Yeni Şafak yazarı Cemile Bayraktar'dan şok Özgecan Aslan mesajı
15.02.2015 14:08
Özgecan Aslan'ın vahşice katledilmesi Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Sosyal medyada durumu kınayan milyonlarca mesaj yazılırken; Cemile Bayraktar ve Binnur Günay'ın attığı tweetler büyük tepki çekti.
Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın evine gitmek üzere bindiği minibüsün şoförü tarafından katledilmesi ülkeyi ayağı kaldırdı. Sanat camiasından da bu durumu tepkiler çığ gibi olurken Binnur Günay ve Cemile Bayraktar'ın attığı tweetler sosyal medyayı ayağa kaldırdı.
Yeni Şafak yazarı: Çenenizi kapatın
Yeni şafak yazarı Cemile Bayraktar ise Özgecan'ın başına gelenlerin 'normal' olduğunu yazdı. İşte Bayraktar'ın tweeti:
bugun
Albumu cikacak heralde ham çökeleğinnmuhalefetim ayağına bu gereksiz-faydasız atilla taşta sağlam prim yaptı he.
Ben bu adama çok laf ettim twitterde geçen bakayım dedim görmüyorum ne yazmış . enem bi baktımki engellemiş beni twitterdan :) bide hüseyin aygün engellemişti :)))Albumu cikacak heralde ham çökeleğinn
O yuzden ben ne twitter ne face ne baska sosyal mecra bi kk dayim.Burda kadin kadina aha zevkli.Engeller tabi isine gelmeyeni.Ben bu adama çok laf ettim twitterde geçen bakayım dedim görmüyorum ne yazmış . enem bi baktımki engellemiş beni twitterdan :) bide hüseyin aygün engellemişti :)))
bu kadından yazar olabiliyorsa atilla taş tan cumhurbaşkanı bile olur
hahahaaa aynen
Hımm aday olan herkes seçiliyor sanki değil mi. Bir de adamın dediklerini yorumlasanız nasıl olur? Mesela kabataş olayını hıı. Ama savunulacak bir yeri yok değil mi. Nedir ne değildir ortaya çıktı zaten. Socrates in güzel bir sözü vardır. Hangi insanların fikirleri hangi insanların kişileri tartıştığı ile ilgili hazır net elinizin altında açın bi bakıverin hangi gruba giriyormuşsunuzayy gercekten komik yaa
ha birde genelde gundeme gelmek icin boyle yaparlar cok biliyosa aday olsaydi meclisde savunsaydi
Bisi daha ekleyeyim dedim (karsilikli yapmislar ama)kadini asagilamasi tabi bunu baska biri yapsaydi Aaaabir kadina nasil yazmis deyin yerden yere vurulurdu ama tabi isin dumeninde muhalefet yon oluncaaa hoppaaa is degisir.
gunumuzde gundeme gelmek isteyenler iktidara yalakalik yapiyor. Mantikli olarak.ayy gercekten komik yaa
ha birde genelde gundeme gelmek icin boyle yaparlar cok biliyosa aday olsaydi meclisde savunsaydi
Bisi daha ekleyeyim dedim (karsilikli yapmislar ama)kadini asagilamasi tabi bunu baska biri yapsaydi Aaaabir kadina nasil yazmis deyin yerden yere vurulurdu ama tabi isin dumeninde muhalefet yon oluncaaa hoppaaa is degisir.
ayy gercekten komik yaa