iyi de iğneyi biraz da kendinize batırın.ayy gercekten komik yaa
ha birde genelde gundeme gelmek icin boyle yaparlar cok biliyosa aday olsaydi meclisde savunsaydi
Bisi daha ekleyeyim dedim (karsilikli yapmislar ama)kadini asagilamasi tabi bunu baska biri yapsaydi Aaaabir kadina nasil yazmis deyin yerden yere vurulurdu ama tabi isin dumeninde muhalefet yon oluncaaa hoppaaa is degisir.
iyi de iğneyi biraz da kendinize batırın.
ne her hangi bir muhalefeti destekliyorum ne de iktidarı,
emin olun dışarıdan bakan birinin gözüyle iki tarafta tıpatıp birbirinin aynı.
aynı dediğim mevzu körü körüne savunma ve/veya körü körüne eleştirme mevzusu.Hakaret gibiAsla aynı değilim olmayı da Allah nasib etmesin.
Benim bir tane yazari savunduum yazi bulun ben onu da taşida haksiz buluyrum.Kadin haklari savunucusuda degilim.Herkes kendi hakkini savunsun.Ben bu yaziyi baska taraftan yazan olsa acaba tepki ne olurdu dedim.Beni alintilayarak yazmayin cunki ben kisilere tek tek cevap vermek istemiyrm.Koru kirune savunma bak bakalim savunma var mi yazara karsi
Ben sevmedigim.icin atilla taşi elestirdim.
Siz zaten yazıp yazıp kaçıyorsunuzneyi savunduğunuzu kimse anlayamıyor tam olarak.
Başka taraf adına yorumlama yapmaya kafa yoracağınıza kendi fikirlerinize odaklanın ne tarafta duruyorsunuz
aynı dediğim mevzu körü körüne savunma ve/veya körü körüne eleştirme mevzusu.
Cok fazla uzatmak istemiyorum dedigim gibi disaridan bakanlarin gorebilecegi seyler bunlar.İşte o öyle değil fahri. Körü körüne savunan insanın muhakeme yeteneği olmaz. Burada karşıt görüşlü bir sürü insanın yorumlarına bak; ülke ekonomisinden girip, bozuk zihniyetlerden çıkıyorlar ve hepsine de mantıklı, reel açıklamalar getiriyolar, bunun adı körlük değil zihni aydınlık.
Aynen, kimi yorumları yerinde olabilir ama ben de şahsen köşe yazarlığı yapabilecek bilgi birikime sahip olduğunu düşünmüyorum.Atilla tasin bazi konusmalari, hukumet elestirileri hakli ve dogru evet. Ama bu adamin ideolojisi nedir cozemedim. Birilerine sirtini dayayarak boyle cesur davraniyor olabilir mi diye de dusunmuyor degilim.
bir zamanlar kanal 7 de gezelim görelim tarzi bir programda anadoluyu turluyordu...Atilla tasin bazi konusmalari, hukumet elestirileri hakli ve dogru evet. Ama bu adamin ideolojisi nedir cozemedim. Birilerine sirtini dayayarak boyle cesur davraniyor olabilir mi diye de dusunmuyor degilim.
Yani?bir zamanlar kanal 7 de gezelim görelim tarzi bir programda anadoluyu turluyordu...