yok kara o yalan söylüyor diyorlar, bunu okumak bile sevindirdi acikcasi, var durumu sen düsün..)

ve evet tutarsizlikta cok var. yurtdisindakiler icin bedelli 5500 euroydu sonra 10.000 eoru oldu sonra 6000 e düstü simdide secimden sonra 1000 euro olacak dedi arinc. yani insallah olur isimizede gelirama bi yüksltip bi indirmekte cocuk oyuncagi gibi sinir bozucu oluyor

atilla tasın cevabı kapak olunca senle muattap olmam moduna girmiş ama ikinci kapakta gelmiş guzelde olmus bence atilla tasa satasmasın komik duruma dusuyor:)

Bu bölümdeki tartışmalara aşık atışması diyorum, birbirini bu kadar seven, sayan insanların büyük bir aşkla atışmaları ne kadar güzelll

Bu bölümdeki tartışmalara aşık atışması diyorum, birbirini bu kadar seven, sayan insanların büyük bir aşkla atışmaları ne kadar güzelll
Mune abla ortada bir ask yok ama senden yana buyuk bir sabir var, onu biliyorum. Sabrinin sinirlarini zorluyoruz dimi ondan bu tatlis uyarilar?

Mune abla ortada bir ask yok ama senden yana buyuk bir sabir var, onu biliyorum. Sabrinin sinirlarini zorluyoruz dimi ondan bu tatlis uyarilar?
Nasılda anlıyor ablasını
Sayenizde saçlarım ağardı, dakika başı banlamayayım diye göbeğimden çatlıyorum şurda
Ama evliya değilim biliyorsunuz, ben size seçim zamanı gösteririm gününüzü

Valla ben hic birseycikler yazmiyorum.. Su hala Erdogan savunanlarin bunca sey herkesin gozu onunde oluyorken, olan biten rezillikler bu kadar ortaliklara dokulmusken "seviyorum, oluyorum, aman neler neler, ne guzel icraatler yapti" laflari artik bana hic samimi bile gelmiyor, sanki dalga geciyorlarmis, sadece bizi kizdirmak icin boyle soyluyorlarmis gibi geliyor.. Muhalefet edesim bile gelmiyor yane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…