Atilla Taş ve Yeni Şafak yazarı Twitter'da kavga etti!

E="evlaefe, post: 40591956, member: 459140"]Bunu iktidara yakin biri yapsaydi acaba ayni savunmalar yapilicakmiydi merak ediyrum.[/QUOTE]
Ben de hala iktidara yakın birinin şu ssöylediği cümleyi de tartışmasını bekliyorum. Bir kere de olsa görecek miyim merak ediyorum

Bbu konuda boşuna kadın hakları savunuculugu yapmayın komik olmayın nolur

Adam bu yazar kadına hakaret etmemis yalan söylediği aleni olan birine yalancı demiş bu hakaret mi

Yok bunu hükümet yanlısı biri deseydi napardiniza getirmeyin çünkü cikks bu sefer olmadı

iyi de iğneyi biraz da kendinize batırın.
ne her hangi bir muhalefeti destekliyorum ne de iktidarı,
emin olun dışarıdan bakan birinin gözüyle iki tarafta tıpatıp birbirinin aynı.

Benim bir tane yazari savunduum yazi bulun ben onu da taşida haksiz buluyrum.Kadin haklari savunucusuda degilim.Herkes kendi hakkini savunsun.Ben bu yaziyi baska taraftan yazan olsa acaba tepki ne olurdu dedim.Beni alintilayarak yazmayin cunki ben kisilere tek tek cevap vermek istemiyrm.Koru kirune savunma bak bakalim savunma var mi yazara karsi
Ben sevmedigim.icin atilla taşi elestirdim.

Siz zaten yazıp yazıp kaçıyorsunuz neyi savunduğunuzu kimse anlayamıyor tam olarak.

Başka taraf adına yorumlama yapmaya kafa yoracağınıza kendi fikirlerinize odaklanın ne tarafta duruyorsunuz

aynı dediğim mevzu körü körüne savunma ve/veya körü körüne eleştirme mevzusu.

İşte o öyle değil fahri. Körü körüne savunan insanın muhakeme yeteneği olmaz. Burada karşıt görüşlü bir sürü insanın yorumlarına bak; ülke ekonomisinden girip, bozuk zihniyetlerden çıkıyorlar ve hepsine de mantıklı, reel açıklamalar getiriyolar, bunun adı körlük değil zihni aydınlık.

Cok fazla uzatmak istemiyorum dedigim gibi disaridan bakanlarin gorebilecegi seyler bunlar.
Ornegin iktidarin yaptigi iyi bir icraat olsun muhalif olanlar iyi icraati da elestirmeye calisiyor. Onlarca ornek verebilirim.
Veya diger taraftan su ak saray gibi sacma sapan harcamalarda vayy devletimizin gucu diye destekleyenler mevcut.
Tabii herkes ayni degil ama iki taraftan da cogunluk boyle benim gozlemledigim.

Atilla tasin bazi konusmalari, hukumet elestirileri hakli ve dogru evet. Ama bu adamin ideolojisi nedir cozemedim. Birilerine sirtini dayayarak boyle cesur davraniyor olabilir mi diye de dusunmuyor degilim.
Aynen, kimi yorumları yerinde olabilir ama ben de şahsen köşe yazarlığı yapabilecek bilgi birikime sahip olduğunu düşünmüyorum.
Gerçi kimler kimler yapıyor köşe yazarlığı Atillaya mı çok gördün diyen olursa işte ona verecek cevabım yok.

[QUOTEefe, post: 40593455, member: 459140"]Benim bir tane yazari savunduum yazi bulun ben onu da taşida haksiz buluyrum.Kadin haklari savunucusuda degilim.Herkes kendi hakkini savunsun.Ben bu yaziyi baska taraftan yazan olsa acaba tepki ne olurdu dedim.Beni alintilayarak yazmayin cunki ben kisilere tek tek cevap vermek istemiyrm.Koru kirune savunma bak bakalim savunma var mi yazara karsi
Ben sevmedigim.icin atilla taşi elestirdim.[/QUOTE]
İnsan birini sırf sevmiyor diye doğru söylenen şeyi eleştirir mi? Zaten bir mesajınızda çok sevdiğim bir şahsı savunmayacağım artık vs demiştiniz. Yani bir kişiyi seviyorsanız sizin gözünüzde her yaptığı doğru oluyor demekki. Hem beni alıntılamayın ne demek. Ben sizin şahıslara tek tek cevap vermediğinizi düşünmüyorum zira başka konularda cevap verdiğiniz görülmüş. Bence sizin verebilecek cevabınız yok. Bu konuda sırf size üçüncü yazışım gayet mantıklı sorularla ama hiçbirine cevap veremediniz. Çünkü Taş sizin çok sevdiğiniz zatın yalanıyla ilgili bir konu söylemiş. Ben boş tartışmaları sevmiyorum burda da dayanağı olmayan sözler görünce cevap vermeden soru sormadan duramıyorum. Keşke herkes dayanakla konuşsa

Ham çökeleğe parti şarkısı yazsa daha da sevilesi olur kanımca..

Beklerük en kısa zamanda böyle dahice bir atak (!)

''Geli geli geliver tam sekerekten bogazına dursun ham muhalefet ''

Ya da istemezük türevli nidaları şöyle satır aralarına dahice serpiştirerek bize bir Ömer Hayyam tadında yok olacagına sandığı iktidar için mersiye dizse sanki daha çok sevilir..

Sahi ne yapsa daha çok sevilir bu adam ?

Laf sokmaları ki en avam adamı tutun şöyle bir iki kallavi laf sokma sanatı için twitteri ya da ekşiyi okutun vallahi Atilla'yı ona katlar beşe böler.. Yani ciğerim twit'i bir yeniden doguş aşaması olarak tarihe not düşmüş..İyi ki varsın be twit sen olmasan biz Çökelek abi'yi ebleh olarak bilecektik,mazallah !

Bir Melih başganı bir de milli sanatçımız Atilla'mızı twitten uzak tutmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…