Atilla Taş - Neden mi böyle oldu?

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.meydangazetesi.com.tr/m/neden-mi-boyle-oldu-makale,1793.html
Meydan Gazetesi

Atilla Taş - Neden mi böyle oldu?

Tarih: 2015-11-04 02:44:53

MHP VE BAHÇELİ’YE!

Devlet Bahçeli’ye teslim oldunuz. Uzlaşmak yerine inatlaşmayı seçtiniz.

Seçmenin verdiği krediyi bozuk para gibi harcadınız. Gerçekleri göremediniz, ideolojiye saplanıp Türkiye gerçeğine yabancı kaldınız.

Köhnemiş siyaset güttünüz. Zamanı okuyamadınız. Gerçekleri göremediniz. Mesajı alamadınız. Herkesi kucaklayamadınız.

Dua edin ki MHP seçmeni kadirşinastır, yoksa onu da bulamazdınız. Her şeye, her samimi yaklaşıma bile hayır dediniz.

O kadar özgüvenliydiniz ki kampanya yapma gereği bile görmediniz.

Hatta bence dünyanın en saçma ve itici seçim sloganını bulup, millete, ‘SİZ BİLİRSİNİZ!’ bile dediniz, onlar da bildiği gibi yaptılar.

Alın hayırlı olsun şimdi kaybettiniz. Tarih sizi şöyle yazacak: AKP’yi yenmiştik ama Devlet Bahçeli ve MHP kurtarana kadar!

HDP’YE!

Size verilen oyları emanet olarak kabul etmediniz. PKK’ya söylemeniz gerekenleri zamanında söylemediniz.

Türkiye partisi olamadınız. İnsanları inandırabilecek kadar söylem geliştiremediniz, PKK’yla aranıza mesafe koyamadınız.

Kısacası size verilen Türkiye partisi olma fırsatını değerlendiremediniz. Tamam baskı vardı tamam ağırdı ama oyuna geldiniz. Fırsatı elinizin tersiyle ittiniz.

Emanet oy yoktur diye bağıran vekillerinize ne demeli? Hele o atarlı giderli tavırları ve söylemleri yok mu? Madem emanet oy yoktu, nerden gelmişti peki o kadar oy? Mars’tan mı? Kusura bakmayın ama kaybettiniz!

CHP’YE

Allah’ı var, Kemal Kılıçdaroğlu daha ne yapabilirdi ki?

CHP’den önce seçmenini eleştirmeli. 14.5 milyon seçmen oy vermemiş çoğu nerden sizce?

Hadi CHP’yi yerden yere vuralım da bu seçmeni ne yapacağız?

Hadi yapmayın, gerçek şu ki AKP seçmeni kadar olamıyorsunuz, sadece şikâyet ediyorsunuz, hadi konuşmaya devam ama bari artık boş konuşmayın!

Kemal Kılıçdaroğlu görevinin başında olmalıdır bu ülkenin ona ve CHP’ye artık her zamankinden daha çok ihtiyacı var.

AKP’YE!

Tamam zafer kazandınız ama bir sakin!

Bu ülkeyi aynı baskı şartlarında yöneteceğinizi sanıyorsanız yavaş gelin.

Ortada DNA’sıyla oynanmış ve şaşırtılmış bir seçmen gerçeği var.

Seçimler kesinlikle adil bir ortamda yapılmadı. Bundan sonraki mücadeleniz Erdoğan ve Davutoğlu arasındaki liderlik savaşıdır.

Her şeyden önce kaybedilen demokrasi ve adalet duygusunu yeniden inşa etmek zorundasınız, yoksa desteğe ve o oya rağmen bu ülkeyi yönetemezsiniz!

Zorbalıkla ve baskıyla ülke yönetilmez, seçim kazanmak demek bu gerçeği değiştirmez. Bu dediklerimi yazın bir kenara, yarın bir gün lazım olur!

UZAKTAN AHKâM KESMEK

Hollanda’da bir milletvekili, AKP’ nin Hollanda’da %60’ ların üzerinde oy alması üzerine, “Bu insanlar AKP’nin Türkiye’yi bu kadar iyi yönettiğini düşünüyorlarsa, neden Türkiye’ye gidip, doya doya bu güzel yönetimi yaşamıyorlar?” demiş.

Bunun üzerine tezler yazılıp sosyolojik araştırmaya tabi tutulmalı.

Gerçekten düşündürdü beni. Dünyanın en müreffeh Avrupa ülkelerinden birinde yaşarken, benim bu ülkede nasıl yaşayacağıma karar verilmesi, hangi partiyi desteklerse desteklesinler çok garip geliyor, sizce de öyle değil mi?

GÜNÜN SÖZÜ

Halkın ipiyle kuyuya inilmez!

Son düzenleme:
İtiraf edin, hanginiz oynadı benim "DNA" mla

Anaaaa en son şarkı söylememeye yemin etmişti. İş mi bulamadı ki köşe yazarlığına soyundu?
Kim yazıyor ki bunun adına yazıları?
Vardır kalemi iyi olan bir edebiyatçı çevresinde. Yoksa buna mı kaldı köşe yazarlığı??

Söyleyene değil,söylenene bakmak lazım.Yazdıkları gayet doğru,Kılıçdaroğlu hariç...Hep derim Kılıçdaroğlu çok iyi bir insan ama Chp'nin başına lider özellikleri daha baskın biri lazım

Söyleyene değil,söylenene bakmak lazım.Yazdıkları gayet doğru,Kılıçdaroğlu hariç...Hep derim Kılıçdaroğlu çok iyi bir insan ama Chp'nin başına lider özellikleri daha baskın biri lazım

Kılıçdaroğlu konusunda haklısın ama seçmen konusunda da atilla abimiz haklı.
7 haziran seçimlerinde 3 milyon chp li oy kullanmamış. Muhtemelen bu seçimde sayı daha da yükseldi. %7-8 oranında bir seçmen eder ki dengeleri tamamen değiştirebilirdi. Kısacası ne chp den ne chplilerden bi halt olmaz.

Hepimiz GDO'luyuz
Atilla Taş, CHP başkanı hakkında yanlı ve kayırmacı yazmışsın, Kılıçdaroğlu'nun hiç hatası yok mu? Varrrrr, sıralarım bak

Hepimiz GDO'luyuz
Atilla Taş, CHP başkanı hakkında yanlı ve kayırmacı yazmışsın, Kılıçdaroğlu'nun hiç hatası yok mu? Varrrrr, sıralarım bak

Olmaz mı hiç. Hepsinin sayfalarca yazsan bitmeyecek hataları var.
Atilla Taş ay pardon onun adına yazan yazar Atilla Taşı bir gruba yarandırmaya çalışıyor. O da ne yapsın işi sonuçta.

Hiçbir zaman Chp ye oy vermedim ama ben K.Kılıçdaroğlu ndansa D.Baykal ın siyasetini daha çok beğeniyorum. Liderlik vasfı bana kalırsa daha fazlaydı. Konuşması daha etkiliydi. Baykal dan sonra Chp adına Kılıçdaroğlunun gelmesi üzücü. Tabii bu bana göre. Chp ye oy verenler için farklı olabilir.

Son düzenleme:
Evet aslında KK daha iyi bir insan bence Baykal'dan,ben mülayim insanları seviyorum ama Baykal daha iyi bir liderdi siyasi olarak.Şimdi de Muharrem İnce var mesela siyasi tavrını beğendiğim,artık başka liderlere fırsat verilmeli hem Chp hem Mhp kanadında

hahahahah ben bu ülkede 2 milyon albüm sattım, seçim sonuçları normal dedi adam ben almadım albümü alanlar düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…