Burada da elime geçtikçe resmini çekip yüklediğim bebek ürünleri varrrrrr....
1- Digital ateşölçer. Kulaktan ölçüm yapıyor,10 saniyede sonuç veriyor. Yeni. Sadece kontrol amaçlı ölçüm yaptım. Bir sorun yok.10 tl
2- 18 -19 numara bot. Yeni, içi süet, çoooook yumuşak ve hafif. Yan tarafındaki cırt cırtlarıyla giydirip çıkarması kolay. 10 tl.
3- İlk adım ayakkabısı (6-12 ay) .5 tl
4- Küçük yaramazlar için önlem paketi. Hiç kullanılmadı. 10 tl
Önlem paketinde neler var çekmece acilmasin diye varsa aliyim birde o 3 numara sandaleti alabilirim
Çekmece, kapı ,dolap stoperi var birer tane. Ayrıca bolca köşe ve priz koruyucu var pakette.
Bana cevap yazmadınız botlarla ilgili
Elektrikler kesikti.Ptt hesabım yok. Nasıl açtırılıyor?
Elektrikler kesikti.Ptt hesabım yok. Nasıl açtırılıyor?
Benimde bilgim yok ozaman adresime ptt ile kargolarsınız.
ödemeyi ben size nasıl yapıcam siz belirleyin.
Tamam arkadaşım, şimdi çıkmak zorundayım. Oğlumu hastaneye götürücez. Belki yarın haberleşiriz.
Ben bu iletişim kopukluğundan dolayı almaktan vazgeçiyorum teşekkür ederim iyi satışlar.
Tekrar geçmiş olsun. Bu ürünleri almak istiyorum. Teşekkür ederim.
Sorun değil canım. Babam ağır hasta ve önceliğim tabii ki o.
Sürekli bilgisayar karşısında değilim ve gönderilen msjları hemen görüp cvp yazamıyorum. ptt hesabı açtıramadım bugün. ıban nosu için eşimin gelmesini bekliyordum. kısmet başkasınadır artık.
Sürekli bilgisayar karşısında değilim ve gönderilen msjları hemen görüp cvp yazamıyorum. ptt hesabı açtıramadım bugün. ıban nosu için eşimin gelmesini bekliyordum. kısmet başkasınadır artık.[/QUO
çok geçmiş olsun..maillinize mesaj attım...
Sürekli bilgisayar karşısında değilim ve gönderilen msjları hemen görüp cvp yazamıyorum. ptt hesabı açtıramadım bugün. ıban nosu için eşimin gelmesini bekliyordum. kısmet başkasınadır artık.[/QUO
çok geçmiş olsun..maillinize mesaj attım...
Bu albümde sadece 4 no lu ürün kalmış, diğerleri satılmıştır. Ürün kullanılmamıştır. İçinde :
1 adet kapı stoperi
1 adet dolap kilidi
16 adet köşelik ( 4 ayrı mobilya için )
6 adet çekmece stoperi
7 adet priz koruyucu bulunmaktadır.
Ve sadece 10 tl dir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?