• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Atılım Üniversitesi

Semblante

iyi olacağım
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
2.610
13
66
Diğer
Atılım ünv. hakkında bilgisi ya da o ünv'de okuyanlar var mı arkadaşlar?
%50 burslu yazmayı düşünüyorum ama kararsızım.

Canım pek bilgim yok ama duyduğum kadarıyla atılım ve hocaları için pek iyi demiyorlar birde not ortalaman düşerse bursu kesebiliyorlar bunuda göz önünde bulundur:42:

Son düzenleme:
banada önermediler yoksa hukuk yazcaktım orda bende galiba mühendislik bölümü iyimiş oranın yazılıma giden tanıdıklarım var onlar memnun ama kampüsü falan güzel değilmiş

Atılım'da burs kesme olayı yok arkadaşlar. Yazmayı düşünüyorum ama hep duyumlarla hareket ettiğimiz için tam bir karar verilemiyor.

Orada okuyan ya da okumuş arkadaşlar yok mu aramızda? Onlar daha iyi yardımcı olabilir. :26:

ATILIM ÜNİVERSİTESİ-MODA TASARIM bölümü isteyenler için söylüyorum arkadaslar yeteneğiniz mimarsinan seviyesinde bile olsa sadece torpillileri burslu alıyorlar.Güzel sanatlar fakültesindeki bütün bölümler için böyle gerçi.Atılım böyle bi okul yani.Paranıza yazık edersiniz ve eğitimi hiç iyi değil, boşu boşuna okumayın derim.Çoğu arkadaşım okulu değiştirdi derslerde bile torpil döndüğünü söylüyolar.Ve kampüsü gerçekten hem sıkıcı hem ankaraya 1 saat uzaklıkta ankaradan daha soğuk oluyo kışın, uyarmak için söylüyorum boşuna ziyan etmeyin kendinizi orda

Atılım ünv. hakkında bilgisi ya da o ünv'de okuyanlar var mı arkadaşlar?
%50 burslu yazmayı düşünüyorum ama kararsızım.

Atılım üniversitesinde Hukuk okuyan 2 arkadaşım var, ikiside pek memnun değil açıkçası. Hatta bir tanesi sınava tekrar girsem mi diye düşünüyordu. Diğeri de notunun düşük olmasında yakınıyordu, Çankaya ve ya Atılım yazıcaktı. Çankaya'yı da gitmiş görmüş hiç beğenmemiş, o yüzden Atılım yazmak zorunda kalmıştı.

Son düzenleme:
Back