Çocuk Hastalıkları ateşli ishal,n'olur bi bakınn...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bilge85

RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
2.057
9
158
Diğer
ne yapacağımı artık bilemiyorum..en başından yazim ben..
kızım 15 aylık ve 4 gün önce her yediğini kusmaya başladı ve iyice iştahdan kesildi,doktora gittik,soğuk algınlığı olduğunu söyledi,kusması için bir fitil ve antibiyotik verdi..fitil kusmasını durdurdu ama şimdi de felaket ishal,zaten hiçbişey yemiyor,sadece su içiyor ve onu da ishal olarak çıkarıyor ve de sürekli bir ateş ,halsizlik,huzursuzluk...bu durumda olan ya da bi bilgisi olan varsa nolur tavsiyede bulunsun,,bugün pazar olduğu için doktora gidemiyorum ,yarın gitcem inş..ama çok tedirginim...Çok üzgünüm çoook

cok cok gecmiş olsun neden olur bilemiyorum ama doktordan sonra sonucu paylaşırsan sevinirim

çok geçmiş olsun cnm dr götürmeyi ihmal etme ama çokta panik yapma ben kızımda yaşadım aynı sorunu hem isal hem kusma hemde ateş bi gecede ikikere dr götürdüm ilkinde banada soğukalgınlığıdediler ikincide bağırsak enfeksiyonu çıktı suyu bile miğdesi kabul etmiyodu o yuzden serum takmışlardı 1 gece hastanede kalmıştık ama iki günde toparladı kendini sonucu paylaşırsan seviniriz tekrar geçmiş olsun cnm

ilginiz için teşekkür ederim,dün gece acile gittim,serum verdiler,bugün çok daha ii,hamd olsun...bi de antibiyotiğini değiştirdiler,mikrobik bir ishal...yavrum çok çile çekti..neyse şimdi ii...

ilginiz için teşekkür ederim,dün gece acile gittim,serum verdiler,bugün çok daha ii,hamd olsun...bi de antibiyotiğini değiştirdiler,mikrobik bir ishal...yavrum çok çile çekti..neyse şimdi ii...

cnm çok geçmiş olsun tekrar anne yüreği dayanmıyo işte sanki bir günde eriyip bitiyorlar
inşallah ilaçlarında faydasını görür hemen toparlar kendini

geçmiş olsun çok üzüldüm. aynı şey oğlumun başınada gelmişti.
serum verildikten sonra çabuk düzelme oluyor. umarım en kısa sürede geçer. üzülmeyin çabuk toparlar .
biz oğluşumla 3 gün yattık hastanede. ishal ve kusma yüzünden. doktorumuzun tavsiyesi ile ishal maması kullanmıştık. baya etkisi olmuştu. isterseniz doktorunuza bir danışın

tekrar çooooooooooooook geçmiş olsun

hamd olsun bugün çok çok daha iyi,biz hastanede yatmadık,serumdan sonra hemen eve geldik..ama onun sıkıntısı bile yetti,çocuğa serum vermek çok zormuş,hiç düşünmemiştim..Allah o durumdakilerin ve şifa bekleyenlerin yardımcısı olsun..birlikte sağlıklı ve güzel günlere inş...a.s

benim yavruma da serum takıldı ne kadar acı çekti birde o damarı bulamıyolarmı çocuğumun canı nasıl yanıyor anlatamam tabi benim de içim yanıyor yine bugünğmğze şükürler olsun ALLAHım yavrularımıza sağlık versin inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…